Gyerekkori jó barátja gázolta halálra a baktakéki Molnár Sándor nyolc hónapos kisfiát a járdán. Hiába a régi kötődés, a gyászoló család azt kívánja, bűnhődjön meg az autós, amennyire csak lehet.

Gyermekkori barátja kisgyermekét gázolta halálra a járdán, a család nem bocsát meg

A 24 éves férfi Ladájával kicsúszott egy kanyarban, és a járdára sodródott, ahol barátja, Sándor várta kisfiával a buszt.

Sosem fogom elfelejteni azt a napot, minden másodpercére emlékszem, örökre beleégett az agyamba

– mondja Sándor.

Betettem a babakocsiba Sanyikát, és kimentünk a megállóba, hogy ott várjuk őket. Hallottam az autóhangokat, és amikor odanéztem, láttam, hogy felénk száguld a kocsi. Azonnal éreztem, hogy baj lesz, amilyen gyorsan csak tudtam, húztam is hátrébb a babakocsit. Repültem pár métert, azt sem tudtam, hol vagyok, de rögtön felugrottam, és ro­hantam a babakocsihoz. Ahogy belenéztem, összetört a szívem

A Bors úgy tudja, a férfi a rendőrségen sírva kért bocsánatot, erre azonban a család nem hajlandó.

Mit kezdjünk a bocsánatával, amikor a gyönyörű unokám nincs többé? Azt hiszi, ezt ezzel el lehet intézni? – dühöng Sanyika nagymamája, Manyika.

(Bors)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

maci0427
Lehetett látni a televízióban , hogy milyen közösségnek a lakói voltak ! Ez csak azért érdekes mert még saját maguk sem tudták megnevelni normális viselkedésre ösztönözni az illetőt aki állítólag az elmondások alapján folyton, rendszeresen, életveszélyes gyors nagyon nagy sebességgel száguldozott a faluban, majd nem többször balesetet okozva ! És nem tettek ellene semmit sem ! Elgondolkodtató az is, hogy ha egy olyan ember vezette volna az autót mint Olaszliszkán akkor mi történt volna ??? Lincselés ? És most ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.