A 11 éves Szita Bencét meggyilkoló és a szörnyű tettre felbújtó, mindhárom ember rákban meghalt. Most megszólalt Gyöngyi Sándor, Bence nevelőapja.

Így reagált Szita Bence nevelőapja, a fiú gyilkosainak halálhírére

A legelső gondolatom az volt, hogy most fog tudni beteljesedni az elégtételérzés, és elkezdődhet végre számomra is a megnyugvás, ami a gyásznak a normális folyamata

– mondta Gyöngyi Sándor, Szita Bence nevelőapja miután megtudta, hogy tegnap meghalt a 11 éves kisfiú harmadik gyilkosa, Kertész József is.

Az egész országot megrázó hét évvel ezelőtti gyerekgyilkosság elkövetői közül Polcz Erika halt meg először: mellrákot diagnosztizáltak nála, de ő lemondott az utókezelésről és a kemoterápiáról, s 2017 január végén a börtönben elhunyt. Az egyik hajléktalan gyilkos, Bogdán József idén júniusban halt meg tüdőrákban. Úgy tudjuk, hogy Kertész József is már régóta betegeskedett, társaival ellentétben azonban nem küzdött komolyabb betegséggel.

Szita Bence nevelőapjánál korábban hasnyálmirigyrákot diagnosztizáltak, többször is megműtötték, és hosszú hónapokig kezelésről kezelésre járt.

Iszonyú fájdalmaim voltak, de nem adtam fel a küzdelmet és sikerült legyőznöm a kórt nagy nehezen. Egy év után a máj felületén azonban ismét jelentkezett, másfél hónapja ezzel küzdök. De akkor sem adom fel, másodszor is megküzdök vele. Erőt ad a további élethez, hogy megbűnhődtek a kisfiam gyilkosai.

Mint ismert, 2012. októberében Polcz Erika, Szita Bence mostohaanyja felbérelt két hajléktalan férfit, hogy öljék meg a kisfiút. Együtt elcsalták a sántosi erdőbe áldozatukat, ásóval és késsel nekiestek, majd élve eltemették.

Forrás: 24.hu

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vacsi
Élve kellett volna elásni mindhármat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.