Néhány nappal ezelőtt Orosháza-Rákóczitelepen megerőszakoltak egy 15 éves török lányt.

Megerőszakoltak egy 15 éves cserediákot Orosházán
Fotó: Pixabay

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság a Magyar Narancsot arról tájékoztatta, szeptember 29-én, vasárnap délután érkezett bejelentés arról, hogy előző éjszaka Orosháza-Rákóczitelepen egy lakóházban

egy fiatalkorú lánnyal akarata ellenére szexuális kapcsolatot létesített egy 19 éves fiatalember.

Az Orosházi Rendőrkapitányság a bejelentés alapján szexuális kényszerítés bűntett gyanúja miatt nyomozást rendelt el.

A lap úgy tudja,  a török diáklány egy orosházi vendéglátóhelyen több fiúval beszélgetett, majd egyikükkel önszántából elment abba a házba, ahol a fiú lakik.

A fiú nem sokkal később magára hagyta az alvó lányt. Ezután két másik fiatalember ment be a házba. A gyanú szerint egyikük szexuális kapcsolatot létesített a lánnyal, őt a rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

azösszeskibanévfoglalt
@vacsi: egy faszt.
tudod, h ki a hibás?
aki megerőszakolta. senki más. ugyanis semmi, de semmi nem jogosítja fel, h megbasszon vkit, ha az nem adta a beleegyezését. se az, hogy hol volt, se az, ogyh kive voltl, se az, hogy miért, ivott-e, etc.. semmi nem jogosítja fel, csak az, ha acsaj is akrja. ennyi. fogjátok már fel végre, basszameg! annyira szánalmas és egyben felháborító a a hozzáállásotok (mert sajna nem vagy egyedül), h az nem igaz. az ilyenek miatt érzik úgy az elkövetők, h megtehetik, az ilyenek miatt nem tesz az ember feljelentést, mert sok rendőr is ilyen!
undorító
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
F_Viktor
Most értettem meg orbán kerítésének értelmét.
A kerítés és a sok jól képzett határvadászok védik a büdös bunkó agymosott náci mélymagyar és őskeresztény állatoktól a keleti kultúrát!
vacsi
@Málna: Én is így érzem, de mi mást tehetünk, ha ilyen világban kell élni?!
Aki Én
@Eriksson: Te idióta!!! Megerőszakolnak egy lányt, és annyit tudsz ideböfögni, hogy így járt? Mekkora egy büdös paraszt vagy te baszki... :(
@vacsi: ...mindent megtehet...? Van neked eszed? Aki vendéglátóhelyre megy majd megerőszakolja egy beteg, gyáva féreg, megérdemli? Mi a fasz, mi ez a sok agyament, aljas és ostoba hozzászólás? Miféle mentséget próbáltok idehozni, hogy ezzel tulajdonképpen nincs is baj?
Húúúúú, de betegek vagytok :(
Aki Én
Ha megvédenék a határainkat, ez a derék MIMAGYAR nem kerülhetett volna ilyen helyzetbe. Felfoghatatlan, hogy ki van szolgáltatva egy derék MAGYAR fiatal ebben a migrációs válságban.
jesz
egy török kommandó már úton van...ha netán a két elkövető azt hinné megúszta, akkor tudatják velük, hogy nem...
vacsi
@Aki Én: Itt egy 15 éves lányról beszélünk: neki semmi keresnivalója egyedül egy vendéglátó helyen - gyanítom, hogy nem egy étteremben volt ebédelni! Lehet, hogy a magyarokról jobb véleménnyel volt, de óvatosabbnak kellett volna lennie! Ettől persze, én a fiúkat úgy megbüntetném, hogy ilyesmi még késő öregkorukban se juthasson eszükbe: igen, levágnám a ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.