Október 31-ig haladékot adott a kormánynak a Traumatológiai Intézet 68 orvosa, addig nem mondanak fel, ha biztosítják számukra a követelt fejlesztéseket. Az Emmi is dicséri a tárgyaló orvosokat.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Még csak 10 éve ígérgetnek nekik, jól bírják.
Macskaszem
Még csak 10 éve ígérgetnek nekik, jól bírják.
vacsi
Akkor ezek is azt csinálják, mint egy volt kolléganőm: a közeledő fizetésemelések előtt minden évben beadta a felmondását, mire megemelték a fizetését, akkor a felmondást visszavonta!
nezelodo
@vacsi: Nem serdületlenek ezek a dokik, mégis hisznek a kormány ígéretének. Lehet, hogy őket még sosem vágta át a NER? Kétlem.
Jozefina
Olyan hiszékenyek, mint a pedagógusok, akik évek óta mást sem tesznek, mint bedölnek minden vak igérgetésnek!!! Aztán meg siránkoznak!!!
kereső
Most keletkezett a probléma? Nem? Hány igéretet kaptak már? Most megint a betegek kárára döntenek az orvosok. A saját zsebükkel játszanak, de ne szórakozzanak a betegek életével-és egészségével. Elvégre értük lennének, vagy nem?
A kormány nyár végére igérte a finanszirozás megoldását, és mivel nem történt semmi- az igérret ellenére- ezért lengették be a sztrájkot. Most megint kaptak egy igéretet, új határidővel, aztán majd megint egyet...és majd megint egyet...etc.
nezelodo
@kereső: Ugyan már nem stadionépítés az, vagy a Lencinek ajándékozható túlárazott munka az, hogy elkapkodják...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.