A ferencvárosi Fidesz sugallmazásával ellentétben nem bizonyíték, hanem bűncselekény hiányában szűntették meg a nyomozást.

Nincs Pikó-ügy, nincs bűncselekmény

Csütörtök délután szüntették meg a nyomozást Pikó András kampánycsapata ellen, de az csak most derült ki, miért. A Mércének a BRFK szűkszavúan megírta, hogy nem történt bűncselekmény.

Megkeresésével kapcsolatosan tájékoztatjuk, hogy a Budapesti Rendőr-főkapitányság a nyomozást a Büntetőeljárásról szóló 2017. évi XC. törvény 398.§ (1) bekezdés a) pontja alapján szüntette meg.

Mindez azért fontos, mert eddig a nyolcadik kerületi Választási Iroda, amely a feljelentést tette, nem árulta el az indokot. A Mérce szerint a titkolózás oka az lehetett, hogy a nyomozást nem bizonyíték, hanem bűncselekmény híján szüntették meg.

(Fotó: MTI)

Forrás: 24.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Kocsis Máté( fidess országgyűlési képviselő,fidess frakció vezetője)- hamis vád???
SystemError
Kis győzelmek lesznek ezek, de a kibukott csontvázak dominóként döntik le a maffiaállamot... Nem csak azért nem győzhet ellenzéki adott helyen, mert kell nekik a hely, hanem azért is, mert a rendszerszintű korrupciókba belelátnának..(Nem lehetne nyiltan kofferezni vagy cba zacsizni a polgármesteri hivatalbani). Ott még el kell játszaniuk, hogy nem 5 milliós kokós, kurvázós yachtozás a prémium minden utca térkövezésénél...:)
Józsipapa
Várjuk kocsis buzi máté sajtótájékoztatóját, ahol elnézést kér a vádaskodásért !!!
Az ügyészség pedig indítson eljárást ellene hamis vádaskodásért !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.