Hat nappal az önkormányzati választás előtt mind a négy jelöltjük visszalépett az egyéni választókerületi jelöltségtől.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
Ezektől nem is vártam mást. A fidesz jól megszervezte hogy lehetetlen helyzetbe hozzák az ellenzéket. Nyilván most Isten Haza Család nevében kiállnak Borkai mellett!
kereső
Gratulálok a győri jobbiknak. Isten,Haza,Család- szavazzatok borkaira,és a fidess-re. Mennyibe került az adófizető állampolgároknak ez az ocsmány nyilatkozat, amit kihánytak magukból? Magukévá tették ezek is a "keresztény szabadságot".

Független jelöltek- ezek még viccelődnek is velünk? Mint Miskolcon ugye?
fahrenheit451
Ezek hülyék...
Lebukott egy fideszes gané hulladék gazember, ezek meg az ellenzéket hibáztatják?
Noooooormális?
Dr plágium
@fahrenheit451: Nyilván az ellenzék kényszerítette borkait a szexpartikra, kokózásra, csak azért hogy legyen mivel zsarolni a jobbik szerint.
tudode
Nem olyan nagy ügy az ök. választás, mert amíg EZEK keverik még más ország melléktermékét is, már a sajátjukat is kiegyelik, mint a répát, ha kiszállnak ebből a mocsárból, az ördög ügyvédje híreszteléssére, és arra, hogy Simicska elmondta videón, szóban, hogy nem kabátlopűst követett el volt kebel haverja, addig Borkai örömszerzési módja nem több egy lepke fingnál, akármilyen náció tagja!!!
.
Mennyivel nagyobb vétség a hazaárulásnál egy saját zsebből leperkált egy légyott!
.
Ismétlés ki tudja hány alkalommal saját yacckkal, mindenféle cucc birtoklássánál a HAZAÁRULÁS, amely végvrszélyben tartja tizedik éve az országot:
.
-----Simicska: Orbán hazaáruló
.
index.hu/belfold/2017/12/01/simicska_orban_hazaarulo/
.
"""Az RTL Klub teljes terjedelmében közzétette a Simicska Lajossal kedden készített interjút, amelyből részleteket már korábban is közöltek. Az egykor a Fidesz pénztárnokának, de a 2015-ös nagy összeveszés óta egyik főmumusának számító üzletember most beszél először részletesen a szakítás pillanatáról.

Ahogy arról már korábban is beszélt, saját bevallása szerint az verte ki nála a biztosítékot, hogy a 2014-es választások megnyerése után úgy érezte, Orbán Viktor végleg elárulta a korábban mindkettőjük által vallott értékeket, és feladta a közös céljaikat. A hatalom közelében hosszú éveken át óriási pénzekre befolyással bíró oligarcha szerint ezek a közös célok a kommunizmus lebontása és a demokrácia építése voltak.""""
.
És az alkotmánybírók is lubickolnak az alkotmányos válságban --- GYÁVÁN, ESKŰSZEGŐEN!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.