Az önkormányzati választások után célegyenesbe ér Orbán alkotmányrevíziója, a módosító javaslatok hamarosan a parlament elé kerülhetnek. A Fidesz kongresszusára érkezőktől azt is megtudtuk, hogy mit kell tenni ahhoz, hogy 2030-ra Magyarország az EU öt legjobb országa közé kerüljön; jó hír, van, aki szerint már oda is értünk!

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Ha még valaki bizonytalan volt eddig, h kire adja a voksát okt.13-án, annak jól jött a mai orbán fenyegetés, ..."mert az igazán nagy dolgok most jönnek"... mögött ne legyenek illúzióink, nem sok jóra számíthatunk. Asszem ez lesz az utolsó szabad választásunk, egyéni döntésünk, mert visszatér a kádár korszak, amikor 1 ember a család összes szavazóképes borítékját be dobhatja majd az urnába választások napján.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nevemnick
Feszítik a húrt, de nem érzik, hogy mennyi az elég...
cikicakk55
Nagyon bízom benne,hogy a megyei jogú városok nagy része elveszti a Fideszes Polgármestereket. Nagyon jó lenne,mert akkor a parlamenti 2/3-nak annyi is lenne.Eddig azért tehettek meg mindent,mert a 2/3 határozott. Ami nem tetszett,azt nem szavazták meg,ami nekik jó volt azt megszavazták. Amennyiben ezt a választást is elcsalják,úgy mint a tavalyit( mindenki tudja aki nem hülye,vagy Fideszes,hogy az a 2,8 millió csak Fidesz matek.Jó az a 800.000 mert az elképzelhető,de a 2 millió már kizárt. ennyi agymosott nem létezik,hogy él az országban.
kereső
@nevemnick: "hübrisz"!- ez legyen a vesztük.
nevemnick
@kereső: Ahogy írod. Teljesen elképedtem a főnökök főnökének beszédén. Egyszerűen kétségbe vonom, hogy értette a szöveget amit betanult.
De amire még álmomban sem gondoltam, van 11. ,,tízparancsolat"... :D
sokanvagyunk
@nevemnick: Ha már a hetedik-nyolcadik parancsolat betartása is megerőltető nekik...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok