Két és fél napig nem vették fel a légúti osztályra a fulladó kislányát, mert nem volt oxigén a pécsi gyermekklinikán – állította egy apa az RTL Klub Híradójának.

Az édesapa a riportban azt állítja, a gyerek a negyedik születésnapján lett rosszul, másnapra fulladni kezdett, ezért bevitték a pécsi gyermekklinika sürgősségi osztályára. Ott viszont nem volt oxigén, ezért átkülték a fülészetre, ahol viszont a játszószobában vagy a folyosón kezelték, mert nem lehetett kizárni, hogy fertőző betegsége van.

A kislány két és fél nap múlva került a légúti osztályra, ahol nem volt elég gyógyszer és az inhalátor is elfogyott, ezért más osztályokat kellett felhívni, hogy segítsenek. Időközben szerencsére jobban lett, és hazaengedték.

A klinika illetékese az RTL-nek azt válaszolta, hogy lehetőségeikhez mérten mindent megtettek a kislányárt és folyamatosan igyekeznek fejleszteni a klinika eszközparkját és betegellátási körülményeit.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Borsodi
Viszont egyre jobban és nagyobb biztonságban élünk ebben az élhető országban ahol annyira jó,hogy már az Osztrákok is irigykednek ránk.és a forintunkra.Annyira egészségesek vagyunk a nagy jólétnek köszönve,hogy csak stadionokra van szükségünk.Mert a Magyar ha éhen döglik is focizik.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@CsipkeRózsa: Volt valamikor! Ma is létezik papíron sok éve egy "minimum feltétel" jogszabály de ha azt betartanák, számon kérnék, egyetlen közkórház, klinika sem működne kis hazánkban! Ott pontosan meg van határozva a tárgyi és személyi feltétel!
CsipkeRózsa
@Nessy: Feltalálhatták volna magukat a klinikán, csak azt kellett volna megtudniuk, hogy melyik betegnek jár otthonra oxigén-palack, azt kölcsönkérhették volna. Vagy, az oxigénellátó üzemtől kértek volna egy palackot, a szállítást biztosan megoldották volna.
papa.49
@CsipkeRózsa: A közember, meg annak a gyermeke NEM FONTOS, ne félj ha rühelkének a gyerekének kellett volna helikopterrel szállították volna oda !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.