Súlyos állítások hagyták el a száját.

Deutsch Tamás ledobta az atombombát Karácsony Gergelyre
Fotó: MTI/Mohai Balázs

A 444.hu szúrta ki, hogy pénteki sajtótájékoztatóján Deutsch Tamás kijelentette, Frans Timmermans, az Európai Bizottság leendő alelnöke

bevándorláspárti polgármesterekkel akarja végrehajtatni a migránsok betelepítését, sőt, "Magyarországon is ezt tervezi." 

Abból pedig, hogy Karácsony Gergely Timmermans-szal Brüsszelben egyeztetett, Deutsch szerint az következik, hogy

egy bevándorláspárti megállapodást készítettek elő, hogy "utat nyisson annak, hogy Budapestre is illegális bevándorlók százait, ezreit, vagy akár nagyobb létszámban is, betelepítsenek."

Deutsch szerint természetesen nem csak Budapest van veszélyben, hanem az összes olyan település, ahol ellenzéki polgármester lesz.

85 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
A fidesz meg egy gennyes pattanás Európa seggén, de minden pattanást kinyomnak előbb utóbb Tompi.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Fürtös ez megint milliókba fog neked fájni azt remélem tudod !!!
Macskaszem
A fidesz meg egy gennyes pattanás Európa seggén, de minden pattanást kinyomnak előbb utóbb Tompi.
Sziszifusz
@papa.49: 16:53
Neki egy fillérbe sem fog kerülni. Az esetleges fizetési kötelezettségének majd az adófizetők pénzéből tesznek eleget.
Ki van ez találva.
relatív
A hülyeség a regnálónk támogatását élvezi.
jesz
még vágóképnek sem szabad megtévesztő képet tenni az írás elé. Att hittem, hogy dajcsnak emberi arca lett...hát nem. Szerintem a brüsszeli folyosón is megijednek, ha szembe jön.
papa.49
@Sziszifusz: ,,Ki van ez találva,, ki bizony hogy dögölnének meg sorba minden fütyiszes !!!
tudode
Beindult a karaktergyílkos szekta kommandója!
.
kulabombaafityiszre
Ez a kokós egyre durvább anyagot tol magába.
geopapa
Atombomba helyett tekert egyet Tompika kintornán.
Ábel
Idióta hazudozó. Azért rakták ki az eu-ba, mert régi harcostárs, de nem tudták mire használni. Brüsszel a Fidesz kádertemetője.
Sámannus
Aki még vizsgázni sem tudott rendesen illegeti magát, mint egy túrós lópecer.
simmering73
Hát persze, hogy Karácsony Gergelyre szavazunk, te lófaszfigura.
csak úgy....
@Horizont: talán sikeresebb és boldogabb lennél, ha figyelembe vennéd a párt szavát!
azt hittem,hogy néked már nem köll kottáznom,hogy ez az izé ugyan úgy müködik,mint ...www.youtube.com/watch?v=E-_D_-3iCfA
justhpeter
@Horizont: Ez a szó szerinti kötelező lecke, amit a nagyeszű Tompika agy nélkül felmond. Ennek igazolása az, hogy Tompikának kell a legjobban tudni, hogy a gazdaállata, O1G egyetlen migránsot sem enged be - kivétel a fideSS-kdnp "migránsvásárán" fizretőképenek bizonyuló gazdag migránsok.
De hát Tompika alkalmi amnéziában szenved, ami szintén nem meglepő, de korábban csak arra gondoltunk, hogy szimplán hülye.
csak úgy....
@justhpeter: oszt te is a tompika eszit kritizálod? nem hülye az a gyerök,sött...
a politikához nem köll tudás vagy ész,föleg ha mások csinálják és neki csak ,mint volt "arcos társ" csak bólogatni köll...
Fantomasz
Jó nagy kerek baromságokat kell mondani . Valaki írta hogy vége lehetne már .
Hát az !
Még 9 nap a nyugdíjig !
lusta
Szerintem még petárdának is gyenge.
csak úgy....
@lusta: oszt kend sem emberbarát, a tomi okosabb mint a magyaros átlag .
Nessy
Tompika költő lélek. Szíve Arany, agya Tompa!
Eriksson
Dobrev kezdte el a kampányt, hogy ne az állam, hanem a városok kapják a pénzügyi segedelmet egyéni megítélés alapján. Mostanában KariGeri is emlegeti, hogy pénzt az önkormányzatoknak, pénzt a népnek. Kicsit fura ugyan Geri szájából, mert mi köze neki a vidéki néphez?
De kezd összeállni a kép. Timmermans a fölbujtó, ezek meg úgy ugrálnak, ahogy kell. De a pénzt nem Timmermans ossza, úgyhogy bukta.
Lepényleső
...ám a legnagyobb veszélyben a hazug csalók-rablók vannak,akik most mindenki másra
kígyót békát dobálnak? Ez által csoda szép keresztényi példával elöl járnak?
Megspékelve az ukránok százezreinek hazai üzemekbe adaptálásának?
CsipkeRózsa
Aki ismeri Deutsch Tamást, tudja, hogy ez még játékbombának is gyenge, annyira nem atombomba.
advocat
Ez az emberféle járt a jogi egyetemre. Is. Tisztában lehetne azzal, hogy a "bevándorláspolitikát" az állam intézi. Még Orbáné is! De jobb hülyíteni a hülyíthetőket! Borzalmas amit művelnek, de van rá - legalább - 2 és félmillió agyament, aki ezt el is hiszi! És ezt kint is tudják. Csak kis légypiszkok vagyunk, hogy "ott" ezt megemlítsék. Egy rohadt szemétláda, de erre veszi fel a havi 8.000.- €-ot. Mert másra nem alkalmas. Ott meg jól elvan. Megérdemeljük!!!
Gauntlet
Teljesen kiüresedett szöveg! Keressétek másikat!
kereső
Nos akik, eleve Karácsonyra kivántak szavazni, azokra nem hat. Akik hezitáltak, azoknál ez már szerintem kontraproduktiv. Ottan Londonban habony mást is kitalálhatna.Attól, hogy orbán azt hiszi "kicsinálta" Timmermanst- hát csak higgye.
kereső
Amúgy meg szégyen ez a faszkalap. Ennyire becsüli orbán Magyarországot, hogy egy ilyen drogos, züllött alakkal képviselteti? Hányok tőletek fidess.
nemfideszes
@Eriksson: Már megint hülye vagy?! Tudod a kampányt a fideszes tetvek kezdték, amikor defacto megfenyegették, az embereket, hogy ahol nem a fidesz jelöltje nyer, az a kerület, város, falu, község el is felejtheti az állami támogatásokat.
444.hu/2019/09/12/gulyas-megerositette-ha-karacsony-nyer-ervenyet-veszti-a-budapest-es-a-kormany-kozti-1000-milliardos-megallapodas
Ezen felül Karácsony Gergely elsősorban elsősorban ellenzéki politikus, és csak másodsorban főpolgármester jelölt. Ennél fogva ugyan úgy kiállhat az emberekért legyen az fővárosi vagy vidéki. De ha már szóba hoztad, hogy lehet az hogy anno Rogán Tóni vezette V. kerület nyert el 225 milliót a tanyafejlesztésekre kiírt pályázatból?! Mi a f@sz köze van arrogáns Tóninak a tanyákhoz?! Ezt mért nem kérdezed meg?! A pénzt nem Timmermans ossza, de nagyobb beleszólása van mint bármelyik fidióta seggnyalónak...úgyhogy jól mondod, bukta van!
nemfideszes
Tompika le kéne jönni már a szerről...amúgy visszacsengetted már a beléptető kapuk árát a közösbe?!
Madácsi Pali
Tompi! Egy csikkal megint többet szivtál a kelleténél! Hamarosan eljön az idő amikor felelnetek kel a rágalmakért is. Azt azért meg tudod mondani mért titkolja a gazdád, hogy hányfő külföldi vendégmunkás dolgozik a magyar emberek bérének alacsonyan tartásáért hazánkban? És mennyi állami támogatást utal érte valamennyiünk zsebéből, mert a költségvetés az kõzös kassza, nem a miniszterálnok magán bugyellárisa. És eme bugyellárisba mennyi került a Tonyó letelepedési bizniszéből?
csak úgy....
@Eriksson:mert , komojabb dógokkal nem akarom terhelni a zsenge elmédet...
papa.49
@advocat: Persze, hogy járt ő vitte el a menzáról a moslékot a malacoknak )))))))))))))))))))))))))))))))))))))
CsipkeRózsa
@Eriksson: Karácsony Gergely is polgármester, őt is érinti az EU-pénzek sorsa.
csak úgy....
@Eriksson: föltételezem,hogy te lehetsz a sperma donor a shikari tbinél! mind a ketten egy húron pöndültök és a logikátok...,le sem bírnátok tagadni egymást!
CsipkeRózsa
@csak úgy...: 19:24

Ez a videó nagyon aranyos.
Eriksson
@CsipkeRózsa: Nem gondolom, hogy sokáig.
CsipkeRózsa
@Eriksson: Akkor is törődhet a pénzek útjával, még a nem politikus embereket is érdekli, hogy mennyit lopnak el belőle, gondolom téged is érdekel.
Cicamama55
Ő is felmondta a házit, de ez olyan gyengére sikeredett, hogy a tanár azt mondaná rá, üljön le egyes...Valami szex videóval, vagy hasonlóval vártam hogy előrukkol, az most a menő minden táborban! :((((Már csak egy hétig tart, s utána csönd lesz!
csak úgy....
@Eriksson: néked egy végzetes márki zay uralkodik a buksidban...,uram segíts...
www.youtube.com/watch?v=h2m21bekqcE
SystemError
Mondja ezt egy drogos, az emberek elől elpaterolt és kitartott hülye gyerek...Biztos most is verejtékezve ránt fel egy csíkot éppen és azt sem tudja merre van arcal
nezelodo
Tompika, reped a fal ha már a Sanya bá' is kiröhög benneteket ezzel a migráns, avas dumával! Pedig ha a pszichopatának már ő sem tartja a hátát, tényleg nem csak reped a fal hanem le is dől!
Jozefina
Az az idióta féreg hogy mer olyanról konkrét állításokat közölni, amihez halvány fogalma sincs!!! A legtöbb migránsot a fidesz-kdnp szabadította a magyarokra. Egy részét a kötvények árulásával, amivel Magyarországot hatalmas adósságra kötelezte, hiszen azokat vissza kell fizetni, a másik csatrorna a több tízezerre tehető külföldi munkaerő titokban történő behozatala. Két szipózás között ez a szerencsétlen erről is beszélhetne!!!
Nessy
Ennyit a magyar újságírásról, az "oknyomozó újságírókról"! Ekkora orbitális baromságot mondhat Tompika, hiszen már ismerik, de ezt komoly, hiteles hírként tálalni, és ehhez valakinek a nevét adni, az már tényleg a Marianna árok alja!
Eriksson
@CsipkeRózsa: Csak a magam buxájában turkálok. Ez a hosszú élet titka.
csak úgy....
@Eriksson: pedig,te arru vagy híres,hogy rajtad kívül nincs okos ! azért halgass bele Erkel Ferenc -Hunyadi László operába...www.youtube.com/watch?v=kIi-CxfbGOE

és mindíg a szövegre koncentrálj...
vitriol
Csak azt tudnám, hogy él-e olyan ember, aki kíváncsi dajcs véleményére?
Borsodi
Rágalmazásért kéne feljelenteni ezt az idióta agyhalottat.Egyébként amit mondanak annak az ellenkezőjét kell tenni.Tehát Karácsony Gergelyre kell szavazni.

www.youtube.com/watch?v=eUdzkXLF3s4
reagens
Még Tomi is meg tudja ezeket szivatni? Hát nagy bajban vagytok. :-))))))))
csak úgy....
@reagens: gondolom,tele pisáltad a pizsamád és arra ébredtél,tibim!
a tomi miatt ne aggódj, ö annyira okos,hogy észre sem veszed,mikor átbazilikázza az üres valamidet a nyakadon! tibi,te egy született szoppancs...
papa.49
@csak úgy...: Figyüzz ez a kép vagy 5 éves, most ez a majom úgy néz ki mint egy ősember )))))))))))))))))))
terlasz
Ez a aljadék bagázs tudja nagyon jól, hogy az ország átlagos szellemi színvonalát tekintve nagyon is hatékony ez a szöveg.
szaboria1
Tompika már megint elfelejtette, hogy nyilvánosság előtt illik megmosakodni, rendbe tenni magát a haja megint csöpög a zsírtól.
ügyész
Deutsch Tominak örült vágyálma a migránsozás, csak azt felejti el Orbán bevándorlás nélkül engedett be az országba bűnözőkét és engedett el. Én azt mondom egy szánalmas remegő félő kisded játékos vagy Tomi.
papa.49
@szaboria1: Fajtájához híven akkor mosakszik ha ESIK AZ ESŐ ))))))))))))))
szép új világ
Valaki tudna csak egy pozitív dolgot mondani erről az idióta drogos alkoholistáról?
kereső
@szép új világ: teljesitette a fidesses legfőbb követelményeket:hűség orbánhoz, omerta, és teleszórta pereputtyaival fél Budapestet. Nagycsaládos na! kell ennél több? Hiszen von Leyen is azért szimpi, mert 7 azaz hét gyermeke van.
kissé felnőttem
Tompika! ti hányat hoztatok kemény pénzért? amit majd a nép törleszthet? másik toborozni sem tudnál 10-et aki ebbe az országba megmaradna nem hogy százakat, ezreket. milliókat
. Elgurult a gyógyszered a stadionba és nem leled akkor a másikat NE mocskold.
NEM ostobák már az emberek csak ti hiszitek várd ki!
Kereszténységről meg éppen ti kiszesek ex kommunisták szochazás csemetékként jobb lenne hallgatni mert igy 77x es köpönyegforgatás amit látszik ám. ekkor már tudod nem vagy hiteles max hangos
namihami
A Dajcskia... legfeljebb egy fésűt és egy elhasznált drogostűt tud akárkire ledobni, ha éppen nincs belőve. És annak a raktárnak a kulcsát, ahová állítólag a stadionbeléptető-rendszer elemeit szállították. (Meggyőződésem, hogy azokat a számítógépeket már a következő hétfőn szétosztották a haverok között. Tehát, csak az üres raktár kulcsa dobható.))
CsipkeRózsa
@Eriksson: Az ország bukszája a te bukszád is, amit onnan kilopnak, téged is érint.
Eriksson
@CsipkeRózsa: Azoknak a buxáknak még csak a közelébe se mehetünk. Akkor se ha védjük, akkor se, ha szidjuk. Talán jobb is.
CsipkeRózsa
@Eriksson: Nem kell a közelébe menni, a lopásokat kell megakadályozni.
Eriksson
@CsipkeRózsa: Oszt ki lenne az, aki meg tudná akadályozni? Karácsony Gergő talán? Pont az ő tudtával történtek igen súlyos dolgok a szociknál. De semmit nem tudott ellene tenni még a saját kerületében sem. Azért van most bajban.
CsipkeRózsa
@Eriksson: Karácsony nem lopott semmit, a szocik meg sem közelítik a lopásban, csalásban és a hazudozásban a fidesz-kdnp-t, akinek egy kimondottan gonosz bűnöző a vezetőjük.
A szociknak ilyen súlyos lenyúlásaik sosem voltak.

Nem tudok névsort összeállítani, de a választáskor kellene olyanokat megválasztani, akik becsületesen élnek, gondolkodnak, de a fidesz befolyások és csalások, rágalmazások miatt ez nem oldható meg. Na és a burgonya és egyéb osztásoknak nem kellene bedőlnie a jónépnek.

A média kisajátítása sem járul hozzá a jó választási eredmény eléréséhez, na és a szavazási turizmus.

Egy fecske nem csinál nyarat!
Eriksson
@CsipkeRózsa: Nem tudom te miket látsz, hallasz, olvasol, de nagyon egyoldalú a tájékozottságod.
Oké, Karácsony nem lopott. Akik viszont igen, azok most léptek a nyakára. Lesz ebből még nagy kalamajka, csak figyeld meg. De lehet, hogy semmi. Viszont ő nem lesz főpolgi, se helyi polgi. Mehet zabot hegyezni, vagy statisztikákat csinálni.
CsipkeRózsa
@Eriksson: Azoknak a nyakára kell lépnie az embereknek, akit Magyarország felét már elrabolták. A többi csak aprópénz.
Eriksson
@CsipkeRózsa: Na most jó nagy hülyeséget mondtál, már megbocsáss.
papa.49
Fürtös veled csak az a baj, hogy a szülész nem téged dobott ki a placenta helyet !!!
CsipkeRózsa
@azösszeskibanévfoglalt: Kövér László úgy látja, hogy a Székelyföldnek jár egy kárpótlás tőlünk:

szabolcsihir.hu/kozelet/2019/10/magyarorszag-es-romania-szekelyfoldi-adossagarol-beszelt-kover-laszlo
csipetke
Dajcstompi csak azt teszi, amit a gazdája elvár tőle. A gazdája akár azt is elvárhatná, hogy emberi kinézete legyen annak, aki a magyarokat képviseli, mint pl tompi. A zsíros loboncos ápolatlan hajával bármelyik aluljáróban be tudna olvadni a hajléktalanok közé. Másrészt rohadt unalmas ez a folyamatos bevándorláspártizás, migráncsozás. Egyik párt sem akar migráncsokat,bármennyire is tolják ezt a rizsát
Yoda69
Tompi, Mar megint hazudsz.
Belepteto kapukkal elszamoltal már? Hol van a 30 milliárd? Ja hogy te se tudod.
Akkor pofad befog és húzd meg magad csendben.
Desischado
tompi egy hazug, aljas orbán csicska féreg. Kihagytam valamit? Egy szavát sem szabad elhinni.
Eladott Ország
Értem én, hogy választási kampány van. Azt is értem, hogy a fideszesek jóformán semmit nem kockáztatnak, hiszen megvédi őket a gazdi. Ezért bármit le lehet írni, ki lehet jelenteni, annak semmi következménye nincsen. A kérdés csak az, hogy biztos-e abban a szolgasereg, hogy ez mindig így marad? Deutsch Tamás akkor is ennyire határozottan ki fog állni a véleménye mellett, ha a bíróság előtt kell bizonyítania az igazát? Úgy értem, akkor, amikor nem Polt Péternek fogják hívni a legfőbb ügyészt. uploads.disquscdn.com/images/10e91751761ed4c781534937cbcc33d6e94456c556df904d141e9cd3f9887f03.jpg?w=600&h=600
tulipan
Az új, liberális, CSEH UNIÓS BIZTOS, TIMMMERMANS utóda, most szépen ledobta az "ATOMBOMBÁT" a narancsos pocakVEZÉRRE!!!
24.hu/kulfold/2019/10/07/timmermans-jourova-7-es-cikkely-jogallam-orban/
Borsodi
Azon se csodálkoznék.Annak idején Hofi is ledobta viccnek vettük ,de igaz..
www.youtube.com/watch?v=LdY3vZ2hNLc&t=59s

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.