Folyosói pletykák már régen terjednek arról, hogy ha olyanról akar beszélni egy bennfentes, amit nem akar okvetlenül tudatni a "közzel", akkor azt ne a Képviselői Irodaházban és környékén tegye. Történt, hogy Karácsony Gergelyről sikeredett egy olyan összenyiszált felvételt “megszerezni”, amit az arra szakosodottak az önkormányzati választás előtt láttak jónak közzé tenni.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Szerintem lehallgathatnak mindenkit, akárhol beszél.
bencemacska
Hármat lehet találni!!!
Szerintem - a birkákat kivonva a szavazásból - 100%-os az eredmény!
kereső
UD Zrt ismét munkában? Egyszer már bejött- Dávid Ibolyánál. Most ez viszont máááááááááááás!Jól mondja Szabó Timi. Ez a magyar Watergate. Itt most ne hagyjátok abba- fellármázni a világot, és átvizsgáltatni az irodákat.
CsipkeRózsa
Szerintem lehallgathatnak mindenkit, akárhol beszél.
Eladott Ország
Az elmúlt évek orbáni kommunikációja alapján egyértelmű, hogy Orbán szerint a fidesz hatalmon maradása de facto nemzeti érdeknek minősül, és mostanra a belügyi szervek és a titkosszolgálatok is ennek megfelelően működnek. Értsd: bármi, ami a Fidesz hatalmi pozícióját fenyegeti, beleértve a választói felhatalmazással rendelkező ellenzéki pártokat, az ellen bármilyen eszköz bevethető a nemzet biztonságára való hivatkozással. Kétlem, hogy maradt volna bárki befolyásos belügyi vagy titkosszolgálati pozícióban, aki ezt ne fogadta volna el, és ne eszerint végezné a munkáját.
Béla333
Még hány esetnek kell bekövetkezni, hogy végre tegyenek is valamit az "ellenzéki" képviselők?
Ez ugyanott történt, csak éppen cca 2 éve:

2017-01-09 20:03
"Államtitkok is veszélybe kerülhettek a jobbikos irodák feltörése miatt
Hétfőn délelőtt 11 óra körül a Jobbik-frakció három irodáját nyitva találták az Országgyűlés Irodaházában, ezek egyikét felfeszítették - közölte Jakab. A helyiségek között volt Tokody Marcell jobbikos fővárosi képviselő, és Mirkóczki Ádám parlamenti képviselő irodája. Utóbbit minden jel szerint feltörték."
www.jobbik.hu/hireink/allamtitkok-veszelybe-kerulhettek-jobbikos-irodak-feltorese-miatt

És most még csodálkoznak?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.