3 milliárdos támogatással.

(Forrás: 168 óra)

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Oszt. mi a bánatos lófasznak a kórházaknak elektromos Golf ???
Az ADÓSSÁGOKAT KÉNE RENDEZNI PISZKOSKÖRMŰ !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Oszt. mi a bánatos lófasznak a kórházaknak elektromos Golf ???
Az ADÓSSÁGOKAT KÉNE RENDEZNI PISZKOSKÖRMŰ !!!
RonaGyuri
@papa.49: ne légy értetlen, csak hivatkozásban a kórházaknak valójában a csőkosoknak! =))
vacsi
@papa.49: Itt a válasz a kérdésedre: "A miniszter közölte, az autókat telephelyek közötti közlekedésre, vér és vérkészítmények szállítására, sürgősségi szállításokra, ügyintézésre, szakemberek soron kívüli szállítására lehet majd használni." Csupa-csupa fontos dolog - darabonként 12 millióért!
silber13
Napnál világosabb, hogy egy vén kretén, aki szórja és értelmetlenül szórja a közpénzeket minszterelnöki jóváhagyással.
papa.49
@vacsi: Addig amíg egy megtankolt kis fogyasztású autóval simán elmegy az ember 800 km, az a ,,szörnyszülött,, kb. 240-280 km megy el egy töltéssel. A kórházakban töltőhelyet kell létesíteni, (sima konnektorból) 10 óra alatt töltődik fel, a gyorstöltőhöz meg 15 KW csatlakozás kell, ami együtt jár hálózat bővítéssel, csatlakóhely létesítéssel, tehát előfog fordulni, hogy a ,,sürgősségi szállítás,, a leálló kocsi miatt nem valósul meg !!!
Ez megint olyan veszünk valamit aminek a hasznát nem igazán fogjuk tudni élvezni
papa.49
@vacsi: Itt a válasz az életből arra amit írtál megnézheted az INDEX.en az amicsi rendőrök Teslája állt le üldözés közben mert lemerült, ezek a járművek NEM ILYEN FELADATOKRA VALÓK, az elektromos hajtás még csak a ,,hobbi,, szinten áll!!!
csak úgy....
Elöször azt hittem,hogy elektromos szív ritmus szabályzókat,pacemakert...
Kásler úr! a 10 parancsolatot mikortól tervezik,hogy modernizálják ?
ágimami
Hát tényleg!!! Mi másra kellene költeni az eü-ben (hisz minden flottul megy!), mind elektromos autókra, "potom" 3 milliárdért!!!
Megálla az ész!!! :DDD
csak úgy....
@ágimami: nagyon köne ,hogy minden kórházba a nap 24 órájában legyen 1 pap+kápolna! szart sem ér a 10 parancsolat,ha nincs utolsó kenet.
Macskaszem
@csak úgy...: Lehet kápolna hamarabb lesz mint CT.
csak úgy....
@Macskaszem: értem! ne adjak nekik hülye ötleteket...
namihami
Tehát ennél a világrengető üzletnél az autó forgalmazója alig valamivel több, mint 12 millió --TIZENKÉT MILLIÓ -- forintot számlázott DARABONKÉNT.
Vagyis:: nemhogy egy ekkora darabszám esetén kedvezményt adna, még drágábban számláz. Talán mégis jobb üzlet lett volna, ha ezt a beszerzést a kínai piacon abszolválják. "" Eddala -- soddala???"" (Egydarab -- sokdarab?)
Tessék mondani:: a Fidesz ilyen hülye vagy minket néz annak?
Yoda69
És erre még büszke is ez az idiota farok.
Kíváncsi lennék kik fogják használni?
Nessy
@Yoda69: A kancellárok! Illetve nem tudom most hogy nevezik a kormány által kinevezett pénzügyi gyámokat, akiknek az aláírása nélkül levegőn kívül mást nem vehetnek!
fahrenheit451
Kásler hivatalosan is beteg...
Igazából már kurva rég óta, és ez még csak nem is most került nyilvánosságra, de egy újszülöttnek minden vicc - meg halálosan komoly dolog - új.
Kásler Miklós halálos.
Mennyi rákos beteg nem gyógyult meg miatta, most meg mentálisan támadja be Magyarország népét - az őrület határán.

A két hete mosatlan zoknimat nem bíznám erre az... az emberszabásúra.
1000 év múlva, amikor a kihalt földre látogatnak az ufók, megtalálják Kásler csontvázát, és szerintük ő a hiányzó láncszem az ember majommá alakulásának folyamatában.
fahrenheit451
Mi ez?
Csak a több száz éves primitív magyar dzsentri tempó újratöltve.

BETEG ÁLLATOK !!!
reagens
Hirtelen lett itt annyi okos szakértő, hogy már kezdek kételkedni benne, hogy itt nem mindenki értelmiségi! :-))))))))))))))))))))))))))))))))
A sok tudós most aztán jól megaszondja! :-)))))))))))))))))))))))))))))))
vacsi
@papa.49: Ki mondta, hogy MI fogjuk hasznát venni?! Ebből a NÉP semmit nem lát majd! A felsoroltak csupa kamu szöveg!
csak úgy....
@reagens: egy prolitológus,mint te ...,vonza a szakértelmet !:)
szánalmas vagy tibim ! állítólag az orbán kormány bukása után az ellenzék,téged szemelt ki a szakmai és értelmességi ügyekkel foglalkozó kurmánybiztosnak...,te
szerencsés! belöled még lesz valaki,csak nyomjad a süketet...
Nessy
@reagens: nem tudod elképzelni, hogy valaki az egészségügyben több területen félévszázadot dolgozzon? Hogy esetleg van fogalma a finanszírozásról, a prevencióról, még országos szinten is?Hogy kezdetben állt betegágy mellett és tanult beteget ápolni?
ágimami
@csak úgy...: Na erre jó lenne a kásler, másra úgyse!
(Megjegyzem, nem vagyok "okos szakértő és tudós" sem, más szerint talán még értelmiségi sem???:DDD csak a véleményemet írom le!)
nezelodo
@silber13: Az autókereskedő cég tulaja valószínűleg fontos NER társ. Azzal együtt nem biztos, hogy ez oldja meg az eü. problémáit, és ha azt hiszik, talán akkor sem ezzel kellett volna kezdeni.
csak úgy....
@Nessy: teljesen összezavarod a gyerököt,...mi az,hogy több területen? na látod! a fideszben nincs több treület,csak az orbán viktor! és ha a számok úgy állnak...
nezelodo
@reagens: ma 16:47. Ezt önvallomásnak szántad? Akkor értem.
csak úgy....
@ágimami: Csak nem ettü szégyenled magad,hogy nem vagy szakérö! ?biztosíthatlak,hogy ök sem...,ha nekem nem hiszel,akkor lapozgasd az elhalálozási statisztikát.
Yoda69
@Nessy: Az fasza. A surgossegin még ott halnak a betegek orvoshiany miatt.
csak úgy....
valami, mennybemeneteli céget,még nem alapított ez a fura prof? úgy néz ki,mint egy temetkezési vállalkozó a horroros verzióból..
ágimami
@csak úgy...: Nem szégyenlem magam, csak reagáltam egy "kedves" itt kommentelő hozzászólására.
csak úgy....
@ágimami: "Megjegyzem, nem vagyok "okos szakértő és tudós" sem, más szerint talán még értelmiségi sem" ...,hmmm,ezt ki mondhatta! ? Szabad a gazda,csak nem megent a félnótás tibi!?
Mirabilis
Ez hogy is segíti a betegek gyógyulását?
Mirabilis
Több tízmilliárd forintnyi szabad tőkét költ el külföldön az Orbán-kormány. Így közpénzből Vietnámban kórházat épít, Mexikóban templomokat újít fel, Kongóban iskolát segít. Sőt, olyan „apróságokra” is kiterjed a figyelme, hogy egymillió forintot adjon „a magyar közösség céljait szolgáló kulturális, családi, egyházi és cserkészprogramokra” Kanadában.
magyarhang.org/gazdasag/2019/01/19/kulfoldon-kenytelen-koltekezni-a-kormany/
Mirabilis
Ja és aroggyntnak sincs facebookja, ahol közvetlenül be lehetne írni neki!
Béla333
Azért csak 3 milliárdot költöttek, mert ők egy takarékos kormány!
Költhettek volna hatot is, de ők bátran ellenálltak a kísértésnek...
reagens
@Nessy: Egy ápoló, vagy orvos mitől látná át a rendszert, mikor nem az a dolga?
Nessy
@reagens: De egy ápolóból lett közgazdász, aki a gazdasági terület több szegmensét ismeri, aki országos intézményben is dolgozott, nem takarítóként, annyira átlátja, mint egy álomtitkár!
reagens
@Nessy: Átláthatja egy intézményben. Az egészségügy egészére viszont nincs rálátása csak a vezetőknek. Egy gazdálkodáson dolgozó beosztott és egy államtitkár tájékozottságát nem kéne hasonlítgatni.
Aki a műtőt takarítja, az sem tud a műtétekről nyilatkozni!
Nessy
@reagens: nem igazán! Az konferenciákra, értekezletekre a vezetők zöme magával hozta az adott témával foglalkozó, és azt ismerő munkatársát, vagy azt küldte maga helyett. Különösen, amikor a 90-s évek elején elindult a teljesítmény alapú finanszírozás, és a kód rendszer!
reagens
@Nessy: Az adott intézmény finanszírozásával tisztában levő beosztott országosan nem rendelkezik információkkal és nem stratégiai döntések meghozatala a feladata!
Tipikusan mindig vannak jól értesültek, csak akkor van bukta, ha az egészet kellene látni!
Egy takarító nem látja át a műtétek rendjét, hiába is olvassa a beosztást!
namihami
@Nessy: Miért fárasztod magad? Úgy kell bánni vele is, mint a durbinccsal. Felejtő... És egyébként is, ha valakinek első látásra nem tiszta, hogy az egészségügynek (a fideszes vezetőire ez nem igaz) nem villanyautóra, plusz tízmilliókért töltőállomásra van szüksége, azzal szóbaállni is fölösleges. Mert ugyebár a kórház fővezére nehogy még sajátzsebből kényszerüljön tankolni is és privát használatú autót venni is. Mert nem túl életszerű, hogy délután a kórházudvarán hagyja és felszáll egy BKV buszra.
Nessy
@namihami: Tudod, tökéletesen igazad van! Csak néha bosszant, amikor nem tudja felfogni, hogy aki leír valamit annak esetleg valóban az ismerője! Ugyanis nem írtam le, hogy hol, milyen beosztásban dolgoztam, és azt hiszem nincs is értelme! Volt egy ismerősöm, akinek ha valamit próbáltunk elmagyarázni, és mást hallott a királyi médiában, akkor közölte: Nem úgy van a' !
CsipkeRózsa
Amit egy minisztérium, vagy a kormány vásárol, az mindig drágább, mert valami nekik is kell a nagy munkáért.
namihami
@Nessy: A szomszédom (szerencsére nem közvetlen, mert a fideszség olyan, mint a lepra, könnyen terjed, csak pénz kérdése) egy olyan fideszes, aki, ha valami nem illik a világképébe, akkor az egyszerűen nincs.
Egészségügyi anomáliák, mészárosok, tiborczok, EU-s ""beruházások"" hazamentése? Ilyen vagy nincs, vagy ha már nem tagadható, akkor a libsimédia túlzása, stb. Volt idő, amikor még próbáltam szóbaállni vele, mára ""durbincsba"" tettem. Nem tudok jobb módszert kitalálni.
Nessy
@namihami: Azt hiszen, nekem is meg kellene tanulni! :-)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Szórakozás - 2020. October 1., 08:23
Soha nem élt még egyedül Weisz Fanni
Itthon - 2020. October 1., 07:46
Harmadik gyermekét várja Orbán Ráhel