Egy fiatal szőke nővel folytatott szexuális aktusa közben készített fotót után most egy pornóoldalra rövid videó került fel Borkai Zsolt, győri polgármesterről. A látvány: hamisítatlan orgia egy jachton. 

Folytatódik a győri, fideszes polgármester leleplezése – videó is előkerült a szexpartiról

Borkai Zsoltról, Győr fideszes polgármesteréről egy névtelen szerző által írt blog, az Ördög ügyvédje ad közre napról napra kompromitáló képeket, felvételeket. Az ismeretlen szerző azt állítja: részt vett a képeken látható szexpartin, sőt, többet is szervezett a polgármesternek, amelyen prostitáltakkal volt együtt. Azt is állítja: a polgármestre ezeken a bulikon drogot is fogyasztott.

A képek megjelenésekor Borkai még hazugságnak nevezte a blogon megjelenteket, később azonban minden nyílvános programját lemondta és elzárkózott a felvételek kommentálásától.

Folytatódik a győri, fideszes polgármester leleplezése – videó is előkerült a szexpartiról

A blog eddig névtelenségbe burkolózó szerzője vasárnapi bejegyzésében azt írja, szavait a polgármesternek címezve: 

"Újságírók még nincsenek a házad előtt, de majd lesznek, és vadászni fognak rád, mihelyst nyilvánosságra hozom, ahogy szívod a kokaint. Eddig úgyis nagyon megengedők voltak veled…

És nem csak tavaly pünkösdi felvételeim vannak, de ezt is pontosan tudod.

Nagyon meglepődök azon, hogy vannak még olyanok, akik szerint nem Borkai és Rákosfalvy vannak a képeken. A hitetlenkedőknek akkor így vasárnap jöjjön most egy videó is."

Kép: Wikipedia

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Desischado
@Horizont: Én is erre gyanakszom. Mindenesetre bárki legyen is, az égiek áldják meg érte! Mocskos tróger. A családja meg persze hogy kitart mellette, van az a pénz. Pfujj! És az összes ganéj ilyen!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Jozefina
Talán hivatalból is nyomoznia kellene ez ellen a patkány ellen az épen nem független rendőrségnek és ügyészségnek! Vagy mire várnak??? Ezeknek már mindent szabad, talán már az első éjszaka joga is az övék titokban??? A hülyem magyar meg mindezt elnézi!!!
azösszeskibanévfoglalt
@Horizont: sztem magánhasználatra vették fel, borkai tudtával és engedélyével
kereső
Vajh, hogyan jutott ez kompromittáló, zsarolásra, sakkban tartásra alkalmas anyag a nyilvánosságra hozó birtokába? A fidess elengedte borkai kezét?Gyanús- nagyon gyanús. a prostik itt is ki voltak rendelve,mint a budaörsi polginál?
kereső
@Horizont: Gondolj csak bele, a fidess politikai okokból nem indit bosszúhadjáratot, csakis és kizárólag gazdasági okokból.Simonka, voldemort nagyúr, simicska...a valódi ok, is ki fog derülni.És feltűnően hallgat a kormánypárti sajtó- semmi fake news, semmi hazug rágalmazás, semmi ... megszólalás borkai védelmében.Egyedül borkai próbál meg védekezni.
namihami
Nem azért tette, mert csalni akarta az asszonyt. Puszta kíméletből tette idegenben. Fáradt az asszony, kicsi pihenést akart hagyni neki. Ez az orbáni családpolitika egyik része. A Kiaf@szom... vezette be és azóta már többen rutinná tették. A Wittinghoff abban tévedett, hogy ez kizárólag a speciálisan fideszes keresztényi szeretet jegyében alkalmazható, ha egy ellenzéki csinálja, akkor felháborító házasságtörés.
papa.49
Valakinek nagyon rálépett a tyúkszemére a Borkai, és mivel a kibaszás kölcsönös társasjáték most ő jön !!!
azösszeskibanévfoglalt
gondolom, itt is figyelnek az orkjai
üzenem a főnöknek, h az én adomból fizeti azokat, akik törlik az én háeszemet a fb-ján!
és ez igaz ott mindenkire, te ócska tolvaj kurvapecér
kapjatok bucihoz, a kurva anyátokat!
sokanvagyunk
@papa.49: ...vagy a "főnökei" felfedezték hogy kisajátította a NER-csajokat?
tudode
Akár jobbostól, balostól a kukkolás beteges dolog.
.
Ami döfi, az a kataktergyilkolási szándék.
.
Lásd: öszödi beszéd, és a szakbarbárok még mindig enyelegnek az ország testén, a horizontra rajzolt ellenségképeivel ijeszgetve 10. éve mindazt, aki beveszi, hogy a hátországot szétrámolják a kukkolók!!!
.
Borkainak egészségére, mert
.
www.youtube.com/watch?v=rjZy9QIvlfQ
.
!!!
azösszeskibanévfoglalt
@tudode: borkai csak ne vegyen közpénzből kokót meg luxuskurvát
Klubtag
Éljen és virágozzék a keresztényi erkölcs legújabb megnyilvánulása, miért is csak a papokat ekézzük, itt van egy politikusi amoralitás - fidesz-kdnp normák szerint. Azzal - ti szerencsétlenek - nem lesztek ám sem tisztességesebbek, sem, tiszteletreméltóbbak, sem erkölcsösebbek, sem példaadóbbak, ha a mindennapi mocskos életviteletek mellett milliárdokat költötök a hazug propagandára (megvédjük a keresztény értékeket (szex és pornó, és pedofília...ect.), nem engedjük be a migráncsokat (csak az orosz bűnözőket, a kínai üzletembereket), meg családok éve, meg az aljas hazudozás folyamatosan, ...stb.)
KEDVES HÍVEK! MENNYI KELL MÉG, HOGY FELÉBREDJETEK? Ha csak nem az a helyzet, hogy így éltek, gondolkodtok, cselekedte ti is a mindennapokban.
nemkati
"A személyemmel kapcsolatban megjelent hazugságokat az ellenzéki kampánycirkusz részének tekintem, amellyel a győri ellenzék alkalmatlanságáról akarják elterelni a figyelmet." - Borkai

Borkai szerint a mafla ellenzék alkalmatlan. Ő az alkalmas, az, aki a közpénzből kurvázik, drogozik, luxusyachtozik. Wittinghoffal szemben, akit behúztak a csőbe, és aki saját pénzén csinált amit csinált. Van, ami nem tartozik a nagyközönségre, ami magánügy. Hogy valaki a közpénzt mire költi, az közügy.

És ugye, a fidesznyalonc trolloknak ehhez nincs mit hozzátenni. Legfeljebb annyit tehetnek hozzá, hogy "hajrá Fidesz!". :)
namihami
Azt mondta az asszony:: ""Remélem gumival csinálta, nehogy összeszedjen valamit. Vagy úgy járjon, mint a Dajcskia...""
Én viszont biztos vagyok benne, hogy megtetszett neki az orbáni családpolitika és ráhajt a 3 új gyerekre a 10 milláért és a 7 személyes autó is csábítja.
Józsipapa
Éljen a keresztény szabadság !!!
Remélem az m1 és a Hír-tv leközli a sztorit !!! - és a köcsög apáti buzi bence és jeszenszky elvtárs is elmondja a
tuti t gajdics ottóval és huth gerivel egy félórás riport műsorban...
Várom a megszólalását semjéntömjén zsótinak - harrachnak - kocsisbuzi máténak - dajcskábszeres tompikának -
szájernek - hídvéginek - bódogkólátnemivó pistinek - novák katinak . varga megmondó juditnak - halásznak...
és persze a kebelbarát nagyvezérnek !!!

Mocskos fidesz !!! ÁLKERESZTÉNY társaság !!!
Desischado
@Horizont: Én is erre gyanakszom. Mindenesetre bárki legyen is, az égiek áldják meg érte! Mocskos tróger. A családja meg persze hogy kitart mellette, van az a pénz. Pfujj! És az összes ganéj ilyen!
kereső
@Horizont: Erkölcs? A fidess-nél? Meg a fidesses szavazóknál? Ne má'!
sokanvagyunk
@azösszeskibanévfoglalt: (09:04) ...azért képeket ne tegyél fel rólunk. :D
nemkati
@Horizont: Nem vagyok biztos benne, hogy csak kevés pasi csalja meg a feleségét. És a kevésből még kevesebb lenne a politikus. De ez a magányügyük, illetve a családjuk dolga, nem tartozik senkire. Ami ránk tartozik, az az, ha politikus közpénzből költ a nőkre.
azösszeskibanévfoglalt
09.19 @Horizont: ő is részt vett az ügyletekben. de ki akart szállni, és nem engedték. sőt, elkezdték fenyegetni, szal inkább kitálal
azösszeskibanévfoglalt
@Horizont: persze h tudja
megtehetné, de akkor kézenfogva mennek böribe
"Évek óta folyamatos stressz az életem. Mindenhol az én nevemmel játszanak, minden strómant én szerveztem be. Éjjel a levegőt kapkodva, izzadságban fürödve ébredek. Már a legerősebb altatók sem segítenek. Sem a pia, sem a drogok. Tönkrementem. Szépen kértem, hogy hadd szálljak ki, és találjanak helyettem egy ifjú, lelkes, kellően pénzéhes, lojális utódot. Nem tették.

Most meg már fenyegetnek is.

A magam védelme érdekében nagyon sok mindent dokumentáltam. Jöjjön, aminek jönnie kell. A dokumentumok, képek, iratok, videók. Minden biztonságos helyen és másolatban is megvan, ha velem bármi történne.

Ez nem a szokásos blabla."
ezazordogugyvedje.wordpress.com/2019/09/30/kezdes-a-hazugsag-ara-2/
kereső
@azösszeskibanévfoglalt: Fertő-tó és környéke már neki is sok volt?
azösszeskibanévfoglalt
@Horizont: az

ps. valami ritkamód idegesítő, h minden egyes frissítésnél beön a 18-as figyelmeztetés...
kereső
@Horizont: Nem mondtam, hogy nem - de ilyet még amott nem láttam.Ráadásul közpénzen. Ezek a felvételek, +videó gondolkodó embereknél az NER szellemiségét ( keresztényi, erkölcsös mivoltát) megkérdőjelezik, még akkor is ,ha ehhez egy nagyon gyenge minőségű ember kellett. Bár nem ez volt a cél, hanem borkai kicsinálása- ..., delehet, hogy túllőttek a célon?
Józsipapa
az m1 és a hír tv mikor tűzi műsorára a Borkai shaw - t ???
kereső
@Horizont: nem a szex és kokain itt a lényeg.Az elsikkad a sikamlós videó mellett. De ami az egész szektára jellemző-és ebben borkai sem kivétel ( amin lebukott, az az emberi gyengesége)
z itt következő idézet az Ördög ügyvédje c. blogból való, amelynek bennfentes szerzője minden egyes állítását dokumentálta és igazolni is tudja. Ő hozta nyilvánosságra az inkriminált popót is, mely félreérthetetlen pozitúrában foglal helyet az éppen alárendelt hölgyemény hasonló testtájai mögött. De lássuk az idézetet:

„Borkai borzasztóan mohó ember. Minden alkalommal alig várta már, hogy elinduljon a magángép, hogy nekiállhasson megszámolni a pénzt. Rákosfalvy (Borkai ügyvédje és üzlettársa – a szerző) nem jutott volna hozzá három kaszinó koncessziós jogához, ha a polgármester ebben nem partner. Borkai pedig megkérte az árát. Ami jár, az jár – ezt hangoztatta mindig.

A szántóföldek megszerzése, amit aztán az Audi vett meg tőlük, az egyik első nagy közös biznisze Rákosfalvyval – mint ahogyan az számomra egyértelműen kiderült. Amikor Rákosfalvyt összekötötték velem, akkor még azt kamuzta nekem, hogy saját üzlete Fidesz jóváhagyással. De olyan sok pénzt adott át Borkainak, hogy az nem lehetett csupán kenőpénz.

Meg is kérdeztem később Rákosfalvyt, hogy akkor közös üzlet volt-e Borkaival a szántóföldes sztori, amire röhögve igennel válaszolt. Kicsit csodálkozott is, hogyan lehetek olyan naiv az én múltammal, hogy azt gondoltam, hogy egyetlen politikus sem kért részt Győr környékének egyik legnagyobb bizniszéből.

Borkai persze nem elégedett meg azzal, hogy minden évben kapott nagy táska pénzt, amit aztán biztonságosan a közreműködésemmel egy bankban el tudott helyezni, ő ilyenkor a gőzt is ki akarta ereszteni. Rákosfalvy szólt mindig, hány lányt rendelt nála Borkai, én pedig megszerveztem őket. Borkainak a lazításhoz mindig drog is kellett, így a lányok még Budapesten szereztek bőven elég kokaint, amit autóval egy emberem a prostikkal együtt simán átvitt a határon."
azösszeskibanévfoglalt
@kereső: az a gond, h mindezt közpénzből követte el.
közben pedig kenőpénzt fogadott el, megbuherálta a pályázatokat etc.

pluszban a drog csempészete és fogyasztása önmagában is bcs...
Cicamama55
Már csak 6 nap van hátra a választásokig...
SystemError
Nekem a kedvencem az a szösszenet, "hogy ez nem a szokásos csúszópénzezés volt..." ! Patkány gecik mind, metr a rendszer ilyen, hogy ez a jutalom... Mit gondoltok Semjén Zsóóótikának, csak helikopter meg az út volt fizetve. persze az is valami "szivesség" alapon...:) El lesznek ezek a férgek takarítva, van még pár évük amíg áll a fiktív kis papírhalmazuk, amig védi őket a főgeci, de ha ő nem lesz, akkor ki fognak dőlni a csontvázak. A fidesz böszmén elhitette minden kis kegyencével, hogy be lesznek védve és biztosra vette, hogy a bíróságokat is megszerzik, de ez eddig nem sikerült és abba szerintem bele is buknának...

Szóval kedves elvtelen senkiházi fidesz maffia tagok még nem tuti a jövőtők, hiába fröcsögte ezt Kubatov bekokózva! :)

Köcsög banda! :)
SystemError
Ja és volt már baltás gyilkos, savazós orvos meg m Richárd mosdatás is... A Fideszben ez az a kategória" hogy megértünk Zsolti, elsikáljuk...persze holnaptól csinálod, amit mondunk..:), de ne parázz" Na ez ennyi lesz és már a jövőheti kurvázást fogja tervezni a fejében a családi ebéden a köcsög.
kereső
@azösszeskibanévfoglalt: @nemkati határozta meg egészen pontosan: ezt jeleni orbán "keresztény szabadsága"+ az ellenfelek démonizálása, a hazugságok, a karaktergyilkosságok, a lopsá kormányzati szintre való emelése. És mellette történelem hamisitás,goebbelsi szintű agymosás, az erkölcs és a hit újraértelmezése- teljességgel szembe menve a krisztusi tanitásokkal.Mára Magyarország egy hűbéri társadalom képét mutatja- a piramis tetején egy magát új államalapitóként meghatározó maffiózóval. A parlamentarizmus, a választások megtartása, meg a többi gittegylet- alkotmány biróság, kormány- mind,mind csak kellék ahhoz, hogy jöjjön az eu-s állampolgárok pénze orbán és hűbéresei zsebeinek további tömésére.
Józsipapa
azért ne feledezzünk meg a NER - társ ügyvéd úrról sem, akinek 3 kaszinójának pénztárgépei nincsenek bekötve a NAV - hoz...többek között ezért telik magánrepülőre...kurvákra...drogra...piára...yachtra...
a politikusok pedig ragadnak rá, mint a legyek...
nemkati
Nem kéne azért szegény Borkait bántani. Ő csak a lólengést gyakorolta.
mackoka46
Na ez förtelem. Szégyellje magát aki fényképezett meg videózott, gondolom nem gyertyát tartani volt ott. Nagyon alá való dolog mások magán életébe turkálni és kiteregetni. Egy polgármester megítélése nem az ágybeli teljesítményétől függ. Lélegzetelállító aljasság ez, innentől kezdve érthetővé válik egyes politikusok gátlástalansága is.
colibri
Hiába az idilli családi fotó kiposztolása a közösségi oldalra, hiába a megbocsájtónak tűnő szöveg, hogy "összetartunk. jóban rosszban", azért nem szeretnék se a Borkai, se a családja helyében lenni...
cikicakk55
nem olvasom el a cikket,mert már videóval együtt láttam a 444-en. Hányinger amit csináltak ezek azokkal a nőkkel. Ilyen embert tényleg nem lehetne politikusnak tenni. Tompika egy ártalmatlan kis virág ezekhez képest.
lampa laz
Semjén zsóti biztos erre a szórakoztató sorozatra gondolt amikor...
"Zavarba ejtő törvényjavaslatot nyújtott be Semjén Zsolt, a KDNP elnöke. Az állítólag mélyen keresztény miniszterelnök-helyettes ugyanis médiaszolgáltatással kapcsolatos törvénymódosításban azt javasolja, hogy a jövőben normál tévécsatornán is lehessen pornót sugározni."
1magyar
Ez bizony nagyon durva bukta!Pénzt kell mosni? Semmi gond! Megmondják, melyik kínai bankban nyissak bankszámlákat a közbeszerzésekben nagyon sikeres cég alvállalkozóinak, mint megbízottjuk, majd kiutazok diplomata útlevéllel, ahol úgy fogadnak, mintha az atyaúristen érkezne. Szívélyesen közlik, hogy a bank 20%-ot kér, és gondoskodnak arról, hogy az utalt összeg készpénz formájában visszaérkezzen Magyarországra, hiszen nekik nagyon fontos a két ország közötti gyümölcsöző együttműködés.
Ezért van a kínai nagy barátság?
Sámannus
Kedveseim ennek a fickónak a maffiával vannak elszámolási gondjai. Kizárt, hogy politikai vagy pártbéli ellenfelei tennék ezt. Egyrészt a maffia mára olyan szervezetté nőtte ki magát, hogy a törvénykezéstől, az üzletkötésekig mindenütt ott vannak.
Természetesen rendeznek ügyfeleiknek is partikat, ahol játékosan terelik el az áldozatok figyelmét.Később a zsarolás csak szórakozás számukra, mert ez már nem fenyegetés, hanem ítélet végrehajtás. A nyilvános ellehetetlenítés már a levágott lófej modern változata a maffiánál. Könnyű a szándékot az ellenzékre terelni, így a zsaroló jótékony álca mögé bújik, és nyugodtan várja a baksist a megzsarolttól.
Madácsi Pali
Most viszont nem megy a rendőr a vezetőszárral, kamerás kísérettel, mint az ártatlanul meghurcolt baloldaliak esetében!
Józsipapa
Azért itt a szex mellett vannak apró momentumok; amit az ÖRDÖG ÜGYVÉDJE 3 részletben leírt és azok valóban megtörténtek felvetnek bizonyos kérdéseket - minisztériumok által kiírt pályázatok elbírálása; pénzmosás - kiviszem a kínai bankba - 20 % a banké - a többit visszahozom; a magán repülőn kivitt milliók a kis bankba; korrupció - mutyizás; államigazgatásban uralkodó állapotok;drog kivitele több alkalommal a kurvák által; és ez mind a maffiakormány orra előtt; az elhárítás ez alatt mit csinált ???
Úgy néz ki, hogy bevágott vagy visszavágott a G nap !!! - és még nem tudjuk mivel áll elő az ÖRDÖG ÜGYVÉDJE !!!
1magyar
Van pénze a minisztériumnak egyébként felesleges tanulmányt íratni? Semmi gond! Szólnak nekem, szerzek cégeket, akiket meghívnak, a nyertes engem bíz meg a képviseletével, majd besétálok a minisztériumba, a kedves helyettes államtitkár fogad, elém tolja a tárgyalóban a nyertes cég általuk elkészített tanulmányait, amit aláírok, visszaadom. Majd utalnak.

Na meg a pénz ellopása is milyen egyszerűen zajlik. Mo. adóssága így keletkezett.
Aki Én
@1magyar: ...és hát ugye mint tudjuk, a fidesz így működik, tele korrupciós ügyekkel. Ha a csaj kapott 3+3 millió közpénzt, gondolhatod mit vitt már haza. Majd meglátjuk mi lesz, de jobb helyeken ez felfüggesztés, vizsgálatok... Drog, korrupció..., sok éves börtön.
NA, kezded érteni, miért migránsoznak folyton.
nezelodo
@Eladott Ország: 10:30. Na látod ez a fideszes Való Világ! Ha ezt az eldugott kis falukban és a tanyákon lakó Julis nénik láthatnák, vajon akkor is imádkoznának-e a kedves vezetőinkért a templomban őszinte áhítattal?
advocat
Teljesen véletlenül rálapoztam a Propellerre. Mindig a Hír tv-t nézem. Ott egy rohadt szó nem esik Borkairól. Az a szemét ellenzék keveri. Ott csak budaörs az ügy. Ott a polgi a saját pénzén dugott, és nem a haverok magángépén repült. Mert azért egy ilyen út nem 2 forint. Ez olyan összeférhetetlenség féle. Szerintem. Mert az ügyvéd haverok rajta keresztül juthatnak "üzlethez". Hiszen a területrendezés végül is a polgármesterhez is köthető. Ha jól tudom.
tulipan
@Szeparepa2: Azt lesheted! Ez a náci szarbáncseléd durbincsgec-félfarok, valódi narancsnyikhoz méltóan pimasz, goromba és buta, mint a tök!!!:(
almalibre
@advocat: A HírTv-n a Sajtóklub, Csörte, Szabadfogás..., mind kitárgyalta, összevetette, a Borkai botrányt a Kispesti-vel, ahhoz képest, hogy "egy rohadt szó nem esik Borkairól".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.