Aktívan ment a mobilos fotózás az eseményen.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Nem, nem az gond Viktor

hanem sokkal inkább az, hogy a te birkáid igen

Mottó:
Egy állítólag Királyhegyi Páltól származó bon mot szerint:
„Akinek van humora, mindent tud. Akinek nincs, mindenre képes”.
Azonban az nagy kérdés, mi van azzal, aki mégis vicceket mesél?

nem, nem mondom, hogy direktben nem volt idétlen, de a párt központi napilapja vezető írása is ezzel foglakozzon, sőt triumfáljon az talán mégis túlzás. A portál „Orbán Viktor elsütötte az év viccét” címmel lekendezve számol be Orbán kongresszuson elmondott – témájától függetlenül is – idétlen bugyuta viccéről.
A lekendező írás azzal zárul, hogy: „A miniszterelnök az év vicceként konferálta fel a kis szösszenetet, gyanítható, hogy szocialista körökben aligha nevettek rajta.”
Mos nem tudom – de az igazat megvallva nem is érdekel -, hogy a hazai szocik hogyan reagálnak egy ilyen viccre. Hangsúlyozom a vicc politikai mondandójától függetlenül is gyengus. Azonban az egyértelmű, hogy ahogy a kongresszus és a többi birka nagyon élvezte az sokat elmond a mai matyar rögvalóságról!
vukkocska
Kár, hogy nem vele szemben győztek kiütéssel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.