Puzsér Róbert egy Facebookon közzétett posztban visszalépésre szólította fel Karácsony Gergelyt, aki véleménye szerint a kormány háztáji ellenzékét képviseli, miközben róla terjeszt hasonlót.

Valaki fordítva ül a lovon: Puzsér visszalépésre szólította fel Karácsonyt

"Tarlós István plakátjain cirkuszi bohóc vagyok, Karácsony Gergely plakátjain báb Orbán zsinegén.

Facebook-kampány indult a hiteltelenítésemre – egy tisztázatlan hátterű álhír-oldal milliókat költ, hogy minél több idővonalba eljusson a rágalom: a Fidesz kamujelöltje vagyok.”

Puzsér szerint Tarlós városvezetése koncepciótlan, Karácsony pedig folyamatosan hazudik, ezért utóbbit felszólítja, hogy lépjen vissza a főpolgármester-jelöltségtől.

„Felszólítom Karácsony Gergelyt, hogy a budapestiek érdekében ne akadályozza tovább Tarlós István leváltását! Felszólítom Karácsony Gergelyt, hogy ne okozzon újabb ötéves fővárosi uralmat az illiberális kurzusnak! Saját politikai megsemmisülésének árát ne Budapest fizesse meg!

Felszólítom Karácsony Gergelyt, hogy lépjen vissza!”

A független jelölt szerint fel kellene ismernie Zugló polgármesterének, hogy itt az ideje, hogy „egy kicsiny lépést” hátralépjen, hogy ezzel segítse az ellenzéki többségű Budapestet.

Forrás: hvg.hu

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rokker33
Puzsér Róbert te eredeti idióta vagy még tagadni sem tudnád sehogy!A legesélyesebbnek mondható ellenfél az nem Te vagy és nem is herevasalós Berki Krisztián! Ha Te meg Krisztián vissza léptek akkor Karácsonynak sokkal több esélye van legyőzni tapló Pistát!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
@kereső: 19.39
Nem lettem "Puzséros", csak éppen ő az, aki a korábbi LMP álláspontot ma a leginkább képviseli: elutasítja az elmúlt 30 év mutyivilágát, oldaltól függetlenül! Ezzel értek egyet!
Köszönöm a kérdésed: jól vagyok, sok a munkám, nem érek rá és nem is akarok senkit meggyőzni semmiről.
Felesleges! Magyarországnak ez kell, nem akar itt változást csak egy maréknyi csoport, a többieknek így van minden jól, ahogy van!
Qqberci
Pupuzsér beleült a merev lófaxba és most örömködik...
Nessy
Árulja már el Puzsér, hogy amikor az ellenzéki jelöltek megmérették magukat, hogy ki esélyesebb, maguk Berkivel együtt hol a nyavalyába sunnyogtak? Most viszont a "vesztes szavazataikkal" a fideszt és Tarlóst támogatják! Úgy hogy ne tessenek itt a nagy hőst játszani!
terlasz
Ha valaki akadályozza Tarlós leváltását, az Puzsér. Neki kellene eltűnnie, mert így csak a fidesz érdekeit segíti.
kereső
@Béla333: Má megint tolod a fidess szekerét Bélám. Azért vagy itt. Az "emutt" harminc éves dumáddal. Légy szives - próbálj meg gondolkodni, és különbséget tenni.
Béla333
@kereső: 04.35
Remélem még annyit megengedsz, hogy saját véleményem legyen. Ha ez neked nem felel meg, akkor méltó párja vagy gondolkodásban a most kormányzókkal. Nekem lesújtó véleményem van az elmúlt 30 évről, kormányoktól függetlenül.
Te meg szeretnéd, ha folytatódna ez a posvány!
Én el tudom fogadni a véleményed, még ha nem is értek vele egyet.
Tedd te is ezt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.