Az önkormányzati választáson való rossz szereplés megpecsételheti a Párbeszéd és az MSZP szövetség jövőjét – mondta Tóth Erik, a Nézőpont Intézet elemzője az M1 aktuális csatorna szombat esti műsorában.

Az ellenzéki összefogás végnapjait jövendöli a kormányközeli elemző
Fotó: Youtube

Az elemző szerint ez igaz az ellenzéki összefogásra is, ugyanis most úgy látszik, hogy kudarc érheti a platformot az önkormányzati választásokon.

Tóth Erik a kiszivárgott hangfelvételről, amelyen Karácsony Gergely főpolgármester-jelölt hallható, azt mondta:

ártott a jelölt népszerűségének, s ez valószínűleg így is marad a választásig hátralevő időben.

Abban az esetben, ha Karácsony Gergelynek sikerülne is megnyernie a választást, akkor nincs semmilyen garancia arra, hogy az ellenzéki szereplők nem ugranak egymásnak – vélte az elemző.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Tudtommal nem esküdött örök hűséget egymásnak az ellenzéki összefogás. Vagy a szakértő NERtárs már látta a szavazat számláló program "főpróbájának" a végeredményét???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Sámannus
Mehetsz a kasszához nagyokos. Te kit hagysz cserben, ha hülyeséget beszélsz? Ugye nem a lábad fáj?
Sámannus
"Lázár János szembement a Fidesszel, Kubatovtól meg is kapta a magáét" ez a baromarcú eltévesztette a házszámot.
namihami
Nézőpont Intézet---szakértő---M1---és a csúcspont: HITELESSÉG.
Önök a Jereváni Rádió politikai korrektségről szóló műsorát hallhatták.
division
"Ellenzéki összefogás" Ez mikor volt, valamikor i.e. 3500 - ban? :-))
volvós
Elemző elvtárska !! Te meg mehetsz egy jó kis cumira az ellenzékhez,
utána meg a " kormányközeliekhez " egy végbélnyalásra...kis k.cs.g !!!
Nessy
Tudtommal nem esküdött örök hűséget egymásnak az ellenzéki összefogás. Vagy a szakértő NERtárs már látta a szavazat számláló program "főpróbájának" a végeredményét???
division
@Nessy: Ami sosem létezett annak nehéz is lenne örök hűséget fogadni.
bencemacska
Ha ennyire biztosak a győzelemben, akkor tényleg sikerült beállítaniuk a szavazatszámlálót!
Csak akkor hiszem el, hogy nem csaltak, ha egy SZAKEMBER is lesz a próbaüzem aláírói között.
Gauntlet
@bencemacska: nem engedném hogy ez a pártállam bármit ellenőrizzen! Aki fenyeget, zsarol komplett városokat, az másra is képes!
RonaGyuri
Közmédia matyar módra
nagyon nem egyedi eset a közmédiának csúfolt M1-en

„Ifj. Lomniczi Zoltán alkotmányjogász, a Századvég Alapítvány jogi szakértője, a CÖF „jogi kabinetjének vezetője”, a közmédia egyik legtöbbet foglalkoztatott megszólalója ismét csúnyán belefutott a lófüttybe, miután egy közmédiás felvétel – amit nagy büszkén napok óta ismételgetnek az m1-en - , amelyben a riporter épp a szájába adja az alkotmányjogász-szakértőnek, hogy mit is kellene még valahogyan belefogalmaznia a saját véleményébe”.
Most éppen a gaz hazaáruló alkalmatlan ellenzékről szörnyülködnek Titanillával. A felháborodása tárgya az volt, hogy az a galád alkalmatlan Karácsony arra vetemedett, hogy Brüsszelbe merészelt utazni és ott – már én is remegek a felháborodástól =)) – „Frans Timmermans-al, a bevándorláspárti baloldali erők vezetőjével tárgyalt, aki Magyarországon is ezt tervezi, hogy bevándorláspárti polgármesterekkel akarja végrehajtatni a migránsok betelepítését”!
Nos eddig csak a Tompika baromkodásának viszhangozása, de ezek ott ketten emelték a tétet. Titanilla felbujtására arról értekezett, hogy ezzel ez az ocsmány alak törvényt is sértett.
Most fijjej Wazze, mert ez a - minő szégyen ez a magyar jog-oktatásra – jogi diplomával rendelkező barom arra hivatkozott, hogy ámerikában van egy törvény a „logen törvény”. ami az amcsi kormányzat által fel nem hatalmazott személyeknek tiltja, hogy tárgyaljon a külpolitikáról. Az egy dolog, hogy ez a törvény nagyon másról szól és a XVIIZ. században hozták praktice nem is alkalmazták. S mint tudjuk az USA-ban számos régi törvény van a „Patkányoknak tilos elhagyniuk a kikötött hajót”-tól a „Pap nem adhatja össze a párt, amennyiben valamelyik fel részeg lenne”-ig. Azonban az, hogy ez itt mennyiben lenne releváns???
justhpeter
Mi mást mondhatna a Nézőpont elemzője mint hülyeséget ? Ezért hozták létre !
Jozefina
Fosnak és saját magukból indolnak ki. Itt.ott már repedezik a fidesz maffia gépezete. Hajrá összefogás!!! Mindenki menjen szavazni és legyen végre fülke forradalom, ahol egy X-el el lehet zavarni ezeket. A határmelletti településekre ezrével bejelentkező (magyarok ellenségeit) a helyieknek kellene elzavarni!!!
volvós
@durbincs: kihagytad a névsorból a telib@szott jó qrwa bér-anyádat, te román állat !!!
kereső
Egy nem magyar, hanem fidesses politikai elemző, miért kér számon egy amerikai törvényt a magyar ellenzéki képviselőn? És milyen alapon vádolja e tv. alapján törvénysértéssel? Trump mikor annektálta Magyarországot? Most már akkor nem csak Moszkva, hanem Wasington külvárosa is vagyunk/leszünk? Szuverenitás, meg nemzetállam?
Eladott Ország
Lemerült e zseblámpásod, cserélj elemet, mert sötétben botorkálsz. Kilenc éve zajlik Orbánia építése. Lassan teljesen kiépült az orbáni rendszer, ahol minden kis egérlyukban egy Orbánt tökéletesen kiszolgáló hithű alattvaló ül. Néha még az elvárásokat is felülmúló szorgalommal. És működik. Vagyis mint látható, csak ez működik. Ezt akarja a magyar társadalom. Így akar élni, ahogy a mester mondja. Kilencedik éve látható a felháborodást a társadalom kis csoportjaiban. Kilencedik éve ismerhető a játék és annak szabályai, jelesül az új, fideszre írt választási törvény. Lényege az egy az egy elleni felállás. Az ellenzéki pártok 8 év alatt jutottak el odáig, hogy ezt a kis apró, ám korántsem jelentéktelen dolgot megértsék, felfogják, és ennek mentén kezdjenek el játszani. 8 év ment eddig a kukába úgy, hogy közben szépen épült az orbáni rendszer, szinte folyamatosan kétharmaddal.
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/67082640_611308749358165_6822326838392520704_n.jpg?_nc_cat=104&_nc_oc=AQmVxcP_D58_A9f6CT5cbe7qXyED0ZbJviM_iQ6ERFRe69UwrUBwzoV4LupWstTPlPY&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=2a1d15f6257a853645cc207d1c8334c2&oe=5DF33227
bencemacska
@RonaGyuri: ma, 05:26
De egyáltalán ők honnan tudják, hogy Karácsony mit beszélt Timmermans-szal? Ott is van fülük?
bencemacska
@volvós: ma, 10:19
Ne sértegesd az állatokat. Ők csak akkor bántanak valakit, ha életben szeretnének maradni!
kereső
@bencemacska: "Bukfenc" mindent tud. Valamelyik hülye propagandista belenézett az üveggömbjébe, és ezt találta benne. Ez van ottan 2015 óta, Nem frissitettek ezek se, mint a halfarok.
bencemacska
@Jozefina: ma, 08:49
Igazad van de vagy a nyomor, vagy a kapzsiság győz az emberi értelem felett, és egy tál lencséért ELADJÁK A JÖVŐJÜKET!
tulipan
@bencemacska: Immár 9. éve, hogy ezt művelik! Zabáljál a "tál lencsét" és befogják a pofájukat!!!
mandiner.hu/cikk/20191005_a_kampanymalac
tulipan
Az "ellenzéki összefogás" nem azt jelenti, hogy mindenki csak egyet
tulipan
LEFETYELHET! Ez KIZÁRÓLAG a narancsos ökrök körében divat!!!
human
Közvélemény kutatások tekintetében jobb a nem kormánypárti elemzőkre figyelni. A független elemzők ebből élnek és nem a kormány megrendeléseiből. Ha egy piacról élő elemző nagyot téved, akkor nem kap megrendelést cégektől és bezárhatja a boltot.
Eladott Ország
Tóth Erik fideszes seggfejt, a nézőpont intézet elemzőjét ezért fizeti a bűnöző, politikai csürhe!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.