Ausztria polgárai támogatják a keresztény értékeken alapuló politikát – áll Orbán levelében.

Orbán Viktor miniszterelnök levélben gratulált Sebastian Kurznak, az Osztrák Néppárt elnökének az ausztriai szövetségi parlamenti választáson kivívott "magabiztos győzelemhez"

- tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár kedden.

Ez az eredmény, mely egyértelmű kormányzati megbízást jelent az Ön és pártja számára, ismét világosan jelzi, hogy Ausztria polgárai támogatják a keresztény értékeken alapuló, számukra stabilitást nyújtó, következetes politikát

- írta Orbán Viktor, hozzátéve: bízik abban, hogy e közös értékrend mentén folytathatják együttműködésüket a magyar-osztrák kapcsolatok elmélyítése, a régió versenyképességének növelése, illetve "az erős nemzetekre épülő Európai Unió megteremtése érdekében".

"Az Ön előtt álló koalíciós tárgyalásokhoz sok sikert kívánok" – zárta levelét a magyar miniszterelnök.

Forrás: MTI

Címlapkép: Koszticsák Szilárd

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Nem rég még mindennek lehordtad, most meg elkezded nyalni a hátsófelét ???
Ez bizony bokszos szokás !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Gauntlet
Tolla volt, papírja volt, a hülyeség jött magától! Gondolom az kiesett neki hogy odaát tolerancia van más vallások iránt.
papa.49
Nem rég még mindennek lehordtad, most meg elkezded nyalni a hátsófelét ???
Ez bizony bokszos szokás !!!
reagens
Ez a dolga. Mit várnánk mást? Írt egy udvarias levelet!
tudode
Abbahagyhatná már a XXI. században ezt a keresztény dumát, mert annak használatához tisztességesnek kellene látszani, nem csak szavak szintjén!!!
.
----- Orbán Viktor: Jogunk van a keresztény szabadság törvényei szerint berendezni az életünket
.
mandiner.hu/cikk/20190929_orban_viktor
.
Abnormális ficere!!!
nezelodo
Biztos nagyon megnyugodott a sógor, hogy a dakota is jóváhagyta a győzelmét. Másképp el se hitte volna.
Jozefina
Kurz nem idióta!!! Hegyeshalmon túl ov nem focizik!!??
bence
@reagens: ! Hogy merészel ez az ember kereszténységről beszélni , amikor emberek tízezreit rakja utcára , egymás ellen uszítja az embereket , horribilis összegeket von ki az országból arra hivatkozva , hogy más országokat segít belőle ! Megfenyegeti és eltapossa azokat akik nem értene vele egyet ! Így viselkedik egy keresztényi ember ?! Úristen ! Milyen keresztény az ilyen ?!
F_Viktor
@papa.49: Írod:
"Nem rég még mindennek lehordtad, most meg elkezded nyalni a hátsófelét ???"

Ez a grazi menekült azt gondolja, hogy az egész világ olyan hülye, agymosott, mint a magyar birkák, bármit bevesznek és tapsolnak neki.
El tudom képzelni, hogy Európa politikusai ugyanolyan beteg, hazug embernek tartják, mint mi.
reagens
@bence: Attól, hogy nem érted a történéseket, még nem kell szidni mindenkit!
staro2
Ausztria polgárai támogatják a keresztény értékeken alapuló, számukra stabilitást nyújtó, következetes politikát.

Ez így van, sok-sok éve.
Csak hogy a derék sógorok nem az orbán féle főbb vonalaiban fasizmusra emlékeztető mocskos tolvajlást értik alatta.
bence
@reagens: ! Nem mindenkiről , csak egyről mondtam el a meglátásomat ! A véleménynyilvánítás nem egyenlő a szidással ! Legyünk őszinték , azért a szidásnál jóval többet érdemel !
reagens
@bence: Magam úgy vagyok ezzel az "érdemel" kifejezéssel, hogy az igazságszolgáltatást a szakemberekre bízom! Te már biztosan eldöntöttek, kinek milyen büntetést adnál, de ez nem így megy!
Előtte még azért megnézem, ahogy pár roncsellenzéki huhogó milyen megmérettetésben részesül. Mondjuk, az a sok huncut ember! :-))))))))))))))))))))))))
bence
@reagens: ! Igazságszolgáltatás itt nálunk ?! Milyen szakemberek azok akiket egy ember irányíthat ?! Az általad roncsellenzéki huhogónak nevezettek megmérettetését , minden eszközzel gátolja , a kormányroncspárti huhogók sokasága akik mindent elkövetnek (lásd megafonba üvöltés , bohócruhába fetrengés , fekáliával való bekenés és még sorolhatnám ) , hogy meggátolják az ellenzéki program ismertetését ! Vajon mitől retteg ez a sok általad huncutnak nevezett , de számomra aljas ember ?!
reagens
@bence: A kampány eldurvult és nem kéne számonkérni a kormánypárton azokat az eszközöket, amiket az ellenzék is használt!
Az eldurvulásért egyértelműen az ellenzék hibáztatható!
A huncutoknak pedig a prütykölős kedvű ellenzéki szócsöveket neveztem!
bence
@reagens: ! A szavakat forgathatod tetszésed szerint ! Egy dolgot azonban még a fideszes tábor is elismert , hogy ilyen aljas , mocskos kampány még soha az elmúlt ötven év alatt nem volt mint a mostani ! Előtte soha egyetlen párt sem engedett meg magának ilyen undorító dolgokat mint a mostani kormánypártiak ! Ezért a kampányért egyértelműen orbán hibáztatható , akinek aljassága , vagy félelme ? már olyan határtalan , hogy az ország népet egymás ellen uszítja ! Sajnos az általa rajtunk élősködő réteg kapható ezekre a becstelenségekre ! Azért kíváncsi leszek az elszámoltatásnál , mert erre is sor kerül azt remélem tudod ? , hogy akkor a fekáliát ami náluk nagyon elterjedt dolog , vajon egymás pofájába nyomkodják ?! Mivel nagy fideszes vagy , ezért nem is várok tőled mást mint az ellenzék hibáztatását , akik ilyen mélyre mint a fideszes tábor , soha nem süllyednének le ! Ami a szócsövet illeti , ajánlom figyelmedbe az idegileg teljesen kikészült Tarlóst !
reagens
@bence: Valószínűleg lesz elszámoltatás. A roncsellenzék már annyira gyűlölködik hogy akár nyílt erőszakra is képesek. Ha ezt meg merik lépni igen csúnyán fognak járni.
bence
Ugyan már ne viccelj ! A fidesz mit meg mert lépni ! Vezetőszáron hurcoltak meg olyanokat , akik az egy ezreléket sem lopták el annak , amit ők most elloptak ! Még , hogy csúnyán fognak járni ! Mert mit tesztek ?! Bevonultok helyettük oda ahová valók ? Hát te tudod ! Ha ennyire meg vagy fizetve általuk akkor csak vállald amit nekik kellene ! Ugye nem gondolod komolyan , hogy az ország tönkretételéért nem fognak fizetni a felelősök ?! Vagy azt gondoltad , hogy nekik mindent szabad ?!Ugyan miért is ?! A nyílt erőszakról meg csak annyit , nézd meg a fidesz hívők milyen ocsmány dolgokra képesek ! Ugye nem kell csalódnom benned , hogy ennek te is részese vagy ?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.