Elérhetetlenné vált a Borkai Zsolt győri fideszes polgármesterről szexvideókat és intim fotókat közlő Ez az ördög ügyvédje blog.

Az online naplóban további részleteket ígérő szerző még hétfőn reggel is publikált két bejegyzést, azonban délre a blog elérhetetlenné vált. Megírtuk, vasárnap egy rövid szexvideó publikálásával folytatódott az a támadássorozat, amit Borkai Zsolt győri fideszes polgármester ellen indított egy névtelen szerző által írt blog az elmúlt napokban.

Eltűnt a blog, ami leleplezte a győri polgármester jachtos szexpartiját

A blog megvádolta őt és ügyvéd ismerősét korrupcióval, és azzal, hogy a tisztességtelenül szerzett pénzből többek között egy olyan adriai hajókirándulást szerveztek, amelyen kábítószert fogyasztottak és prostituáltak szolgáltatásait vették igénybe.

Forrás: index.hu

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gauntlet
Gyorsan lépett a Pártállam! Elvileg semmi közük más blogjához, vagy magához az oldalhoz!
Térj magadhoz magyar nép, mert ezek csak erőszakosabbak lesznek! Április nyolcadikáról azt vonták le, hogy bármit lehet !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@Béla333: A székesfehérvári ikerpár mindkét tagja saját vállalkozásba fogott. Kóté Lili menyasszonyi ruhakölcsönző szalont nyitott, Csenge pedig rendezvényszervezéssel foglalkozik. Ismerd meg a történetüket! szóval Borkai a csajokat nem a mi adónkból fizette , hanem uniós pénzből? ilyen egy sóhert...
www.youtube.com/watch?v=WsGrHod4BmI&t=22s
Béla333
@Eladott Ország: 17.43
Valami 3 millát kapott az egyik, a "vállalkozás" beindítására. Pedig a jelek szerint a "vállalkozás" már elég jól megy...
Borsodi
Ezeknek minden ráfér a pofájukra annyira gátlástalanok mint amilyen hülye a Magyar nép.
Mary
Bezzeg most nem.szólnak.hozzá a fideszes trollok, Pegero, Durbincs hol vagytok? Ti is a yachton vagytok? A szent keresztény fideszesek, biztos a bibliába ez is áll, hogy paráználkodjatok házas ember lètetekre!
Eladott Ország
@Béla333: tegnap, 17:50; Igen, a többit még jelenleg nem tudjuk, ez csak a jéghegy csúcsa! Mint ismeretes a fidesz nagy halai néhány millióért le sem hajolnak!
Eladott Ország
@Béla333: ma, 07:02; Komment kiegészítése: Illetve a fideszes potentátok lehajolnak egy dugás vagy szopás erejéig, közpénzből fizetve. Drága mulatság ez közpénzből.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.