Nagyon úgy tűnik, hogy Budapesten már az egy órán belüli mentőellátást sem tudja biztosítani az Országos Mentőszolgálat. Talán ezért sem publikálta még a törvényi kötelezettséggel szemben a 2018-as adatait az OMSZ. Az európai standard kiérkezési idő tizenöt perc, ami azt jelenti, hogy a bejelentéstől számított tizenöt percen belül a helyszínre érkezik a mentő. Sok nagyvárosban, már ez a tizenöt perc hét-nyolc percre redukálódott, míg ugyanez a kiérkezési idő Budapesten nem csökkent, hanem nőtt.

Forrás: rontgen.444.hu
Feltöltő: görbetükör
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Akkor most erre mit hazudik a ,,szófosónia,, a mentőknél ???
KisGenyo2
@papa.49: Nyilván azt, hogy átlag idő. Ha 6 helyre kiérnek 5 perc alatt, 1-re meg egy óra alatt, akkor az átlag 12-13 perc. ;-)
KisGenyo2
Az sem sokat segít az ügyön, ha megtámadják őket, vagy ellopják a cuccaikat. Arra a címre nyilván nem fognak sietni másodszor...
Macskaszem
A mentők kiérkezéséig bőven van idő, hogy elmondjanak pár miatyánkot, lehet, utána már mentő se kell. Vagy ezért, vagy azért.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.