Elítéli a Jobbik a győri Jobbikot. A Jobbik elnöksége továbbra is támogatja a győri ellenzéki együttműködést.

A Jobbik elnöksége elítéli győri tagjai visszalépését a képviselőjelöltségtől és továbbra is az ellenzéki együttműködést támogatja a városban – közölte a párt kedden az MTI-vel miután a párt győri szervezetének vezetője bejelentette, hogy elhagyják az ellenzéki összefogást.

A közlemény szerint a Jobbik elnöksége kedd reggel felfüggesztette a győri Jobbik-szervezet működését, a visszalépőket minden párttisztségükből felfüggesztették és etikai eljárás indult ellenük.

Azokon a településeken, ahol a jobbikos tagság az ellenzéki együttműködésben való indulás mellett döntött, a Jobbik továbbra is tartja magát a megállapodásokhoz, így Győrben is arra kéri szimpatizánsait, hogy az ellenzéki együttműködés jelöltjeit támogassák az október 13-ai választáson – írták.

Fodor Roland győri Jobbik-elnök kedd reggel Facebook-oldalán közölte: "az ellenzéki moslékszövetség elveszítette a képviselőjelöltjeinek negyedét, és a minimális győzelmi esélyeit is". Hozzátette, hogy kilépésük hónapok óta tervezett volt, "nincs köze a DK országos pártközpontja által megrendelt, a fideszes polgármestert ocsmány módon lejárató anyagokhoz".

Az összefogáshoz azért csatlakoztak – írta –, mert így terveik szerint a "nemzetellenes baloldali pártok" nem tudnak külön-külön frakciót alakítani az új közgyűlésben; ehhez pedig szükséges volt pár hónapig belemenniük "- minden jóérzésű polgár döbbenetére – ebbe a proletár rémálomba".

Hozzátette, hogy

"értelmes magyar ember nem támogathatja a gyurcsányista erők megerősödését sem Győrben, sem országosan".

A győri ellenzéki összefogást a Jobbik mellett a DK, az MSZP, az LMP és a Momentum hozta létre.

Forrás: MTI, Index

Címlapkép: facebook.com/Fodor.Roland.Jobbik

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sziszifusz
@rokker33: 11:08
Láss ne csak nézz !
Nálatok az a k...va nagy hazaszeretet , valamint a keresztény demokrácia, abban merül ki, hogy lopott pénzből urizáltok. Magyaroktól elvett pénzből finanszírozott drogos orgiákat szerveztek, külföldi luxus hajókon. Rokonokat, barátokat juttattok munka nélkül kapott, havi sokmilliós bevételhez. Loptok, csaltok, hazudtok.
Háááát tudod, ha moslék szövetkezetről beszélünk, akkor nem az ellenzéki oldalra kell gondolni. Ott is vannak problémás esetek, de ők első éves ipari tanulók, a Fideszes potentátokhoz nagymesteri szintjéhez képest.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
rokker33
Mivan jobbik hol van a nagy hazaszeretet vagy már lemondtak róla Gyurcsány javára!!A győri jobbikos képviselőknek gratulálok hogy nem vesznek részt ebben a moslék szövetkezetben!
Jozefina
Kellet ez nektek szerencsétlen győri jobbosok??? Mit ígért nektek a fidesz??? A győrieknek sokkal több eszük van, minthogy a jobbikra szavazzanak!!!
Sziszifusz
@rokker33: 11:08
Láss ne csak nézz !
Nálatok az a k...va nagy hazaszeretet , valamint a keresztény demokrácia, abban merül ki, hogy lopott pénzből urizáltok. Magyaroktól elvett pénzből finanszírozott drogos orgiákat szerveztek, külföldi luxus hajókon. Rokonokat, barátokat juttattok munka nélkül kapott, havi sokmilliós bevételhez. Loptok, csaltok, hazudtok.
Háááát tudod, ha moslék szövetkezetről beszélünk, akkor nem az ellenzéki oldalra kell gondolni. Ott is vannak problémás esetek, de ők első éves ipari tanulók, a Fideszes potentátokhoz nagymesteri szintjéhez képest.
Aki Én
@rokker33: Még a Gyurcsánynál tartasz? Nem csoda, hogy nem veszed észre mi történik körülötted. Beszarás...
rokker33
@Sziszifusz: Miért Medgyessy mit csinált? Gyurcsány mit csinált? Demszki Bajnai ?? Mindegyik lopott ugyan úgy mint most ez a moslék banda! Miért kellene elfelejteni amit ezek csináltak 8 éven keresztül?? Megbocsáthatatlan dolgokat műveltek eladták a hazát fillérekért amit zsebre vágtak és már a régiek mind felszívódtak! Orbán is patkány g,ci,de nem kell elfelejteni a régi dolgokat!!
rokker33
@Aki Én: Igen az előző hozzászólás neked is szól! Amit Gyurcsány meg Medgyessy tett azt nem szabadott volna elfelejteni! Már késő több 100-1000:milliárd forinttal lettek gazdagabbak a régi szocialista politikusok! És ez igaz Orbán G Viktor ra is és a többiekre akik most lopnak hazudnak!!!
rokker33
@Aki Én: "de ők első éves ipari tanulók, a Fideszes potentátokhoz nagymesteri szintjéhez képest." Hát azért Orbán sokat tanult Gyurcsány tol! 98-02 Orbán nem volt ilyen kapzsi agresszív mint most,de azt hogy hatalomra került azt csakis Gyurcsánynak köszönhetjük,!!Ki is valójában a tanuló gondolkodj el ezen!!
Aki Én
@rokker33: Kinek kellett volna Gyurcsányékat elszámoltatni? Kinek a felelőssége, hogy nincsenek börtönben? Ki, ha nem a kétharmados kormány? Gyurcsány egyébként nem csak a politikában gazdagodott, orbán viszont csak és kizárólag.
orbán publikus vagyona is felfoghatatlan, hát még a dugi lóvé. És nem csak a Mészáros a pénztáros.
A nagy Gyurcsányozás közepette a többszörösét elhordják, miközben nincs egy igaz szavuk, jobbító szándékuk...
Aki Én
@rokker33: ...egyébként egészen megdöbbentő, hogy itt van a milliomodik fideszes korrupció, erre te Gyurcsányozol.
Nem semmi :(
nevemnick
@rokker33: menjél pongózni, hátha valaki véletlenül fejbe ver, és helyrebillen az agyad. :D
rokker33
@Aki Én: Ha kicsit értenél a politikához akkor tudnád,hogy sem miniszterelnök sem kormány nem vonhat senkit felelősségre nem az Ő dolguk.Ha meg a múltba kotorászunk akkor annak idején Medgyessy és Gyurcsány is tett ígéretet, hogy a bűnösök a börtönbe lesznek zárva! A mai napig nem történik semmi!
Sziszifusz
@rokker33: 14:04
Ideje a Gyurcsány fóbián túl tenni magát annak akit az érint és félre kell tenni az előítéleteket . Jelenleg az Orbán vezette Fidesz uralja az országot, őket kell leváltani.
A régiek már nem sok vizet zavarnak, nem őket kell lecserélni, ezért jelen helyzetben, most még nem velük kell foglalkozni.
Amikor, majd egyszer, letisztul a magyar politika, akkor jön el az ideje az elszámoltatásoknak, felelősségre vonásoknak.
Az ellenzékiek egységét építeni kell, nem pedig lerombolni. Aki megosztásra törekszik, az a Fidesz szekerét tolja.
reagens
"értelmes magyar ember nem támogathatja a gyurcsányista erők megerősödését sem Győrben, sem országosan".

Ez mindent elmond! A hibbant szemkilövetővel soha nem működik együtt a magyarság!
Aki Én
@rokker33: Dehogy nem. Ki nevezi ki a vezetőket? De ennek ellenére orbán kiállt, és hangosan kijelentette, hogy a bűnösök felelősségre lesznek vonva.
Mondom, ha Gyurcsányozol, vesztes vagy. Most orbánozni kell, ő van hatalmon, ő és sleppje rabolja szét az országot. Ez a történet is arról szól, semmi köze Gyurcsányhoz.
rokker33
@Sziszifusz: Félre értettél Én az Orbán kormányra is azt mondom,hogy működésképtelen Sz,R rendszer! Viszont Gyurcsány nem fogja soha leváltani Orbán már elkúrta az emberek nem bíznak meg benne és ez így helyes! Még arra tudok gondolni, hogy szándékosan jutatta Orbánt a hatalomra!Lehet valami nagy biznisz van a háttérben ezt sohasem tudjuk meg és ez megmagyarázza,hogy miért maradnak el mindig a beígért elszámolások!!
rokker33
@reagens: Mint ahogy a hibbant csúti gecivel sem csak egyenlőre nincs jobb azért nyer a törpe király! Emlékszem 2002 2006 ban is nagy bukás volt,ha Gyurcsány nem juttatja hatalomra a mai napig az ellenzék padján ülne dühösen !!
rokker33
Nem Orbánt kell szidni hanem Gyurcsányt és a választókat, hogy megszavazza ezt a cigány szart!Lett volna alternatíva annak idején 2010 ben pl jobbik csak szét bomlott így már semmit sem tudnak csinálni! Pedig magas volt a támogatottsággai!
Sziszifusz
@rokker33: 15:33
Abban egyetértek, hogy Orbán kormányát nem Gyurcsány fogja leváltani. Ő is már, a múlt embere. Az öreg bútorokat előbb-utóbb kiselejtezik. A változás reményét a fiatalok adhatják meg.
Az utóbbi időben nem egy és nem kettő fiatal mutatta meg " oroszlánkörmeit" . Ők most még agilisek, tiszták, kikezdhetetlenek, remélhetőleg ez így is marad .
reagens
@rokker33: Teljesen egyetértek. Gyurcsánynak köszönheti Orbán ezt a hatalmas győzelmet és az eltelt idő alatt sem sikerült neki megbocsátani. Nem Orbánért, mert ő a haszonélvezője az elkúró mocskosságának, hanem azt a hazugságot, becsapást és népnyúzást, amit alkalmatlanságában elkövetett.
Nem fog tudni az ellenzéki térfél megtisztulni, amíg Gyurcsány kottájából játszanak és nincs egy olyan erő, amelyik a magyarságot képviselné! Nem kis kozmopolita pöcsöket, mint a Momentum, vagy az LMP és nem a népnyúzó szocikat, mint az MSZP.
terlasz
"Nem Orbánt kell szidni hanem Gyurcsányt"
Természetesen, az MSZP-nek ehhez semmi köze. Igaz, Gy. volt az, aki a szocirablók (Puch és társai) közé akart csapni... MSZP-fidesz paktum lett belőle, Gyurcsánynak mennie kellett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.