Uniós támogatást nyert el korábban az egyik lány azok közül, akik szerepelnek a Borkai Zsoltról készült fotókon – derítette ki a Magyar Hang.

Magyar Hang: uniós támogatást kapott a Borkai jachtos orgiáján résztvevő lány

A lap úgy tudja, a Fejér megyei lány testvérével egy menyasszonyiruha-kölcsönző megnyitására és rendezvényszervezésre kapott pénzt a fiatalok vállalkozóvá válását segítő pályázaton, mégpedig csaknem hárommillió forintot.

A magát az ördög ügyvédjének nevező, továbbra is névtelenségbe burkolózó szivárogtató korábban már írt korrupcióról és kokainról is Borkai Zsolt kapcsán, ezekre azonban nem szolgált bizonyítékkal. Állítása szerint azonban így fog tenni.

Hétfőn hajnalban a blogon egy olyan kép tűnt fel, amelyen – a blogszerző állítása szerint – Borkai arccal látszik, amint vélhetően szexel egy nővel.

A blogger ezt írja:

Borkai, azzal hitegeted a környezetedet és azzal véd a sajtó egy része, hogy nem is te vagy a felvételeken.

(Magyar Hang)

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Krizsán Csaba

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
A cikk nem kevesebbet állít, nem csak lopják az EU-s forrásokat, hanem osztják is, és cserébe rendszeres "befektetést" várnak a nagylelkű adományozók a megjutalmazottaktól!
Vajon a masszőrnő, aki szintén fideszes pártfeladatot végzett, szintén ilyen forrásból jutalmazták, vagy csak a perselypénzt kapta meg a közösen hallgatott mise után?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jesz
A lányok majd hülyék lesznek szopni, nyalni ingyé..mint tudjuk a hírekből, titkos felvételekből, hogy egy épelméjű polginak annyi pénze van, amennyit nem szégyell..ebből bőven futotta a lányok odaadó szeretetére, jótékonyságra, urológiai kezelésre, és ami maradt az ment az asszonynak kosztpénzre, mosás, vasalás, takarítás kiadásaira...

Ez a polgi bebukta...aki még nem, az ügyesebb.
simmering73
Mit szólnak ehhez a körösztényszájú kádéenpés testvérek. Hallgatnak, mint szar a fűben. Csak nem helyeslik borkai nertárs orgiáját?
csetere
@simmering73: Nem létező KDNP! Van esetleg 10 tagjuk?
nezelodo
@csetere: Egyik, őket jól ismerő, már elhunyt barátom szerint, ezek a keresztények, ha bemennek a templomba, újra kell szenteli. Ha meg a polgári pártszövetségesek is követik őket, alapjáig lerombolás után újraépítve lesz alkalmas az Isten háza titulusra
nezelodo
Ahogy eddig működött a fideszes jogrend, lefogadok, ha egyáltalán lesz vizsgálat, (mert újságcikkre csak az ellenzéki érintettség esetén ugrik a Sanya bá' és a PolPot legénység), akkor ezek a hatalmasságoktól, és némi potyapénztől megszédült eldobható kellékek, a lányok viszik el a balhét.
Szeparepa2
KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.