Az első fokon eljáró bíróság megváltoztatta az óbudai jegyző tavaly decemberi birtokvédelmi határozatát, amit az ellenzéki országgyűlési képviselők ellen kért az MTVA, és elutasította azt. Az ítéletből az is következik, hogy nem lehetett volna kidobni az ellenzéki politikusokat az épületből. A döntés nem jogerős. A bíró szerint az ellenzéki országgyűlési képviselőknek joga volt bemenni az MTVA épületébe tavaly decemberben, és a bíróságnak azt kellett vizsgálnia, hogy az ott tartózkodásuk okozott-e aránytalan sérelmet az állami médiának. Az ítélet kihirdetésekor a bíró azt hangsúlyozta, hogy az alkotmány szerint az országgyűlési képviselők munkájukat a köz érdekében végzik, és nem utasíthatóak.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: SystemError
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Semmi baj Viktor, majd a sitten megtudod milyen, ha visszaélnek a szabadságoddal és persze a begyógyszerezett kis testeddel..:)
SystemError
Semmi baj Viktor, majd a sitten megtudod milyen, ha visszaélnek a szabadságoddal és persze a begyógyszerezett kis testeddel..:)
reagens
A képviselők visszaélve a helyzetükkel erőszakkal akartak adásba kerülni. Remélem győz az igazság és az izgága anarchistákat jogszerűen megmérik.
percsi
Ha a "köz" tévé nem a köz-t szolgálja, meg kell vonni tőle a "köz" pénzt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.