Megegyezésre kell jutni Európa két fele között, de ennek világos feltételei vannak, például az, hogy "nekünk jogunk van a keresztény szabadság törvényei szerint berendezni az életünket" – mondta Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap Budapesten, a Fidesz 28., tisztújító kongresszusán, ahol újraválasztották őt a kormánypárt elnökévé.

Orbán: "Ami eddig történt, sem volt éppen kismiska, de az igazán nagy dolgok most következnek"

Orbán Viktor miniszterelnök, a párt újraválasztott elnöke a Fidesz tisztújító kongresszusán a BOK Sportcsarnokban, Budapesten 2019. szeptember 29-én. MTI/Szigetváry Zsolt

A kormányfő hangsúlyozta, Magyarország már nem egyedül áll a küzdőtéren, hanem egy tekintélyes hadoszlop tagjaként:

lengyelek, csehek, szlovákok, reményei szerint vasárnap estétől az osztrákok ismét, és csak idő kérdése, hogy az olasz szabadság is újra zászlót bontson.

Ezek azok az országok, amelyek nem brüsszeli birodalmat, hanem az európai nemzetek szövetségét akarják, amelyek nem bevándorlótársadalmat akarnak, hanem meg akarnak maradni a keresztény kultúrából kisarjadt büszke európai nemzeteknek – mondta Orbán Viktor.

Arról is szólt, hogy megegyezésre kell jutni Európa két fele között, de ennek világos feltételei vannak:

Nyugaton el kell fogadniuk, hogy "nekünk jogunk van a keresztény szabadság törvényei szerint berendezni az életünket, és fel kell hagyniuk az államaink és kormányaink elleni nyílt támadásokkal".

"Nem vagyunk hajlandóak többé európai pénzből finanszírozni a velünk szemben ellenséges, Soros-féle álcivil szervezetek garmadáját" – jelentette ki a pártelnök-miniszterelnök, távozásra szólítva fel őket Közép-Európából.

Közölte:

fel kell hagyni a közép-európai kormányokkal szembeni rejtett akciókkal is, nem juttathatnak hatalomra nekik tetsző politikai pártokat ilyen eszközökkel.

Úgy fogalmazott:

"Ibizából egy is elég volt", utalva az osztrák belpolitikában történtekre.

Az EU költségvetése nem arra való, hogy a liberálisoknak tetsző csapatokat, médiumokat és az ő céljaikat szolgáló bevándorlókat finanszírozzák, tüntetésszervezőket és aktivistákat képezzenek ki – mondta.

Példaként említette, hogy a macedón belpolitikai instabilitásért és a román "kormányzati bajokért" is szerinte "az ő rejtett támadásaik a felelősek".

A nemzetközi baloldal, Washington és Brüsszel nemzetközi politikába beépült liberális hálózatai jelentik a legnagyobb veszélyt Közép-Európa békés életére, "politikai trükkökkel és fake news-hálózatok tucatjaival kell szembenézni"

- jelentette ki, helyesnek nevezve ezért, hogy "a Soros-megbízott Timmermans alól kirántottuk" az európai bizottsági elnöki széket.

Közép-Európa ugyanakkor nem csak követel, teljesít is: erősíti az EU pénzügyi fegyelmét, hozzájárul a növekedéshez, és megvédi a kontinens külső határait.

Utóbbival kapcsolatban ismét megerősítette Giuseppe Conte olasz miniszterelnöknek címzett felajánlását: "ha kell, készséggel átvesszük az olasz államhatár egyes szakaszainak védelmét.

És ha nem boldogultok, bár ti engedtétek be őket, vállaljuk jelentős számú migráns hazaszállítását Olaszországból. (...) Csak egy szavadba kerül, és már megyünk is".

Összegzése szerint az elkövetkező évtized Közép-Európa évtizede lesz.

Az elmúlt évek magyarországi munkáját összegezve Orbán Viktor kifejtette: létrehoztak egy kereszténydemokrata államot, amelyhez két rendszerváltáson keresztül jutottak el. Az elsővel megszüntették a szovjet világot, amelyet azonban végül "szocialista rémkormányzás" követett, és "csak rajtunk múlott, hogy utcai forradalom helyett az alkotmányos forradalmat választottuk". Utóbbi volt a második rendszerváltás – folytatta –, amely nemzeti, keresztény rendszerváltás volt, "a keresztény szabadság szellemében rendeztük be".

Világpolgárság helyett hazafiak, internacionalizmus helyett hazaszeretet, azonos neműek kapcsolatának propagálása helyett házasság és család, drogliberalizáció helyett gyermekeink védelme, migráció helyett határvédelem, bevándorlók helyett magyar gyermekek, "multikulturális zagyvalék" helyett keresztény kultúra, erőszak és terror helyett rendezettség, biztonság, "december 5-i nemzetárulás helyett nemzetegyesítés"

- felsorolása szerint ez a keresztény szabadság.

Megjegyezte ugyanakkor, hogy még mindig a politika porondján vannak "a december 5-i nemzetárulók", akik 2006-ban lovas rohamot vezényeltek, véresre verték a fideszes Révész Máriuszt, az országot gazdasági összeomlásba vitték, az embereket devizahitel-csapdába csalták. "Nem is tudják, milyen szerencséjük van a magyar néppel" – tette hozzá.

Az elkövetkező évtized feladatairól szólva a kormányfő kijelentette:

a Fidesz lesz az a párt, amelyik elmondhatja magáról, hogy felszámolta a szegénységet Magyarországon.

A másik nagy munkának a cigányság helyzetének rendezését nevezte.

Az októberi önkormányzati választásról a pártelnök azt mondta: az ellenzéki oldalon történt néhány dolog a parlamenti választás óta,

"egy Gyurcsányból két Gyurcsány lett, az egyik idehaza, a másik Brüsszelben gáncsolja a magyarok ügyét".

"Egy ideig úgy tűnhetett, az ellenzék elásta a belső harcok csatabárdját, az elmúlt két nap óta azonban a vak is látja: valójában inkább egymást ásnák el, azt is mondhatnánk, a jó zuglói szocialista párját ritkítja"- mondta.

Arra hívta fel a figyelmet, hogy sokak szerint szerencsés a csillagállás, "nagy győzelmet arathatunk", de semmit sem szabad a szerencsére bízni. Megjegyezte: "a kommunisták mind ott lesznek, legyünk ott mi is".

Szegedre kitérve úgy fogalmazott: "nem értjük, miért akarnak kimaradni a fejlődésből, miért akarnak migránsvárossá válni".

"Mert illúzióink ne legyenek: amikor a betelepítési kvótát ismét megvétózzuk, akkor majd ők a nagyvárosokkal akarnak megállapodni" – mondta, hozzáfűzve: ha Szeged baloldali kézen marad, az első számú betelepítési célpont lesz.

Ha a szegediek tényleg ezt akarják, egyszerűbb lenne Frans Timmermanst felkérni polgármesternek

- mondta.

Orbán Viktor a Fideszt rendezettnek, az ország legnagyobb, legerősebb és egyetlen kormányképes pártjának nevezte, amely szövetségeseivel együtt Magyarország legrégibb, legmélyebb hagyományokkal és legerősebb lelkiséggel rendelkező politikai közössége.

Úgy fogalmazott, egyre kevésbé az ellenfél támadásai, egyre inkább a bajtársiasság tartja össze a közösséget, amelynek bölcsességre, bátorságra, igazságosságra és mértékletességre van szüksége.

Hozzátette, a Fidesz generációs megújítása is jól halad, "a jövőnk hosszú évtizedekre biztosítva van".

Ami eddig történt, sem volt éppen kismiska, de az igazán nagy dolgok most következnek, és ebből semmiképpen sem szeretnék kimaradni

- mondta.

A hazáért vívott csata nem valamiféle balsors, hanem vissza nem térő lehetőség, hogy megmutassuk erényeinket.

Magyarország mindenek előtt, a Jóisten mindannyiunk fölött. Hajrá, Magyarország, hajrá, magyarok!"

- zárta beszédét.

A kormányfőt 1406 szavazattal választották meg a küldöttek ismét pártelnöknek.

A kongresszus újraválasztotta alelnöknek Novák Katalint (1396 szavazat), Kubatov Gábort (1392 szavazat) és Németh Szilárdot (1359 szavazat), a tisztségről leköszönő Gulyás Gergely helyére pedig Kósa Lajost (1387 szavazat) választották meg.

Forrás: MTI

68 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Ne szóljanak bele a dolgainkba. de küldjenek minél több ellopható pénzt!
Azért jól "megnyugtatott" bennünket, hogy ami eddig volt az kismiska ahhoz képest, ami most jön! Most már fix, hogy mi leszünk a korrupción kívűl mindenben a sereghajtók!
Ha még tovább "számolja fel" a szegénységet, akkor a 4 millió helyett 5 millió lesz?
Révész Mártiriusz "borzalmas fejsérülése" a csodás gyógyulások körébe tartozik. Egyik nap még fejkötés, másnap már csak egy kis gyors tapasz, pár nap múlva már az sem!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Sámannus
Neked putyin hozza a keresztény szabadságot, nekünk meg viszi.
kereső
"egy Gyurcsányból két Gyurcsány lett, az egyik idehaza, a másik Brüsszelben gáncsolja a magyarok ügyét".- van még másik öt IS! Magyarok ügyét?- má megint kavarsz puccsoló, te nem vagy a magyarok. Gyurcsányék csak téged gáncsolnak, nem a magyarokat.
kereső
"Nem vagyunk hajlandóak többé európai pénzből finanszírozni a velünk szemben ellenséges, Soros-féle álcivil szervezetek garmadáját" – jelentette ki a pártelnök-miniszterelnök, távozásra szólítva fel őket Közép-Európából.- orbán Istennek képzeli magát, és Közép-Európa uralkodójának? Mit szólnak ehhez a lengyelek, románok, szlovákok, csehek, osztrákok? Hm???
Nessy
Ne szóljanak bele a dolgainkba. de küldjenek minél több ellopható pénzt!
Azért jól "megnyugtatott" bennünket, hogy ami eddig volt az kismiska ahhoz képest, ami most jön! Most már fix, hogy mi leszünk a korrupción kívűl mindenben a sereghajtók!
Ha még tovább "számolja fel" a szegénységet, akkor a 4 millió helyett 5 millió lesz?
Révész Mártiriusz "borzalmas fejsérülése" a csodás gyógyulások körébe tartozik. Egyik nap még fejkötés, másnap már csak egy kis gyors tapasz, pár nap múlva már az sem!
Qqberci
Jogod van befogni a pofádat, mielőtt más fogja be...
Fantomasz
Hát ha nem más akkor épp ez a beszéd az ami háborúhoz vezethet , amellett saját legnagyobb katonai szövetségesét támadja ( USA ) tisztában van vele ő hogy rengeteg dologban nem Brüsszel dönt és ez ellen harcolni ugyan lehet de győzni soha .
.
SystemError
Ezt vártam...a nagy pofa, amibe bukni fogsz...
Fantomasz
vagy úgy tesz mint ha nem ismerné Európa 20. századi történelmét. :-(((((
Fantomasz
kb 5 millió Magyart kommunistázott le :-(((((((((((((((((((
F_Viktor
@kereső: "egy Gyurcsányból két Gyurcsány lett..."
Az egész betegségét sugalló beszédéből nekem ez tetszett a legjobban, ez poénos volt :-)

"Nem vagyunk hajlandóak többé európai pénzből finanszírozni a velünk szemben ellenséges, Soros-féle álcivil szervezetek garmadáját"

Ebből viszont röptetés lesz az EPP-ből, sőt, az EU tagság is nagy veszélybe kerül.
Igen, ő már nem Magyarországot képviseli, nem csak azért harcol, hanem egész Közép-Európa vezérének szerepére tör ("fel kell hagyni a közép-európai kormányokkal szembeni rejtett akciókkal is...").

"nem egyedül áll a küzdőtéren, hanem egy tekintélyes hadoszlop tagjaként:
lengyelek, csehek, szlovákok, reményei szerint vasárnap estétől az osztrákok ismét, és csak idő kérdése, hogy az olasz szabadság is újra zászlót bontson."

Lengyelek nem kérnek az orosz medvéből, csehek ugyanúgy függenek a németektől, mint Magyarország, csak ott nem lehet hülyíteni a népet, ott 100 ezrek mennek az utcára.
A szlovákok nagyon jól használták fel az EU-s pénzeket, az euróövezetbe belépés óta az életszínvonal is hatalmasat nőtt, eszükben sincs orbánt támogatni az EU bomlasztásában.
Románia? Régen volt náluk akkora fejlődés történelmük során, mint az elmúlt 9 évben. Mindezt az EU-nak köszönhetik. Nem valószínű, hogy orbán seggét fogják nyalogatni.
Olaszország, Ausztria... Többször elmondtam, hogy a nyugati demokráciákban a szélsőjobb csak ideig-óráig tud előrelépni. Ott orbán már nem fog találni erős szövetségest. Ez alól talán csak Franciaország a kivétel, de ők nem nagyon barátkoznak a magyarokkal.
Borsodi
@fideszes gyökér: A fideszben bőven vannak,de a többiek is igencsak elvannak korcsosodva.
Sámannus
Ha jön putyinkád, a vazelinos fiolát otthon ne felejtsd!
kereső
@F_Viktor: Az osztrákok kiestek. Már eleve Kurz, nem orbán szimpatizáns- a zöldek, szoc.demek még úgy se. Franciák? Nos Macron elnök népszerűsége szárnyal, mondják az ott élők.Ott tényleges "nemzeti konzultáció" zajlott , hónapokon keresztül Macron, a kormány -és a képviselőház tagjai járták az országot-és a különböző témákat megbeszélték az emberekkel. Ilyen még nem volt frankofóniában- és tetszett. Most a nyugdijtv. változtatás kapcsán vannak sztrájkok, meg tüntetések- de ezt is! személyesen fogják megbeszélni. Az "újfiú" nem orbán párti- egyébként is fontosabb Fraciaország vezető szerepének biztositása Európában- ezt is szeretik a franciák, a karakán kiállást-, és ez orbán támogatásával nem megy. Marad a francia nyilas barbie? No hiszen!
azösszeskibanévfoglalt
úgy néz ki ezen a képen, mint aki épp szívrohamot kap
F_Viktor
@kereső: Talán csak a "francia nyilas barbie" aki még erőt tud felmutatni Európában, mint lehetséges orbán szövetséges. Ezért említettem meg Franciaországot.
Borsodi
@fideszes gyökér: Az a baj ha ezeken múlik a jövőnk ellehet az egész Országot ásni,Borsod már félig el is van.
Sámannus
Így beszél egy hamiskártyás amikor már előre hivalkodik a győzelemmel. Mint a szolga titkolja amit a muszka parancsol neki. Ha előre megmondaná, a fejét vennék.
papa.49
Az elnökség képe ,,szép gyerekek vagytok, csak kár hogy élve születettek,, !!!
cikicakk55
@azösszeskibanévfoglalt: ma 20:44
Én is azt hittem,mikor megláttam a képet,hogy pont lekapták a fotósok,mikor össze esik és kampec. Sajnos csak hálálkodott,hogy újra választották. Szerintem már alapból törvénytelen,hogy egy Miniszterelnök még egy pártnak is az elnöke. Ráadásul ez a párt + a seggnyaló KDNP képviseli az ország 2/3 részét a parlamentbe.Magyarul mindig az van amit ők akarnak,egész addig még az a 2/3 meg van. Minden esetre ez a beszéde totálisan bebizonyította,hogy nem normális. ennyi képtelenséget és hazugságot elmondani és egyáltalán kitalálni csak egy beteg elme képes. Ez tényleg azt hiszi magáról,hogy Ő közép Európa vezetője? Neki csicskázik az egész Közép Európai ország és emberek? Milyen pénzekről beszél? Nem a civil szervezetek nyúlják le az Uniós pénzeket,hanem Ők. Sorosnak van épp elég pénze,nem szorul az Unió pénzére. Nem értem,hogy lehet még szabadlábon egy ennyire hibbant ember.Ráadásul még Miniszterelnök is. Ilyen Napóleonokkal volt teli a sárgaház,még meg nem szüntette Gyurcsány.Kár volt,mert most az összes bolond egyben van a Parlamentben.
Fantomasz
Neve : Orbán Viktor
Leánykori neve : Kis Miska :-)
Józsipapa
1.Amikor a cigányság helyzetének javításáról beszélt,nem említette,hogy a Farkas Flóri által lenyúlt közel 2 milliárdból,
már lehetett volna javítani az állapotokon.
2 Jó érzéssel nézhetett végig a nyájon, amikor azt mondta, hogy a kommunisták mind ott lesznek a választáson...
solidedge
Orbán az európai szélsőjobb összefogásán dolgozik. Lassan a fasizmus összes jegye megjelenik a tetteiben. Soha nem gondoltam hogy ilyen sötét korszak fog beköszönni hazánkban. A nem hasonlóan gondolkodókat aljas módon lekommunistázza, migráns pártizza, Soros bérencnek, a haza ellenségének kiáltja ki. Szívből remélem, hogy ennek a kis cezaromániás senki hatalmának csúfos vége lesz, egyébként hazánk kiírja magát a szeretni való, szabd országok sorából.
Gauntlet
Vajon milyen őrültséget nem csinált még meg? Amerikai Népszavát olvassátok mert ott van egy nagyon jó elemzés!
moareka
Nem is hiszi, mennyire igazat mondott, "az igazán nagy dolgok most következnek"...mentek a süllyesztőbe rövidesen...
RonaGyuri
@Nessy: a dolog valójában fenyegetés, eddig csak illiberális diktatúra volt, de mostantól totálissá kezd válni! =))
tudode
A nemzet gyalázatos szolgája a nép körében
-
---- A magánember
.
www.youtube.com/watch?v=XzpLsRDszzg
.
Az óta sem heverte ki, álmodozott egyet a vámszedőink körében hitelvesztetten!
RonaGyuri
@RonaGyuri: Egy lovag-ias ügy

ez a gátlástalan tahó Őszentsége után – akit lényegében decens vén gazembernek titulált - durván beszólt az új EB főnöknek, nem is titkolván ócska macsó mentalitását.

Ártunk és qirmányunk lovag-keresztes bunkója mai vezércikkében Őfenségéhez írt levelet.Amit emigyen kezdi: „A nagy erők megmozdultak, s mi, magyarok kezdjük már pontosan látni, mikor is lennénk jó „európaiak” a brüsszeli Főnénik szerint. Akkor lennénk jó európaiak, ha kétharmados győzelmünk után haladéktalanul felkérnénk az ellenfeleinket kormányalakításra, a miniszterelnöki pozíciót átadnánk egy Brüsszel vagy Soros kijelölte civil szervezet vezetőjének, és ellentmondást nem tűrő hangon kijelentenénk, hogy nekünk semmi, de semmi elképzelésünk sincsen országunk jövőjéről.”!
A poén annyira megtetszett neki, hogy meg is ismételte: „még egy kicsit töprengünk rajta, szeretnénk-e a brüsszeli Főnénik és egyéb nemzet- és Európa-vesztők szája íze szerint demokraták és európaiak lenni.”!
Van a dologban valami jellemző és karakteres: a párt – ami családbarát és a kereszténység legfőbb védelmezője - egyik üdvöskéje a párt központi napilapjában ilyen hangnemben szól be a Pápának és az EB elnök-asszonyának, aki egy sokgyermekes családanya! =))
Az már csak hal – mert az fejtől bűzlik – a tortán, hogy ocsmány hatig mocskolódással illeti Finnországot és az ottani vezetést! =))
justhpeter
Az sem normális, aki erre a megbomlott agyú nácira szavaz.
RonaGyuri
@justhpeter: sőt:

A nap kérdése

magától jött rá, vagy óvatosságból nem engedték

Egy kép a banzájról:


(4cdn.hu/kraken/image/upload/s--a1CDUAoO--/w_1160/7MRbmnYnD4yyq2Ygs.jpeg)

Az hogy ott a helye a többi gazember között az evidencia, de miért nem ült le?
Csak nem úgy gondolta – ő vagy valaki – hogy félő: jogerős lesz!!! =))
kereső
@F_Viktor: A francia nyilas barbie, meg az erő? Emlékezz a legutolsó elnökválasztásra. Az első fordulóban fej-fej mellett Le Pen, és az En Marche. Aztán a franciák összezártak. Jobb-és bal, zöldek...mind Macronra szavazott. Nem kértek a sikkasztó ( amiért egyébként most is birósági eljárás folyik ellene), széljobbosból, aki ráadásul putyinista. Bármennyire is szeretik a franciák az oroszokat, ennyire azért nincsenek oda putyin rendszeréért.
kereső
@RonaGyuri: totálissá FOG! válni... egyet értünk.
Ami elhangzott orbán szájából- fenyegetés,és igéret- a legrosszabb kombináció.
RonaGyuri
@kereső: a fenyegetései csak hagyján, na de az ígéretek??? =))
Eladott Ország
Fénylő csillagunk mindig is frappáns mondásokkal akarja színesíteni saját hírnevét, hogy mondásai Churchilléhez hasonlóan szállóigévé váljanak, de mivel sem esze, sem műveltsége nincs hozzá, mindig valami egetverő ostobaságot, tahóságot sikerül kihányni magából. Pszichológusok felmérték a diktátorok lelkének sötétségét, megállapították a diktátor, beszédében mindig lapos közhelyeket pufogtat, amelyekről azt hiszi, hogy most aztán feltárta a végső, megsemmisítő igazságot. És nincs senki a környezetében, aki szólni merne, hogy főnök, ezt azért nem kellene. Fosik mind a korpáért.
A felcsúti illetőségű dakota, különösen az elmúlt 5 év (korrupción túli) legfőbb politikájának tűpontos magyarázata ez. Ebben élünk, nagyjából az első fülkeforradalom, de főleg a migrációs válság 2015-ös tetőzése óta. Hogy a külvilág az ellenségünk. Hogy Brüsszel, Soros, a liberálisgenderfasiszták, a senki által meg nem választott háttérhatalmak, a nemzetközi nagytőke, a globális elitek, a tőlünk különböző gyökérzettel rendelkezők, a multik, a bankok, az Európai Unió mind-mind az ellenségünk. Ennek eszelős sulykolására mentek rá adóforintok milliárdjai. Hogy a sikertelen futballistának és a jogászkodó jogászok gyöngének legyen kitől megvédeni mimagyarokat. Peking és Moszkva külvárosaként, az EU egyik leggyengébben teljesítő országaként ünnepelni az erős és független Magyarországot, nem mindennapi szűrrealitás.
kereső
@Eladott Ország: a fentiek "hagyján"- mint ellenség. De szombaton szintet lépett- és kimondta, hogy mindazok az ellenség közé tartoznak, akik nem rá szavaznak. Ezt eddig a "szájai" mondták ki- aranyszájú ötöskével az élen- de most már ő is KIMERI! mondani. Hogy ez bátorság-e tőle, vagy vakság? , majd kiderül. Mindenestre úgy néz ki a dolog, valahonnan, valakitől/valakiktől nagy "löketett" kapott, ha már igy igéri a totális dikatatúrát, ultimátumot intézhet az eu-hoz...etc.
Sokakkal ellentétben én nem hülyeségnek tarom orbán beszédét- sokkal inkább megrémülök tőle.
tudode
Már csak a halálbüntetés hiányzik a kiteljesedéséhez, vágásra éretten!
.
Heló röfi!!!
maci0427
Egyre komolytalanabb dolgok történnek ! Már a " Háromcsapás " Törvény is eltűnt nem alkalmazzák ,mert kevés a börtön, így mindenkit kiengednek idő előtt !
magyarbakancs
"nekünk jogunk van a keresztény szabadság törvényei szerint berendezni az életünket"
Ez a barom mondat ,hogy a fenébe jütott eszébe Miniszter elnők úr?
Fejtseki részletesen.
Mert ebben az országban többen vannak nem hívők mint hívők.
És egyetlen egy politikai szar párt nem mondja meg nekem ,miről mit gondoljak,mibe higyek.
Ön meg végképne mert nincs annyi szabó ebben az országban ki annyi köpenyt tudna varni amenyiszer maga meggyőződést váltott.
csak úgy....
azt a füzfán fütyülö réz angyalát! ...ez mán a siralmas kategória.
Eladott Ország
@kereső: – Tükröm, tükröm, mondd meg nékem, ki a legnagyobb e vidéken? – Te vagy uram, mert történjen bármi, alattad a sámli.
kolozsvaros.com/2019/09/29/tukrom-tukrom-mondd-meg-nekem-ki-a-legnagyobb-e-videken-te-vagy-uram-mert-tortenjen-barmi-alattad-a-samli/
reagens
Határozottan és konzekvensen viszi végig Orbán a politikáját és ezt nagyon jól teszi! Nem engedünk a jogainkból és erre nem kényszerít rá az Eu, ami az új Szovjetunió!
csak úgy....
@reagens: a félkegyelmü,neked ez gyütt le? :)
magyarbakancs
@reagens: Orvos látott?
Mi faxrol hadoválsz?
Nem vagyok vallásos nemkem miközöm, és anak 9 milliónak ki nem vallásos a "nekünk jogunk van a keresztény szabadság törvényei szerint berendezni az életünket" Ehez a barom dumához?
Eladott Ország
Nicolae Ceausescu parlamentjében, egymást nézték a "képviselők" ki, milyen elánnal tapsol. Ajánlatos volt gyorsan járatni a kezüket, ha nem akartak rosszul járni. A 80-as évek Romániájában is lehetett ilyent látni, na de mi lett a vége 89 karácsonyán! Önelégült pojáca.
a.disquscdn.com/get?url=https%3A%2F%2Fmedia.giphy.com%2Fmedia%2F3o6ZtqsPFryOyYG3Go%2Fgiphy.gif&key=NozDZXLzApGAjgnry0dzLg&w=480&h=317
Várunk Viktor! A te utad is a pokolba vezet!
uploads.disquscdn.com/images/2c83a9cdd99bcd3ce2f4c8083fba899e864c8563a09c1ea1684c178c23f189c8.jpg?w=600&h=395
Eladott Ország
@Apoca: ma, 09:52; A csúti despota fordítva ül a lovon! 2.bp.blogspot.com/-cbhYyUlOiyc/WPmh6ZN9ynI/AAAAAAAAj34/BN6ipua3EeU8VKXk7aEK1xf1waZpL4toQCLcB/s1600/orban_lo.png
Úgy gondolom én is, hogy kezd egyre szarabb helyzetbe, és pozicióba kerülni a fideszmaffia, ezért is vet be minden mocskos, és aljas módszert, (lásd a Karácsony, és Wittinghof elleni letámadást) ! Trócsányi leszavazása az EU-ban , a maradék független bíróság mostani ítélete a TV székház ügyben, is üzenetértékű! És főleg az, hogy egyre több nagy városban(Miskolc, Pécs, Szombathely,Eger, Érd, ,Békéscsaba) és a fővárosban is belátta végre az ellenzék, hogy összefogással, együttműködéssel le lehet váltani a helyi Döbrögiket, és kiskirályokat! Ha most ősszel a fővárost, és egy csomó nagyvárost megnyer az ellenzék, akkor az megnyithatja az esélyt arra, hogy - ellehessen zavarni a NER-t,és az Orbán rezsimet, oda ahová való, a történelem szemétdombjára!
reagens
@magyarbakancs: Nem gondoltad át! Itt nem a vallás a hangsúlyos, hanem a keresztény értékek, amire Európa egész értékrendje alapul. Aki nem vallásos, az is ezekre az erkölcsi értékekre alapít. Ez a történelmünk és a kultúránk alapja.
Aki nem vallásos, abban is van erkölcsiség és épp a keresztény erkölcsiség mentén képzeli el az életét.
Ilyesmin nem szoktál elgondolkodni?
csak úgy....
@reagens: fogadok,hogy a buksidba vetted,hogy még ebéd elött ,alaposan nevetségessé teszed magad! az irány stimmel, a cél...,az legyen a te dógod...
Fantomasz
A helyzet teljesen 1 étrtelmű . Ugy döntöttek nem fognak vrrsenyezni mert különben alul maradnának ezért próbálták
igy alakítani a politikát ahogy történt, és ehhez minden rafkót,mindrn mocskos eszközt be kellett vetni .
Az igazi versenyben alulmaradtak volna ,ők ezt nagyon jól tudják . A jobb képesség döntse el a pozíciókat és ne
a lojális kiszolgáló személyzet legyen az ( bármilyen alkalmatlan nem számít .) A mi emberünk és kész .)
Ez semmi jóhoz nem vezet . :-((((((
Macskaszem
Ez azt jelenti, hogy folytatják, csak sokkal durvábban. Vérszemet kaptak, rosszabbak, mint a sáskajárás.
libellle
"Nem vagyunk hajlandóak többé európai pénzből finanszírozni a velünk szemben ellenséges, Soros-féle álcivil szervezetek garmadáját" – jelentette ki a pártelnök-miniszterelnök, távozásra szólítva fel őket Közép-Európából." Mi sem vagyunk hajlandóak teged és maffiozi bagazsodat finansierozni. Öt pedig senki nem kérdezte, ugyanis maximális élvezöje az EU-finansierozásának. Te vagy az utolso akinek barmilyen szavazati joga van a finansierozásokról
Fantomasz
Devizahizel korlátozás megszüntetése :
A nagy Jövőlátó Orbán és Járai írta alá szerencsjátékká téve 2 millió Magyar állampolgár lakhatását a Magyar emberek
hatalmas kárára .Most meg ráfogja a nyuszira . :-(((((((((((((((((((((((((
2001. nyara (Orbán kormány, 2001. évi XCIII. törvény, ez nyitott utat a devizahitelezésnek, ami korábban a lakosságnak nem volt lehetséges ) :-(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
papa.49
Csak a címképet NEM TUDOM FELEDNI, MINTHA A 100 TAGÚ CIGÁNYZENEKAR PRÍMÁSA LENNE AZ A MEGHAJLÁS TELJESEN OLYAN, MINT MIKOR BAKSISÉRT HAJLONG A FASZI !!!
csak úgy....
@papa.49:csak maradjunk a térdre csuhások között !-mert a hitetlen európa, jelenlegi leg keresztényebb volt KISZtitkára, úgy gondúta,hogy átnyergel...,az még nem jelent semmit.
Borsodi
@Eladott Ország: Keresztényhez illően Úgy legyen Ámen!
@papa.49: Az Arabok üdvözölnek így,nálunk meg ezek szerint a roma keresztények.
advocat
Viktor! Szabadság csak egyféle van. Minden jelző nélkül. Szerintem.
papa.49
@advocat: Legfőképp NÉLKÜLE AZ LENNE AZ IGAZI SZABADSÁG !!!
papa.49
@Borsodi: Nem hinném, hogy arab lenne viszont az biztos, hogy bokszos !!!
csak úgy....
@papa.49: fontos a származás? a nagy népirtók a pestis után adolf az osztrák,stalin a grúz,
a napokban kapom meg a genetikai tesztem eredményeit,volt bátorságom és 50 euróm,most marhára kíváncsi vagyok,hogy honnan származok! nem fogom eltitkolni,sött !
Eladott Ország
@reagens: tegnap, 09:44; Trócsányit részben azért kaszálták el Brüsszelben, mert fegyverkereskedőket adott ki Oroszországnak. Már mindkét orosz fegyverkereskedő szabadlábon van, akik miatt tengelyt akasztott az Orbán-kormány az Egyesült Államokkal. Ennél az esetnél is látszik, hogy Orbán mennyire lekötelezett híve Putyin elvtársnak, minden parancsát, és utasítását kérdés nélkül végrehajtja! Ez a hitvány gazember mindent megtesz, hogy az Amcsikat, és a fél világot maga ellen haragítsa, fel sem fogja, hogy evvel mekkora politikai, és diplomáciai kárt okoz hazánknak! Egyébként meg szóljon már valaki ennek a pszichopata elmebeteg alaknak, hogy NATÓ (1999), és EURÓPAI UNIÓS (2004) tagok vagyunk, és vannak kötelezettségeink! És azért is vártuk annó a rendszerváltást annyira, mert inkább szerettünk volna a demokratikus nyugathoz tartozni, mint a despota, és autokrata kelethez!
hvg.hu/itthon/20190906_Szabadlabon_a_Budapesten_elkapott_majd_az_oroszoknak_kiadott_fegyverkereskedo

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.