IGEN EZ MO 2019!!! =)) Arra nem adtak magyarázatot, hogy akkor hogyan kerültek oda. Rekord idő alatt lezárták a nyomozást a szekszárdi plakátlopás ügyében. Csütörtökön számolt be arról az egyik összellenzéki jelölt, Illés Tamás, hogy a szeptember közepén eltűnt plakátjait a rendőrök az önkormányzat épületében találták meg. A Hvg.hu szerint a rendőrség pénteken azt közölte, hogy lezárták az ügyet, megállapították: nem történt lopás.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Igen ez Magyarország 2019-10-05

Nekem egy gimis csínyünk ugrott be róla

„Még szeptember közepén lopták el Szekszárdon az egyik ellenzéki képviselőjelölt, Illés Tamás tábláit, aki akkor emiatt feljelentést tett. Csütörtökön Illés a Facebook-oldalán közölte, hogy megtalálta és lefoglalta a rendőrség az eltűnt plakátokat, méghozzá a Béla király tér 8. szám alatt. Ez az önkormányzat épületének címe.”
A rendőrség bravúros gyorsasággal vízslatot, majd közölte: „befejezték a nyomozást, és megállapították, hogy nem történt lopás. A büntetőeljárást így megszüntették, a plakátokat pedig sértetlenül – Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzatával együttműködve – a feljelentő részére visszaadták.”!
Szegény Bandi barátommal csináltuk meg egy alkalommal. Megkérdeztük tőle, hogy szüksége van-e a kabátja gombjaira. Mikor közölte, hogy igen. levagdostuk és a kezébe adtuk! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.