A szülők felelősöket akarnak látni.

Lincshangulat alakult ki a polgármestere ellen Csányban a hatéves kislány halála után

Mint korábban megírtuk, csütörtökön egy óvodai mászóka alatt lelte halálát egy hatéves kislány a Heves megyei Csányban. A balesetben két másik gyerek is megsérült.

Az ATV helyszíni tudósítása szerint lincshangulat alakult ki a faluban,

 a lakosok  a polgármestert okolják azért, mert elhanyagolt a játszótér.

A polgármester szerint pályázatra lenne szükség, hogy fel tudják újítani a játékokat.

Az apa azt mondja, meg kell keresni a felelősöket, egy ilyen tragédia nem történhet csak úgy véletlenül. 

Van, akit hibáztatok, de ezt nem lehet kimondani, hogy ki a hibás addig, amíg a nyomozóhatóság nem vizsgálja ki. De ez nem marad ennyiben

- közölte Radics Béla.

Csütörtök este rendőrök vigyáztak a polgármesterre, azóta a kedélyek valamelyest csillapodtak.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

fahrenheit451
Az egyik gyerekért 700 milliót, a másikért még 70 ezret sem.
Nincs igazság a földön!
Ja, de mégis, csak nem úgy, ahogy sokan - az egyébként semmire sem gondolok - gondolják.

Az adakozóknak üzenném, hogy pénzért nem lehet sem megbocsátást, sem jó lelkiismeretet venni, és belépőt sem lehet venni pénzért a mennyországba.
Írhatnék pár bibliaidézetet ennek az igazolására, de az a furcsaság van, hogy a nagyonmagyar nagyonkeresztényeket a biliidézetek kur... nagyon nem érdeklik.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
levarosbukta
@Pegero: Konkrétan anyádba kössél bele, ne a nevembe. Honnan a fenéből veszed hogy lekváros akart lenni? Eszed semmi mégis osztod! Bújjál vissza abba a görénylukba ahonnan kimásztál.
division
@Horizont: @szegfue: Igen, ez van, nincs mit tenni. Pályázatok voltak, lesznek. Az kétségtelen, hogy az egyházi intézmények előnyt élveznek, csoda szép lett nejemék ovija is most, játszótér szinte az udvaron, méregdrága műfű, kikövezve a járdák, stb. Most tudom, elfogult vagyok, de lehetnék más? Persze ez mind nem változtat azon, hogy akik odajárnak 90% - ban...maradjunk abban hogy problémás szülők problémás gyerekei...Ez van. Viszont annyit hozzátennék, hogy olyanok is járhatnak akiket a másik két önkormányzati ovi elutasított, mondván nincs kapacitásuk SNI - s gyerekekkel foglalkozni. Érdekes tud lenni a helyzet ilyenkor.
szegfue
@division: 22:51 Hát igen... elvileg "nincs mit tenni", mert jelenleg igy szabályozták a gyermek intézmények fenntartását. Viszont változatlanul állitom, hogy a KLIK 2012. évi létrehozása = egy vizfej "cipelésével"... vagyis, ha nem kellene fenntartani, akkor máris több pénz juthatna az intézményekbe, akár pályázati uton is. Nem irigylem az egyházi fenntartásu óvodákat, mert legalább ott "normális" körülményeket teremtettek...csak azt nem értem: miért élveznek előnyt?! Hiszen a gyerek, akkor is gyerek, ha éppen nem hivőknek nevelik, hanem mondjuk csak becsületre, szorgalomra, gondolkodásra...
division
@szegfue: Jogos, de hidd el nekem hívőnek nevelni senkit nem lehet, az én gyerekeim sem lesznek azok soha, attól függetlenül hogy egyházi oviba jártak. Ráadásul mint írtam is, sokan csak azért járnak egyháziba mert az van a legközelebb:-)
szegfue
@division: Azért most egy kicsit "megnyugodtam"... tehát ez még "szabadon választott".
division
@szegfue: Igen, nem kötelező senkinek egyháziba járni, ami kötelező az a hittan vagy az erkölcstan ( mondjuk ez utóbbi sokakra ráférne, csak otthon kellene megtanulniuk).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.