Olyan jól megy a belvárosnak, hogy lakásonként elosztaná a turisztikai bevételeket.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A 2014-es választáson a Schmuck Andor-féle Szociáldemokraták Terézvárosban csak hamis ajánlásokkal tudtak jelölteket állítani. Hőseink úgy szedték össze a kellő számú ajánlást, hogy a fidesz listájáról egyszerűen átmásoltak adatokat, aztán az aláírásokat odahamisították. "Az ügy felderített potenciális terheltje elhunyt, így gyanúsítotti felelősségre vonására, és ezáltal az esetleges további elkövető(k) személyének felderítésére, beazonosítására nem kerülhetett sor." Eszerint ebben az ügyben a választási csalás megúszásához elég volt annyi, hogy bemondtak egy hamis nevet. Akkor, mit is várhatunk...
uploads.disquscdn.com/images/8d5d8c439382733621998ba4c5923278f78dc28ee3da937ff752c62cdc9a3a68.jpg?w=600&h=297
Próbáltam keresni, hogy mit jelent a Schmuck név, de állítólag az a darab, amit körülmetéléskor levágnak és kidobják. Pont olyan arca is van. Folyt volna le az apja lábán ez a korrupt hájtömeg!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.