A DK minden budapesti kerületre ki fogja terjeszteni a tisztességes orvosi ellátást, mert annak hiányosságai a fideszes polgármestereket évek óta nem zavarják – jelentette ki a Gy. Németh Erzsébet, a DK fővárosi képviselője vasárnap Budapesten.

DK: emberhez méltó egészségügyi ellátást ígér

Az ellenzéki párt sajtótájékoztatóján Gy. Németh Erzsébet kifejtette, hogy az orvosi ügyeletet a XVII. kerületben az önkormányzatok helyett egy megbízott cég szervezi, ám nekik a képviselő tudomása szerint sem orvosuk, sem autójuk nincs minden kerületre.

A XVII. kerület ellenzéki polgármesterjelöltjeként Gy. Németh Erzsébet azt mondta, Rákosmentén hiányzik a gyermekorvosi ügyelet, szükség esetén ezért 15-18 kilométert kell utazni az ellátásért.

A DK az önkormányzati választást követően ellenzéki összefogással megszervezi a tisztességes ügyeletet a fővárosban, és minden kerületben legalább egy orvossal biztosítani fogja az egész napos ellátást – jelentette ki a képviselő.

Kép és szöveg: MTI

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Miből vajon!
.
A piros pacsis, akinek még nem nőtt be a fefelágya pl üríti ki az ország bukszájáát
.
------- MILYEN ALAPON AD ORBÁN 4,5 MILLIÁRD FORINTOT KIRÁLY GÁBOR VÁLLALKOZÁSÁNAK?
.
nepszava.us/milyen-alapon-ad-orban-45-milliard-forintot-kiraly-gabor-vallalkozasanak/
.
privatbankar.hu/vallalat/orban-viktor-45-milliard-forintot-kormanyoz-at-kiraly-gabor-sportletesitmenyehez-328780
.
444.hu/2019/10/04/orban-viktor-45-milliarddal-tolta-meg-kiraly-gabor-sportegyletet
.
Felelőtlen béközepes fajta, vagy annál vásottabb!!!
vacsi
A DK Gyurcsány pártja! Soha nem fogom elfelejteni azt a sunyi képét, amikor a TV-ben bejelentette, hogy a vizitdíj egy "jelképes összeg". Igen, neki az volt, de én 300 Ft-ból egy hétig főztem a gyerekeimnek! Le is szoktam az orvoshoz mászkálásról! Főleg, mert úgy sem tudnak segíteni! Most ez akarja az egészségügyet helyretenni?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.