A Fideszben és az ellenzékben is tudhatták, hogy robbanni fog a Borkai-ügy. Az Index beszélt olyan ellenzéki politikussal is, aki hetekkel a blog megjelenése előtt hallott az ügyről. 

Már bőven az önkormányzati választási kampány előtt is házaltak azokkal a felvételekkel, amivel október elején az "Ez az ördög ügyvédje" nevű blog kijött

– tudta meg az Index egymástól független forrásokból. Ez a blog robbantotta ki a jachtos szexbotrányt Borkai Zsolt győri fideszes polgármester körül. 

Az Index most azt írja:

Borkai és köre is tisztában volt azzal, hogy a hajón történtekről készült felvételeket árulják.

Az Index cikkében hozzáteszik, hogy állítólag bizonyos körökben

már tavaly híre ment annak, hogy Rákosfalvyról és Borkairól „nagyon komoly információkat” árulnak pénzért.

A felvételeket az Index szerint korábban több embernek is felajánlották már megvételre, és legalább egyszer el is adták azokat – írja a lap.

Részben ezek a házalások vezettek oda a lap szerint, hogy

a Fideszben már jóval a botrány kirobbanása előtt tudatában voltak annak, hogy az anyag a kampányban előkerülhet.

Rákosfalvyék a környezetükben azt hangoztatják: az „ördög ügyvédje” kitalált, nem létező személy. Azért lehetnek ebben biztosak, mert nem a magát végfelhasználónak nevező „ügyvéd” készítette a felvételeket – írja az Index.

A lap hozzáteszi, a "Fideszen belül az a hír járja, hogy a felvételeket a hajón tartózkodó egyik nő készítette a barátja, egy alvilági figura megbízásából. Eszerint tehát rajta keresztül indulhatott útjára az anyag".

A lap szerint nem csak a Fideszen belül értesültek már korábban a felvételek létezéséről, ugyanis az Index beszélt olyan ellenzéki politikussal is, aki hetekkel a blog megjelenése előtt hallotta, hogy

kijön valami Borkairól.

Forrás: Index

Címlapkép: MTI/Koszticsák Szilárd

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Van egy ember, akit a szektavezér szerint csak a nlpességnyilvántartóban található, annak ellenére, hogy ugy közlekedik a klf főmufti között, mintha:::::::::::::::::::::::::!!!
.
És láss csodát
.
---- Véletlenül lefilmezték, hogy bulizik Habony Árpád Ibizán
.
444.hu/2015/12/08/veletlenul-lefilmeztek-hogy-bulizik-habony-arpad-ibizan
.
Borkai nagyon ráléphetett valamelyik politika szélhámos bütykére, vagy a fiúk a bányában nyomjál az ipart!!!
Szeparepa2
Akkor ez renegát szabotőr akció. Ahogy a maffiákban szokott... valakinek sérelme van, és már lehet hogy megvolt akkor is, amikor még bizalmi körben volt, így videózgatott... a Simicska balhé ebből látszik, hogy kamu volt, legalábbis sunyi geci hazaáruló maradt az a zsírdisznó náci is, mivel semmit nem tárt fel, csak makogott ezt-azt és szabadkozott, hogy élni akar, fél hogy kinyírják... de mondjuk azt megemlítette hogy náci posztbolsi emberevő pribék, hazaáruló patkánygeci szarbán komcsi besúgó volt... valahogy senkit nem zavart, tekintve hogy a fizeSS maffia nagy öregjei, SZINTE KIVÉTEL NÉLKÜL SZINTÉN AZOK VOLTAK... igen bizony, anno bolsi, most náci... nekik ez nem probléma, szélkakas anyabaszó patkányok...
tulipan
AKÁRKI is "altatta" ezt mocskos ügyet, jó kis BUKFENCET CSINÁLT, a gátlástalan, narancsosa hiénáknak és talán, most, éppen jókor!!!
tulipan
@jaretan: Oszt', anyádat is árulod, te mocsok??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Szórakozás - 2020. October 25., 13:30
Opitz Barbara megint alaposan kitette a melleit