Két és fél napig nem vették fel a légúti osztályra a fulladó kislányát, mert nem volt oxigén a pécsi gyermekklinikán – állította egy apa az RTL Klub Híradójának.

Az édesapa a riportban azt állítja, a gyerek a negyedik születésnapján lett rosszul, másnapra fulladni kezdett, ezért bevitték a pécsi gyermekklinika sürgősségi osztályára. Ott viszont nem volt oxigén, ezért átkülték a fülészetre, ahol viszont a játszószobában vagy a folyosón kezelték, mert nem lehetett kizárni, hogy fertőző betegsége van.

A kislány két és fél nap múlva került a légúti osztályra, ahol nem volt elég gyógyszer és az inhalátor is elfogyott, ezért más osztályokat kellett felhívni, hogy segítsenek. Időközben szerencsére jobban lett, és hazaengedték.

A klinika illetékese az RTL-nek azt válaszolta, hogy lehetőségeikhez mérten mindent megtettek a kislányárt és folyamatosan igyekeznek fejleszteni a klinika eszközparkját és betegellátási körülményeit.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Borsodi
Viszont egyre jobban és nagyobb biztonságban élünk ebben az élhető országban ahol annyira jó,hogy már az Osztrákok is irigykednek ránk.és a forintunkra.Annyira egészségesek vagyunk a nagy jólétnek köszönve,hogy csak stadionokra van szükségünk.Mert a Magyar ha éhen döglik is focizik.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Borsodi
Viszont egyre jobban és nagyobb biztonságban élünk ebben az élhető országban ahol annyira jó,hogy már az Osztrákok is irigykednek ránk.és a forintunkra.Annyira egészségesek vagyunk a nagy jólétnek köszönve,hogy csak stadionokra van szükségünk.Mert a Magyar ha éhen döglik is focizik.
tudode
Dehát az ország lakosságának védelme, meg a beton szar/kofágok elsődlegesek
.
hvg.hu/itthon/20190831_Lassan_robothadsereg_vedi_a_deli_hatart_csak_migrans_nem_lesz_hozza
.
És a szakbarbárok hokizsebét is tömni kell!
simmering73
Tündérország jobban teljesít - az egészségügyben is. Csodálkozik is Európa, hogy ez a hülye nép még tűri ezt a népnyúzó bandát. Nekem pl Merckformin 500mg gyógyszerre van szükségem (2-es cukorbetegség), de hiánycikk. Ugyan van az 1000mg-os, de nem szerencsés azzal helyettesíteni.
jesz
a kórháznak már ütősebb mentségre sem futja, csak süket dumára?
namihami
Na erre kell a villanyautó és a 3 milliárd. Oxigénre (és hasonlókra) ugyan akkor se lesz pénz, de legalább gyorsan oda tudnák vinni, ha lenne.
Mivel nem lesz és a jobb kihasználás érdekében, majd a főnökök használják. Pusztán azért, mert ugyebár ""Mégse álljanak azok a drága pénzen beszerzett autók!"". Ha már a villanytankolást is kiépítették a kórházakban. Szintén a jobb ellátás érdekében.
CsipkeRózsa
Azt hittem, az oxigén-palack alapfeltétel egy klinikán.
Nessy
@CsipkeRózsa: Volt valamikor! Ma is létezik papíron sok éve egy "minimum feltétel" jogszabály de ha azt betartanák, számon kérnék, egyetlen közkórház, klinika sem működne kis hazánkban! Ott pontosan meg van határozva a tárgyi és személyi feltétel!
CsipkeRózsa
@Nessy: Feltalálhatták volna magukat a klinikán, csak azt kellett volna megtudniuk, hogy melyik betegnek jár otthonra oxigén-palack, azt kölcsönkérhették volna. Vagy, az oxigénellátó üzemtől kértek volna egy palackot, a szállítást biztosan megoldották volna.
papa.49
@CsipkeRózsa: A közember, meg annak a gyermeke NEM FONTOS, ne félj ha rühelkének a gyerekének kellett volna helikopterrel szállították volna oda !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.