Kormánykritika ezúttal sem hangzott el.

Működésképtelen ellenzéki összefogásról beszélt a köztévén a kormányközeli elemző
Fotó: Youtube

Egy kifutása lehet a Karácsony Gergely ellenzéki főpolgármester-jelölt beszédét rögzítő hangfelvétel kiszivárogtatásának: az, hogy

még saját szimpatizánsi táborában is megkérdőjeleződik Karácsony Gergely személyes hitelessége, alkalmassága és hosszú távon az ellenzéki összefogás jövője is

- mondta Tóth Erik, a Nézőpont Intézet elemzője az M1 aktuális csatorna csütörtök reggeli műsorában.

Az elemző úgy vélte, "belső leszámolás" állhat a hangfelvétel kiszivárogtatásának hátterében.

Arra, hogy kinek állhat érdekében Karácsony Gergely "gyengítése", megjegyezte: ez minden olyan ellenzéki pártnak érdekében állhat, amelyik "nem a Párbeszéd-MSZP-szövetség győzelmének szurkol". Kiemelte a Demokratikus Koalíciót és a Momentum Mozgalmat, amelyek a főpolgármester-jelölti előválasztás első köre után saját jelölteket "indítottak rá" Karácsony Gergelyre. Ez akkor is azt mutatta, hogy ezek a pártok nem akarnak beállni Karácsony Gergely mögé – tette hozzá.

Az biztos, hogy a hangfelvétel kiszivárogtatása a DK társadalmi támogatottságát, politikai ambícióit "nem érintette negatívan"

- fogalmazott.

Az elemző szerint a hangfelvétel, illetve az ellenzéki oldal botrányai azt mutatják, működésképtelen az ellenzék "összefogás-kísérlete", részben azért, mert olyan politikai pártok és szereplők próbálnak összefogni egymással, akik "tulajdonképpen utálják egymást". Minden érintett politikai szereplő tisztában van ezzel, és az aktuális szövetségek fel fognak bomlani – jelentette ki.

(MTI)

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Ez nem köztévé, ez a fidesz közpénzből fenntartott propaganda gyára.
Minden, még a fideszközeli felmérések is azt mutatják, hogy szoros lesz a verseny. Elvileg. Mert biztosra vehető, hogy elcsalják megint. Ezért is kellenek a hasonló hazug, megtévesztő nyilatkozatok.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@reagens: ma, 14:35; Mert ha valamit biztosan megtanulhattunk a fidesztől az az, hogy soha nincs olyan, hogy ez már a legalja. Nos ezért nem is akar csatlakozni a fidesz nevű bűnbanda az Európai Ügyészséghez. Egyébként a jogállam megszűnt hazánkban!
Eladott Ország
Évi 100 milliárdból közpénzen fenntartott köztévé/migráncstévé, a mi pénzünkből hülyít!
Aki Én
@reagens: ,,Tiborcz ellen semmiféle vizsgálat nem folyik"
Attól, hogy édesanyád nem visz mindennap kezelésre, még nem vagy egészséges.
reagens
@Aki Én: Megint hozod a nyomi formádat szerencsétlen? :-)))))))))))))))))))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.