Gödöllőre is ellátogatott az önkormányzati kampány hajrájában Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke, aki otthonában kereste fel Kolozs Csabát, a kormánypártok helyi polgármesterjelöltjét – derül ki a kormányfő Facebook-oldalára feltöltött videóból.

Miután Orbán Viktor hosszas kivárás után tegnap Miskolcon személyesen is beszállt az önkormányzati választási kampányba, egy szerdán közzétett videóból kiderült, hogy Gödöllőre is ellátogatott.

A helyi fideszes polgármesterjelölt, Kolozs Csaba az otthonában fogadta Orbánt, ahol bemutatta a miniszterelnöknek a feleségét és a négy gyerekét.

Jó lenne nagyon nyerni, mert akkor végre csinálhatnánk valamit ebből a városból, mert itt van a hóna alatt a fővárosnak, és szerencsétlenkedünk vele már nem tudom mióta, nem?

- mondja Orbán Viktor a felvételen.

A videón Orbán a jelölt felvetésére arról is beszél: a gödöllői kastély fejlesztése ügyében szükség lenne egy a kormány és a város közötti megállapodásra, "ellenséges közegben" ugyanis nem lehet előrelépni.

Ha megállapodunk, akkor én tudok pénzt, meg fejlesztést meg sok mindent tudok segíteni, csak úgy nem lehet, hogy ellenséges közegben csinálunk valamit, az lehetetlen

- fogalmazott a miniszterelnök.

Gödöllőt 1990 óta Gémesi György vezeti, aki a tavalyi országgyűlési választáson az LMP listáján szerepelt, de lemondott a parlamenti mandátumáról, és továbbra is polgármester maradt.

Sok állomása biztosan  nem lesz Orbán kampánytúrájának: csütörtökön ugyanis Splitbe várják az EB-selejtezőre, pénteken pedig Párizsban ebédel Macron francia elnökkel – írja a 444.hu

Forrás: MTI, 444.hu, Index

Címlapkép: MTI/Soós Lajos 

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
A videón Orbán a jelölt felvetésére arról is beszél: a gödöllői kastély fejlesztése ügyében szükség lenne egy a kormány és a város közötti megállapodásra, "ellenséges közegben" ugyanis nem lehet előrelépni.
Azt is szétlopnátok, mint majdnem mindent! Szóval Gödöllő neked ellenséges terület és a gödöllői lakósok az ellenségek, te bunkó???
bunkó??
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@Borsodi: tegnap, 20:38; Miskolc legmagasabb épülete: Szentpéteri kapu 70. A 20 emeletes 65 méter magas toronyházból bérmunkás ( harmadik országbeli, nem Uniós dolgozók) szálló lesz. Nehogy már béremelést keljen adni. Mert a mi versenyelőnyünk Kövér Laca szerint, hogy kevesebbel is beérjük, kivéve ő a semmittevésért, havi több millióval.
minden-ami-politika1.webnode.hu/megoldodik-a-miskolci-20-emeletes-problemaja/
Yoda69
Elkurnatok mint Győrt, ugye te köcsög?
Borsodi
@Eladott Ország: Így teszik tönkre az egész országot. Játszanak a néppel,mi meg tűrjük és a legnagyobb baj,hogy az idősek még bíznak is bennük,mert azt hiszik becsületes emberek azok akik miniszterek.Nem kell ide ellenség elég a sok narancsos.Ha megkapják újra a hatalmat végünk van.Már pedig amilyen sötétek az emberek Borsodban ,tisztelet a kivételnek meg válasszák őket ,holott napról napra élnek.
advocat
Azért itt is jó lenne megismerni Gémesi - gödöllői polgármester, 29 éve - nyilatkozatát!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.