Minden esetben a pályázati kiírók és az önkormányzat megállapodása szerint haladt, halad a pénzek felhasználása – reagált a zuglói önkormányzat Rozgonyi Zoltánnak, a Fidesz-KDNP helyi polgármesterjelöltjének szombati sajtótájékoztatójára.

A kormánypárt politikus egyebek mellett arról beszélt, hogy Zugló nem tudott élni a fejlesztési forrásokkal, szinte mindenről lemaradt, mert Karácsony Gergely alkalmatlan polgármesteri feladatára.

A zuglói önkormányzat az MTI-hez eljuttatott reagálásában kifejtette: Papcsák Ferenc (Fidesz) polgármestersége idején Zuglóba 1,4 milliárd forint pályázati pénz került.

Ennek duplája, 3 milliárd forint került a kerületbe Karácsony Gergely polgármestersége alatt. A 3 milliárd forintból csaknem 1,9 milliárd közvetlen uniós támogatás, amelyre rendkívül szigorú felhasználási és elszámolási kötelezettségek vonatkoznak – írták.

Kínos helyzetbe került Zugló fideszes polgármesterjelöltje

Az önkormányzat kiemelte, hogy Rozgonyi Zoltán Zugló alpolgármestere. Közreműködik a többi között az önkormányzat és az önkormányzati szervek gazdálkodásával, kormányzati kapcsolatokkal, sporttal, valamint a zuglói egészségügyi szakszolgálat tevékenységével összefüggő teendők előkészítésében és a feladatok végrehajtásában.

Rozgonyi Zoltán a felelőse több olyan területnek, pályázatnak is, amelyeket ma kritikával illetett. Amennyiben igaz lenne, amit Rozgonyi Zoltán polgármesterjelölt ma állított, akkor Rozgonyi Zoltánnak mint alpolgármesternek már le kellett volna mondania – fogalmazott közleményében a zuglói önkormányzat.

(MTI)

(Fotó: MTI/Soós Lajos)

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Idióta most szúrtad magad TÖKÖN, EGÉSZSÉGEDRE !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
Ez volt Karácsonyi legjobb húzása 2014-ben, mivel Rozgonyi volt Papcsák idején is a beruházásokért felelős. Sok MSZP-s nagyon támadta akkor Karácsonyt, mert ők mindent szerettek volna elhappolni maguknak.
Ő szervezte meg a beruházásokat, a félben levőket neki kellett befejezni, újakat indítani, stb nem bojkottálhatott. Ezért volt kevesebb baja a fideszes képviselőkkel, mint az MSZP-sekkel.
Nem is értem, hogyan került ilyen helyzetbe, hogy saját magát lejárassa! Most a saját eredményeit is annullálta!
Nem volt jó a tanácsadója!
RonaGyuri
kól ideillik:

Egy elgondolkodtató gondolat

A TASZ: nem lehet önkényesen korlátozni a nyilvánosság jogát a közérdekű információkhoz történő hozzáférésben

A helsinkifigyelo.blog „Szeptember 28.: ma van az információszabadság világnapja - presshelsinki” című postkjban írja: „Az illiberális rezsimek természetéhez tartozik, hogy igyekeznek a közadatokat, fontos tényeket eltitkolni a polgárok elől. A tájékozatlan polgárt ugyanis könnyebb félrevezethetni. A tájékozott, érdeklődő polgárt nehezebb manipulálni. Ha nincs civil kontroll, a korrupció és a hazugság is bőszen tenyészik.”!
Yoda69
Nem tudja az egyik hogy mit hazudik a masik fideSSes.
advocat
És nem tudom hány éve áll a Bosnyák térhez közel a Thököly úton egy orvosi rendelő? Megvárják míg összedől. Polg. mest. helyettes! Jó ez így?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.