Az Egri Ügyek birtokába került egy fideszes fejtágító hanganyaga: a párt helyi erős embere oktat arról, hogy a Párt teljes politikai hűséget vár mindenkitől.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

86 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Na szarházi fütyiszek erre mit hazudtok ???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Na szarházi fütyiszek erre mit hazudtok ???
namihami
@papa.49: A Soros volt, a brüsszeli liberálisok és prsze, hogy nem maradhat ki, a Gyurcsány.
Meg persze a GYURCSÁNYNÉ.
kokopelli
@papa.49: Arra fognak hivatkozni,hogy nem ismerték a szólást:
"Amit két ember tud,azt tudja mindenki,mert csak idő kérdése!" (;-))
tulipan
Nem meglepő!!! Mindez tökéletesen nyomon követhető, az ide firkálgató, narancsos ökreinken!
Fantomasz
a 39 es németországban is hasonló figyelmeztetések hangzottak el ?
görbetükör
Dióhéjban a lényeg:
"Ha valaki politizál és az ellenfelünk a politikában, a politikai térben, akkor azzal nem beszélgetünk, nem próbáljuk meggyőzni, hanem legyőzzük. Pont!"
reagens
Ez egy teljesen vállalható és képviselhető álláspont! Nem kell nekünk egy idiótát sem győzködni!
Nyerünk és ennyi! Nem tetszik? Nem érdekel! Alkalmazkodjatok a győzteshez, nincs más lehetőség!
Na ezt adja össze az összes roncsellenzéki! :-)
sokanvagyunk
Nem kellene Rákosi-pajtást ennyire majmolni...
CsipkeRózsa
A párton belül is diktatúra van.

Így arra sem gondolhatunk már, hogy a párt tagjai fogják megbuktatni Orbánt. Voltak ilyen elképzelések.

Persze, ennek az "összetartásnak" az eltűrői megérdemlik a sorsukat, csak a pénz érdekli őket, és megérdemlik a megvetést.
Nessy
@sokanvagyunk: Aki nincs velünk, az ellenünk! Mondta Rákosi elvtárs! Jól megtanulta O.V. a leckét az édesapjától, mint ahogy Kövér elvtárs, és még jó páran pártunkban és kormányunkban!
görbetükör
@reagens: 15:51-re: tökéletesen megfogalmaztad a diktatúra lényegét.
reagens
@görbetükör: Nem diktatúra hanem többség. Fogalom zavarban vagy.
görbetükör
@reagens: A többség erősen kétséges. Aztán meg az ország nem csak a "többségből" áll. És nekik is van szavuk, akaratuk, érdekük, sőt tiszteletet is érdemelnek, merthogy magyar állampolgárok.
Amíg a Fidesz ellenzékben volt, mindent vétózott, amit az akkori kormány el akart érni. Nem alkalmazkodtak, sőt.
Szóval a diktatúra sajnos tény és a tiszteletlenséged, az intoleranciád csakis emiatt létezhet következmény nélkül.
reagens
@görbetükör: A többséghez mindig igazodnia kell a kisebbségnek. Nem érdekes hogy ez mennyire tetszik nektek.
görbetükör
@reagens: Még valami, a többséget illetően, a Fidesz közléséből, tehát számodra mindenképpen hiteles: Választás 2014: Fidesz 44%, baloldal 26%, Jobbik 20 %, LMP 5%
Az országot tekintve, pontosabban a szavazók számát tekintve összességében 44%, tehát 56% nem a Fideszt akarta!
És mégis mindenhatónak képzeli magát, aki mindenkinek diktál úgy, hogy senki más akaratát, érdekét, méltóságát nem veszi figyelembe.
Ezt csak diktatúrában lehet megtenni következmény nélkül.
kokopelli
@görbetükör: félek.hogy érti,de nem értheti! ..cca 45%-ból lett a 2/3 is a parlamentben! Bólyai János
foroghat a sírjában!
SystemError
@görbetükör: Meg fogja magyarázni, hogy 1,5 millió hazai birka meg fizetett köcsög és 400e kinyalt kettősállapolgárral és még 400e átköltöztetett románnal/ukránnal az a többség 10 millióval szemben. Vagyis kétharmad bocs...Tudod mert a nagy sportember gyógyszerfüggő geci így irkálta át a "játékszabályokat" Majd gránit szilárdságú faszokkal a csillagban megtanulják, hogy nem! :)
reagens
@görbetükör: Nagyon alaposan vagytok, ha matekozni kell! Törvényeket ne olvassatok! Minek? :-))))))))))))))
reagens
@SystemError: Megint magyarázkodsz haver és mellédumálsz!
Vedd már észre, hogy kisebbségben vagytok! Ja és a kutyának se kelletek! Ez a nyomi roncsellenzék sorsa!
Nem akarsz magyarul tanulni, hogy beilleszkedj? :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
görbetükör
@reagens: A matek rideg tényeken alapszik, a törvények képlékenyek, személyre szabottak.
Ennek ellenére én vagyok (és minden tisztességes átlag polgár) a törvénytisztelő és a törvényhozók szegik meg leginkább a törvényeket.
És van elképzelésem, hogy minek. :))))))))))
görbetükör
@reagens: 10:32-re hogy mondhatsz ilyen magyar polgártársadnak, hogy a kutyának se kell? Miféle ember vagy te, miért nem szereted a hazádat is, miért csak a kedvenc pártodat? Mélységesen megvetem a véleményed, a megnyilvánulásod, de sosem írnék olyant, hogy a kutyának se kellesz!
reagens
@görbetükör: Értő olvasás? :-))))))))
Kutyának sem kelletek= nincs szavazó bázisotok.
Nem így van? Már bocsi a valóságért! :-)))))))))))))))))
görbetükör
@reagens: A valóság az, hogy itt mind magyar emberek vagyunk és egy a sorsunk. Mindegy, kinek ki a kedvenc pártja, mi a vallása, a nézete, a hite.
Tisztelettel lenni egymás iránt - ez kellene hogy legyen a belső igény!
reagens
@görbetükör: Nem tisztelem az ellenzéki tábor jó részét! A politikai performansz, ahol börtönnel, akasztással fenyegetőznek nekem nem vita alap! Aki ettől nem határolódik el, azzal nincs miről egyezkedni. A roncsellenzék nem hajlandó tudomásul venni a vereséget sem az erőviszonyokat. Megy a hőbörgés és a folyamatos ellentmondás! Lehet ezt is és Brüsszelben agitálni Magyarország ellen, de akkor ne sírjon egyik szája sem, ha leköpik! Ennyi!
fahrenheit451
Egy Párt mind fölött, Egy Párt kegyetlen, Egy Párt a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen.
görbetükör
@reagens: Jogodban áll úgy viszonyulni emberekhez, ahogy teszed. De nekem is. És ráadásul én még meg is követelem a tiszteletet, amit megadok. Különben ignore!
görbetükör
@reagens: Még valami.Talán nem oktattak ki agymosáskor, hogy a tisztelet nem azt jelenti, hogy egyet kell értened mindenkivel. Lehet saját véleményed, elhatárolódhadsz másokétól, sőt meg is vetheted.
De az emberi méltóságot ha sárba tiprod, önmagad is besározod.
Ha már keresztény nem is vagy, legalább tégy úgy, mint egy kultúrember.
reagens
@görbetükör: Nem beszéltem veled megfelelő hangnemben? Megsértettelek? Tudtommal nem!
Leírtam a véleményem az ellenzékről úgy összességében, de úgy tudom, téged ebben nem említettelek! Amit írtam, hogy a kutyának sem kellenek, azt nem neked írtam. Mit is kérsz akkor számon rajtam?
Milyen emberi méltóságodban sértettelek meg? Nem igazán értem a dolgot!
görbetükör
@reagens: Hogy mit kérek számon? A megnyilvánulásod azokkal, akik más véleményen vannak, másként képzelik az ország jövőjét. Attól, hogy nem nekem írtad, még embernek írtad, magyar embernek.
És elítélendő, hogy ez a stílus, ez a módszer a ti sajátotok, hogy mindenkit eltaposni, nem embernek tekinteni, aki más politikai, vallási elven van.
Ti beszéltek keresztény kultúráról? Azt sem tudjátok, mi az!
A kereszténység egyúttal elhatárolódást is jelent azoktól, akik nem keresztények. De mégis tisztelettel lenni a másik iránt!
"Kérünk továbbá titeket, atyámfiai, intsétek a rendetleneket, bátorítsátok a félelmes szívűeket, gyámolítsátok az erőteleneket, türelmesek legyetek mindenki iránt.
Vigyázzatok, hogy senki senkinek rosszért rosszal ne fizessen; hanem mindenkor jóra törekedjetek úgy egymás iránt, mint mindenki iránt." (1Thess.5,14-15)
Hát, ezt kérem tőled számon, remélem érthető.
reagens
@görbetükör: Úgy tudom, itt senki identitásával nem vagyunk tisztában. Így fogalmam sincs, hogy magyar embernek írtam-e a válaszom, vagy nem. Azt, hogy a válasza alapján minek tekintem mint magyar, az meg az én ítélőképességemre tartozik!
Engem itt románoz pár észlény. Az nem zavar téged? Akasztással és börtönnek fenyegetőznek és anyáznak ellenzéki elvtársak. Az sem éri el az ingerküszöböd? Bizonyíték nélkül köztörvényes bűncselekményekkel vádaskodnak, de mint látom, téged az sem zavar!
Az a bajod, hogy a Fidesz kijelentette, elege van az ilyen politikai ellenfelekből, mert ezek ellenségek. Én pedig nem tekintem magyarnak azt, aki Magyarország érdekei ellen kampányol, vagy gúnyolódik a magyarságon!
Egy kérdésem van csak. Téged tényleg így raktak össze?
görbetükör
@reagens: Engem minden közönségesség és durvaság zavar.
Éppen, mert nem ismered az ide írókat kellene megelőlegezni azt, hogy magyar ember, magyarul ír, a magyar viszonyokat ismeri és van elképzelése.
Az ocsmányságot semmi nem indokolja. De a hazugságot, a bajok elfedését sem. Attól, hogy más közönséges, te nem leszel tisztességesebb, sőt mind besározódtok.
Aki ellenzék, nem Magyarország érdekei ellen kampányol, hanem más elképzelése van az ország érdekéről.
Belétek sulykolták ezt az ellenségképet, hogy aki ellenség nem is ember. És megfertőztétek az itteni jelenlétetekkel az egész fórum stílusát. Itt is, másutt is és élőben is.
A facén én több száz embert tiltottam le magamnál, mert véleményem miatt küldtek volna már gázkamrába, akasztottak volna, vertek volna agyon és sértegettek minden létező jelző segítségével.
Sok évtizeddel ezelőtt nagyobb volt az egyén toleranciája, önkontrollja - sárba, mocsokba taszítottátok az országot. Erkölcsileg, anyagilag egyaránt.
Gondolkozz el ezen, hogy kit követsz, mit követsz, kivel és mivel értesz egyet.
Semmi gondom a pártokkal, nem érdekel, hogy ki van hatalmon, engem az ország érdeke és az itt élő emberek lehetőségei érdekelnek. Pártállástól, vallástól, elvtől, ideológiától függetlenül. Akkor is, ha van akit megvetek és van akit tisztelek. De ez a megnyilvánulásától, hozzáállásától, tisztességétől, vagy tisztességtelenségétől függ.
És itt én befejeztem ezt a témát. Nem vagyok néptanító, nem vagyok apostol, csak egy olyan fórumozó. aki nem adja egy bizonyos színvonal alá.
kokopelli
@görbetükör: (12:46) az őhozzá nagyon hasonló shikari tőlem is "megtagadta a magyarságot"! Amikor
leírtam,hogy hol születtem,és melyik iskolákba jártam a diplomámig,akkor az volt a válasza,hogy "Nem érdekel
a pedigréd!" A shikari eltünt és ő megjelent ugyan azzal a nagy mellénnyel!
Csak az segít,ha válasz nélkül hagyom!
nemkati
Nocsak! Mégiscsak a Fidesznél divat a lehallgatás? Már saját magukat is lehallgatják!
Rohad az a narancs! :)
hirklikk.hu/images/facebook/17888.jpg
reagens
@görbetükör: A facén leálltál politizálni? Minek? Olvasgatni járok csak fel, még csak lájkolni sem szoktam. Ismerőseim között szép számmal vannak szélsőbalosok, de mindegy, mi a pártállásuk, attól az ismerőseim. Magánéletemben, akiről tudom, mennyire vehemensen politizál, kérem, hogy kerüljük ezt a témát. Tüntetni nem járok és a lakóhelyemen a polgármestert ismerem. Biztosítottam is a támogatásomról.
Akik hagynánk a migráncs hordát beözönleni, azokat nem csípem. A deviancia sajnáltatókat és a magukat felsőbbrendűnek képzelőket sem szeretem.
Itt pedig, aki ahogy szól, olyan választ kap! Ha leszel kedves udvariasan szólni, nem ugatlak le rondán. A véleményem viszont az, amihez ragaszkodom. Nem kell engem nevelned. Fogadd te is el, hogy én meg másként látom. Aztán a vesztes tudomásul veszi a választások után, ki gyakorolja a hatalmat! Nem annyira bonyolult ez!
csak úgy....
a fidesz? -már régóta nem nevezhetö pártnak! ök , egy fura szervezet...
kokopelli
@nemkati: nem érzik a különbséget,holott tanult embereknek tartják magukat, az "ellenfél" és az
"ellenség" között! Egy igazi demokrata tudja!
görbetükör
@reagens: Elfogult vagy. Embereket állományként nézel. Van menekült és van terrorista. Ti mindet egy kalap alá veszitek. És csak két dimenzióban gondolkoztok. Nem hiszem, hogy az ellenzék bűnözőkkel akarja szándékosan elárasztani az országot. Ez kampányfogás a kormány részéről. Miközben bűnözőket pénzért befogad, bújtat. Én meg ezt nem csípem.
A facén meg nyílt a bejegyzésem, az általam belinkelt cikk, bárki hozzászólhat. Amíg le nem tiltom.
Elvem, hogy mindenki úgy nyilvánul meg, amilyen önmaga. Te valószínűleg kétarcú vagy, mert rosszra rosszal reagálsz, kultúráltabb írásra kultúráltabban. Én csak egyféleképpen reagálok - amilyen az én neveltetésem, stílusom, modorom. Bárkivel is beszélgetek.
Persze, hogy jogodban áll úgy megnyilvánulni, ahogy akarsz, de a reakció erre már az én jogom. Először figyelmeztetek, hogy kulturáltan kérem a megnyilvánulást, ha nincs foganatja, ignore. (Egyébként tanulni sosem késő és nem szégyen senkitől,ha jobbá akarunk válni.)
Ezt az egész ellenségkép kialakítását nagyon veszélyesnek tartom, mert túl sokan vevők rá. A történelem folyamán ennek mindig tragikus vége volt.
Egyben igazat adok. Nagyon elharapódzott ezen a fórumon is mindenki részéről a közönségesség. Bár van véleményem sok mindenről, szeretném is elmondani, de sok esetben csak belepillantok a kommentekbe és megyek inkább a kutyámmal sétálni.
Ilyenné vált a fórum, ilyenné vált az ország. Fájdalmas ezt látnom.
görbetükör
@kokopelli: Senkitől nem lehet megtagadni a magyarságot, sem a méltóságot. Ezeket elvenni nem lehet, csak odaadni.
Sajnos az ilyen emberek miatt kellenek hősök, mártírok. Amik manapság igencsak kihaltak. Mert embernek lenni embertelen körülmények között sosem volt sem kifizetődő, sem könnyű.
Mégis ez az egyetlen, amiért érdemes vállalni minden nehézséget.
tudode
Adollf megnyalná minden végtagját, hogy lehet közlóvéból tízmilliárdokat nép hülyítésre költeni közjogilag érvénytelenűl!!!
kokopelli
@görbetükör: ...és nem mindent komolyra venni!A történelem fintora az,hogy a kül. időszakok hivatalnokai egyes
dolgokhoz származási igazolásokat kértek,amik szerencsére a mi családunknál megmaradtak!Nem is kell "mon-
danom",hogy a nagyim és az édesanyám alapossága miatt meg is ismerhettem!Apai részről pedig a ritka foglál-
kozás miatt ditto! ...még a két megboldogult fiútestvérem sem tudta (;-))
SystemError
@reagens: Nagyon megható az új bundád, szélsőbalos barátok meg kandalló mellett elmélkedő hangnem, Kár, hogy egy gerinctelen bérkommentelő vagy igazából. Pont olyan, mint az a beszari, patkány Shikari volt:))))))))))))
reagens
@SystemError: Kétségem nincs afelől, hogy mi vagy! Tudod kis sunyi, nem érdekel a skizofrén nyomorod! Te csak told a rettegést, előbb utóbb úgyis lesz valami okod vinnyogni!
Na majd akkor vizellek le! :-)))))))))
Mosolyogva! :-)))))))
Jozefina
Hitler is hasonlóval manipulált!!! Majmok most megijedtetek, vagy együttesen elzavarjátok az ilyen élősködőket!!!???
SystemError
@reagens: Te egy méterre nem tudnál meközelíteni kis buzi. Meg hát tudjuk, hogy a kisfaszú pofázás megy csak és egy elfútós kis csicska Shikari vagy igazából. Amúgy mi az baszadék, kiestél a nyálkás új szerepedből. ..:)
reagens
@SystemError: Nem estem sehonnan sehová! Szórakozok rajtad nyomorék. Szívesen társalgok emberekkel de te nem ütöd meg a szintet. Kis bosszúszomjas görcs vagy aki a skizofrén agyától nem képes gondolkodni. Szerencsétlen kis acsarkodó aki tehetetlen dühében vicsorog! :-))))))))))))) Fuss, Forrest, fuss! :-)))))))))))
SystemError
@reagens: Mi a baj szarházi patkány, már nem tudod eladni a kis szerepeidet itt? :) Dolgozzál szépen meg a pénzedért, ha már mi fizetjük. Hadd szórakozzunk egy ilyen kis taknyon, hogy mit ad elő :) Kis kislányvarrás, miközben a kandalló mellettt simogatod a kiskutyákat. Óriási egy emberi rothadás vagy te! :)
Borsodi
A fő fegyverük a félelem keltés,munkahely megszüntetés zsarolás.aki nem fideszes az ellenség le kell számolni vele és tönkre tenni.Csak azt felejtik el akinek már nincs semmije az nem veszíthet semmit.
reagens
@SystemError: :-)))))) Minek lafatyolsz senkiházi antimagyar? Azt hiszed bárkit megtéveszthetsz degenerált? Mosolygok a beteg kínlódásodon. :-)))))))) Nyomi! :-)))))))) Csui! Sose mersz kifutni a szoba közepére. Mindig a fal mellett sunnyogsz! :-)))))))
SystemError
@reagens: Senkit nem kell megtéveszteni, foprdítva szopsz a lovon...:) Úgy érzed megkajálták a partizán himbilimbi buziskodásodat. Ismerik a komcsi-náci felszopó partizán fajtádat már, akik pár tizezerért eladják a népüket.
reagens
@SystemError: Te ennek a népnek nem vagy tagja. Kis betolakodó taknyos magyargyűlölő vagy. :-)))))))))
Csui lelkű nyomi! :-))))))))))
SystemError
@reagens: Most így választások előtt extra pénzt kaptok nem. Mondjuk 1000HUF helyett 2e-ért te már kétszer annyira eladod a hazádat vagy annyiért már négyszer is... A Shikari elfutós csicskulásod után van abban a szorzóban még te minden idők házmestere...:)
kereső
nepszava.us/bartus-laszlo-nem-bantunk-ha-meghuzod-magad/

"Bújt az üldözött, s felé kard nyúlt barlangjába, szerte nézett, s nem lelé honját e Hazában"
reagens
@SystemError: Szánalmaska! Ide jársz hörögni? Nem tudja a gőgös büszkeséged megemészteni, hogy magyarra hasonlítónak sem gondollak? Kis vinnyogó pattogással próbálkozol? :-)))))))))
Hát nem jött be. Kuporogjál csak a bőröndödön! :-)))))))))) És rettegjél! :-))))))
Na csáááááá! :-))))))))))
SystemError
@reagens: Nézd ez rólatok szól, de rád különösen igaz minden szó..: www.youtube.com/watch?v=lR30lS6uXxg
reagens
@SystemError: Ide jársz velem kötözködni? Szerencsétlen! Csui!!! :-))))))))))))
SystemError
@reagens: Most miért hazudjak, jó szívatni az udvari majmot.!
reagens
@SystemError: Te szivatsz? :-))))))))))))
Humorodnál vagy nyomi!:-))))))
kokopelli
@papa.49: ...mit hazudjanak rá?A köszönéskor is hazudnak! Annyira primkók,hogy csak az ellenséget ismerik!
Még a buta politikusok ellenfélről beszélnek! ..de "ezek"? (:-()
SystemError
@reagens: Nem én szívatlak..Mármint az alapeset az, hogy közönségesen paraszt vagy. Én csak leütöm a labdát! :)
reagens
@SystemError: Rossz hatással van rád a folyamatos szamár hús evés! :-)))))
Kezdtek hasonlítani egymásra! :-)))))))) Próbálkozz egy jó disznótorossal! :-))))
Na vonulj még félre és törd a fejed mert ma különösen ostoba vagy! :-))))))))
Na csááááááá! :-)))))))))))))))))))
tulipan
@reagens: Ti már 9.éve egymás, sötét, bunkó, löttyedt,narancsfejű tyúkeszű, klónjai vagytok!
Málna
Nincs ebben semmi meglepő, ebben rejlik az erejük. És ez az összetartás az, ami hiányzik az ellenzékből.
reagens
@tulipan: Van még pár évtizedünk a hatalomból. :-)))))
tulipan
@reagens: Persze! A pokolban meg, több tízezer éved is lesz, szarházi!!! :)))
SystemError
@reagens: Sziporkázol ember és ezzel a na csáááá-val a végén rendes alázás! Annyira egy erőltett kis nyomorék vagy...:)
kokopelli
@SystemError: a nyomorult "fajszakértő magyar a nyelvet is külföldön gyakorolta!Nem ismeri az
ikes-igét sem!... "szórakozok rajtad..." igaz,hogy Szlovákiában nehéz is lehet neki-! (;-))
(okt .4... 20:46)
tudode
Abba kellene hagyni a háborús retorikát, mivel a pocak náci észjárása szerint működésképtelen állam olyan hiteltelen, mint az aki a hatalom birtokosaként, ami óta az eszét, Simicska is karaktergyilkolás áldozata lett, a hatalom, és a lóvé elvette a nem létező józan paraszti eszét, kibulizva a teljhatalmat, valójában egy bazi nagy senkivé lrtt, pedig ő volt a rendszerváltás reménysége.
.
------Simicska Lajos: Orbán Viktor hazaáruló és átveri az embereket
.
magyarnemzet.hu/archivum/belfold-archivum/simicska-lajos-orban-viktor-hazaarulo-es-atveri-az-embereket-3871941/

.
Nagy árat fizet, az ország emiatt a politika szélhámosért, kiérdemelten!!!
SystemError
@kokopelli: Nem él ez külföldön. Ezt a részét szerintem túlgondoljátok. Sima senkiházi, aki rendes munka helyett a gerince hiányából él. Ha holnap kínai porszívót kéne árulnia, akkor azzal csinálná ezt a műsort. Ha neked Bosch lenne, akkor is egy szar ember lennél...:) A fidesz felkarolta ezeket és adott nekik egy kis egzisztenciát. Ugyanezt a tanulatlan, oda tett, suttyó parádézást láthatjuk a politikábán most amúgy. Ezek kő bunkók, akik most öltönyben azt hiszik valakik..Ez a majom is..:) A fidesz csak azzal nem számol, hogy a suttyói, hogyan fognak viselkedni, ha elfogy a pénz...:) Akkor is igaz lesz minden szinten, hogy másnaptól másnak fogják a kínai porszívóit árulni...
reagens
@SystemError: Neked kik a fajtársaid senkiházi?
Na csááááááá! :-)))))))))))))))
tulipan
Reszket is ám rendesen ez a cigány, csuti, zsíros bödön! Nem kicsit, nagyon!! :))))))))
24.hu/belfold/2019/09/20/bod-peter-akos-orban-rendszere-valojaban-ingatag/
SystemError
@reagens: Nem tudsz jó kínai pórszívót? Most csak fideSS öngyújtó meg röpi ajándékok vannak, amiket kiloptál az eligazításról mi? :) Hogy a szívére vette, hogy máshol azt írtam a Bayer geciözönzre, hogy fajtárs-elvtárs...Imádd őt, mert még így is a lekulturáltabb köreitekben...:) A fajtárs-elvtárs egyben fogalom és rátok vonatkozik. Nem is a fideszre, hanem azokra a hülyékre, akik beszopják azokat, amikben még Viktor sem hisz, csak hagyja hogy a gerinctelenek a malmára hajtsák a vizet.

Amúgy elárulok egy kis titkot, hogy fajtársai a mai genetikai álományokat vizsgálva maximum összetett származás állapítható meg. Szóval tudom most egy világ tört össze benned. Nem magyarázhatsz többet a tükörbe a kis sámlidról!

Shikari kérdezi a tükörben Reagens fajtársat, hogy melyik futott el...naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa csáááááááááááááááááááááá:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
kokopelli
@SystemError: ..shikariként megjelent,és reagensként duplázik!Shikáriként elkövette azt a hibát,hogy szlo-
vák billentyűzettel kommentelt!Privátban jelezte nekem egy kommentelő hölgy mint fórumtárs,amit én beírtam,
és amire eltünt a "n"-betű a tetején a ' -jellel!Azután eltünt a shikari és megjelent a "reagens"!
reagens
@SystemError: Egyesek igen érzékenyek a fajtára. Ezek főleg olyanok, akik genetikusan terhelt ősökkel büszkélkedhetnek! Csoportosan! :-)))))))))))))))))
Nem zavar, ha a fajtát emlegeted, de téged fog zavarni, ha emlegetem majd a tidedet, degenerált! :-))))))))))))))))))))))))
Na, csááááááááááááááááááááá! :-)))))))))))))))))))))))))))))
tulipan
@reagens: Mint pl. Te is, vándorcigány!
reagens
@tulipan: :-))))))))))))))) A te fajtád is titkolni való? :?-)))))))))))))))))))))))))))
tulipan
@reagens: Az emberi faj az egyetlen! Még kb.1 miliiárd évig, oktondi barmocska!
reagens
@tulipan: Nem tudsz különbséget tenni a faj és a fajta között? Rossz lehet neked! :-)))))))))))))))))))))
Hazugovics! :-)))))))))))))))))))
reagens
@tulipan: Imádom ezeket az elmés visszavágásaid! :-)))))))))))
tulipan
@reagens: Örvendek! Bármikor, csak sajnálom, hogy ősbamba narancsnyik létedre NEM érted!!! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.