Újraválasztották Orbán Viktor miniszterelnököt a Fidesz elnökévé vasárnap a kormánypárt 28., tisztújító kongresszusán, Budapesten. A kormányfőt 1406 szavazattal választották meg a küldöttek pártelnöknek. Orbán beszéde elején megköszönte, hogy újra a párt elnökének választották – számolt be az ATV és az Index. Kiemelte: szerinte a bajtársiasság a legfontosabb dolog. 

Orbán Viktor meghatódott, hogy újra a Fidesz elnökének választották

Ügyrendi szavazás a Fidesz tisztújító kongresszusán a BOK Sportcsarnokban, Budapesten 2019. szeptember 29-én. MTI/Szigetváry Zsolt

Az eredményhirdetés előtt a Balkán Fanatik Repülj madár dala hangzott fel – írja az atv.hu. Azt követően pedig a lap szerint a klasszikus Fidesz kampánydal hangzott fel, mialatt Orbán Viktor a színpadra lépett.

A legkevesebb, amit mondhatok, megtisztelő, de megható is

- kezdte beszédét Orbán, aki mint mondta, megrendíti a felé áradó szeretet, és az “nem is marad viszonzatlan a szívében” – hangoztatta. Erre a közönség azt kiabálta

Viktor, Viktor!

Orbán beszéde elején megköszönte, hogy újra a párt elnökének választották, majd elmondta, az ország legnagyobb, legerősebb, egyetlen kormányképes elnökévé választották ma meg – írja az Index.

Orbán Viktor szerint a bajtársiasság a legfontosabb dolog. Bárki lojális tud lenni a másikhoz, ha annak igaza van, mondta, ahogy "hozzám is könnyű, ha igazam van". A bajtársiasság több ennél, jóval túl van ezen – tette hozzá. Azt jelenti, akkor is lojális vagyok hozzád, amikor te tévedsz, és akkor is számíthatok rád, amikor én tévedek, fogalmazott Orbán.

És melyikünk nem tévedett még az elmúlt 30 év során. De összetartottunk, őszinték voltunk egymáshoz, és végül minden nehézségből kilábaltunk

- folytatta.

Ezért vagyunk mi fent, és az egymást folyton eláruló liberális baloldal lent

- mondta, és hozzátette, hogy Ronald Reagan ezt nevezte 11. parancsolatnak, a politikában pedig szükség van erre. Ezt úgy fordította le:

Ne mondj rosszat a fideszes társadról! Ezt majd még gyakorolni kell

Majd az Index cikke szerint hozzátette,

ahogy egyre inkább komolyan vehető ellenfél nélkül maradnak, ez a parancsolat is egyre fontosabbá válik. Mert egyre kevésbé az ellenfél támadásai, és egyre inkább a bajtársiasság tartja egyben azt a közösséget.

A kongresszus újraválasztotta alelnöknek Novák Katalint (1396 szavazat), Kubatov Gábort (1392 szavazat) és Németh Szilárdot (1359 szavazat), a tisztségről leköszönő Gulyás Gergely helyére pedig Kósa Lajost (1387 szavazat) választották meg.

Forrás: ATV, Index, MTI

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Mekkora képmutatás! Van ezeknek egyáltalán egy őszinte pillanatuk?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
simmering73
Egyem a húsát. Azért izgalmas volt. Vajon megválasztják? Igen, nem?
Sámannus
Akkor lesz ő újra ideges ilyen választáskor, ha mi is kólázhatunk az MTV büféjében.
kereső
Mekkora képmutatás! Van ezeknek egyáltalán egy őszinte pillanatuk?
Eriksson
Bárki, bárhogy gondolja, de szerintem kevés ember van aki elmondhatja magáról, hogy ennyi követője van.
Ma már minden a széthúzásról szól.
balos
Amíg ők írják a törvényeket addig ilyen idétlenek lesznek a fideSSes bugyi-bulik!
Borsodi
Orbán írja a forgató könyvet,ki lehetett volna helyette? Ez egy színházi komédia első felvonása a második a választás lesz,és minden marad a régi.
lampa laz
Méghogy meghatódott?, ha lett volna kihívója helyben lelövik. Ennek az egész dzsemborinak a forgatókönyvét is egyszerű volt megírni, mert csak kádárét kellett leporolni és a végeredmény önmagáért beszél, mert a koppintás remekül sikerült fiúk.
evacica
@Eriksson: Igen ez igaz, meg a félelemről és a kiszolgáltatottságról, amit szintén Orbánnak köszönhet ez az ország! Egyébként kétségem nem volt afelől, hogy nem őt választja az a sok gerinctelen lefizetett udvaronc! Na ez az igazi cirkusz ezzel furikázhatna a fidelitász agyamentjei!
babp1982
Viktor viktor olyan dejavu érzésem van rákosi rákosi anno is ezt kiabálták aztán mi lett belőle! 56-:)))
nevemnick
Hány TEK-es bujkálhatott a függöny mögött?
:D
Eriksson
@evacica: Nem igazán értem. Ha esetleg szólnál néhány szót arról, hogy mitől kell félni? És mi az a kiszolgáltatottság , amit egyeseknek el kell viselniük?
namihami
Meglepődött, hogy a nagyszámú jelölt közül éppen rá esett a választás?!? Félt, hogy a rengeteg aspiráns letapossa a sarkát.
Józsipapa
akár a régi szép Hazafis Népfront idején...
de hát erről Mikola elvtárs tudna beszélni...és a többi elvtárs;
akik most áttértek a keresztény szabadság vallásra...
görbetükör
@Eriksson: Hogy mitől kell félni?
Kapásból - ha a fővárosnak Tarlós lesz a vezetője, csak akkor kap támogatást. Csak a fideszeseknek jár minden, a többi ellenség, akitől el kell venni.
Ezért aztán a sok gyáva, megalkuvó azonnal dörgölődzik, mert a munka büdös, ingyen lehet jól élni ilyen vezető mellett.Hogyne lenne sok követője, sok a léhűtő!
evacica
@Eriksson: Nem tudom, hogy te hol élsz? De ha itt, akkor csak akkor nem érted ha nem akarod, vagy a narancs ködtől nem látsz!
nezelodo
@namihami: Na próbálna meg valaki konkurálni vele, rögtön létra kerülne a vállára.
Volt ilyen az átkosban is, amikor a Veszprém-megyei főatyaúristen ellen indult egy Bakos nevű pártember az első titkári székért! Annyira megbánta amit tett, hogy bánatában bal kézzel tarkón lőtte magát, a főnökével, meg a sofőrrel együtt való üdülés közben. Szegény sofőrt annyira megviselte a történet, hogy gyorsan elment egy járás pártbizottságába első titkári állásába bútfelejteni. Kőművesnek mégse mehetett, mert haragban volt a függővassal és a vízmértékkel, a malteroskanál meg maszatos volt.
Eriksson
@evacica: Amit írsz, semmiképpen sem válasz a kérdésemre.
Eriksson
@görbetükör: Szegénykém. Te bérrettegő vagy?
Még soha, semmilyen témához nem álltál pozitívan.
papa.49
Egy jelöltből nem volt nehéz VÁLASZTANI !!!
görbetükör
@Eriksson: Nézd, te nem vagy ott mindenhol, ahol én. Majd ha a libsikhez pozitívan állsz hozzá, akkor elfogadom a kritikádat, addig inkább gondolkozz azon, hogy a bajok nem az ellenzék áskálodása!
Eriksson
@görbetükör: 20:35 Biztos, hogy téged mindig mindenki bánt? Olyanoktól is félsz, akik azt se tudják, hogy a világon vagy. Nem kellene minden vonatra felülnöd, akkor sokkal békésebb lenne az életed.

Azt mondod, hogy pozitívan álljak a libsikhez? Ennél pozitívabb nem is lehetnék. Mikor szoktam én fenyegetőzni?
görbetükör
@Eriksson: Nem írtam olyant, hogy mindenki bánt.
Viszont az tény, ha nem fideszes lesz a polgármesterünk a kerületben, nem kap támogatást a kerület, sőt keresztbe lesz téve. És ha a fővárosnak nem lesz fideszes főpolgármestere, akkor a főváros is szívni fog.
És amíg állását kell félteni annak, aki kritikus, addig mindig van félnivaló.
Te valóban nem szoktál fenyegetőzni, viszont alázol. Pusztán aszerint, hogy ellenzéki. És mindenki libsi, aki bajokat, gondokat hoz fel.
Eriksson
@görbetükör: Na látod. Ilyen süket dumáknak nem szabadna felülni, hogy ahol nem Fideszes a vezetés, ott megáll az élet. Sok olyan település van ahol a mostani ellenzékiek regnálnak, és mégsem dőlt össze a világ.
Budapesten sem minden kerületben Fideszesek vannak és merem állítani azoktól sincs megvonva semmilyen támogatás.
Egyébként ezen nem kellene vergődnöd, hogy ki lesz a főpolgi, mert nem egy emberen múlik a főváros sorsa. Menj el szavazni, s akkor kiderül minden. Az is, hogy az ellenzéki riogatás mennyit ér, s az is, hogy a többség kit akar.

Az alázással kapcsolatban annyit, hogy figyelembe véve az itteni trendet, nekem volna okom sértődésre, de úgy látszik én toleránsabb vagyok mint azok, akik feszt a szólásszabadságot követelik keresetlen szavakkal.
Szerinted az alázás, hogyha az embernek más véleménye van valamiről és azt ki is meri mondani?
görbetükör
@Eriksson: Nézd, itt élek és látom, tudom, hogy mi a süket duma és mi a valóság.
És bizony vergődni kell.
De azért csak erőlködj, fehérítsd a feketét, legalább halványabb feketére, vagy sötétebb szürkére.
De lehetőleg ne azoknál, akik itt élnek és látnak, hallanak, tudnak a környezetükről. Mert azoktól csak gorombaságot kapsz. Még azért valamelyest elvetik a hazugságokat. Még...
Eriksson
@görbetükör: Sokat láthatsz a világból amíg elmész a közértig meg vissza. Na meg itt a propin is lehet bizonyosságokat szerezni. De biztos-e, hogy mindegyik objektív?
Az előbb néztem egy videót, ahol lányok tárgyalják ki a napi eseményeket. Ha van kedved nézd meg titokban, hogy nekik mi a véleményük a dolgokról:
www.youtube.com/watch?v=CkcccVRd8HI
Tényleg elgondolkodtató.
tudode
Persze, hogy meghatódott, hiszen nélküle a fityisz úgy esne össze, mint a többi párt, akiket megkúrtak!
.
Nála gátlástalanabb gazfickót ritkán hord az anyaföld
.
hvg.hu/itthon/20190411_BernardHenri_Levy_Orban_a_legfelhaboritobb_gazember
.
Két választása va: vagy csalásokkas SS győzelem, vagy kóter!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.