Van egy aspektusa a Borkai-Rákosfalvy-videó fogadtatásának, amelyről szólni kell. És ez nem lesz olyan kellemes.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
a cikknek van egy igazán jó momentuma:
Mert a minden oldali „elit” rendre kimutatja, hogy mit is gondol az ő népéről. A jobboldal az összes jachtos, ibizás, sokkislánytmeghágtakos esettel szabályosan leköpi a polgári értékeken szocializálódott, keresztény-konzervatív sokaságot. Na, de amikor egy baloldali pártnak (amelynek az úgynevezett sajtója azt tartja fontosnak kiemelni, hogy „négy évvel fiatalabb Borkai Zsolt saját lányánál a jachtos »modell«) a jelöltje kiáll, és közli, hogy a megjelent videók a polgármester magánéletéhez tartoznak, és „nőként és anyaként” neki ebben nehéz megszólalnia, nos, ő ekkor konkrétan a sajátjai közé lövetett.
kereső
@RonaGyuri: Ezt irtam a Glázer Timea megszólalását idéző cikk alá két napja:
" Az eddig megjelent videók, úgy gondolom, a polgármester magánéletéhez tartoznak."- nem kedves Timea. Egy megyei jogú város polgármesterének ezen videói- nem tartoznak a magánélethez. Már csak erkölcsi okokból sem. És azért sem, mert egyértelműen nem a saját pénzéből qurvpecérkedett az "úr", hanem "hagyta magát" korrumpálni az ügyvédje által/ meg még nem ismert szereplők által/, aki egyébként igazi jó NER -es ként kaszinó bnizniszben is utazik.
Szóval ez igy nagyon "langyoska", orbán legádázabb ellenfeleitől."

Az, hogy Glázer se köpni se nyelni nem tudott ennyi mocskosság láttán- mint ahogyan a többi ellenzéki párt se, - nem indokolja, hogy Hont Glázert csesztesse ( dk-t), és ne a fidess-t. Ismét bebizonyitotta, hogy az alkalom szülte tolvaj módjára bele kell rúgni az ellenzékbe(dk-ba) a fidess érdekében- mert a magyar választó mindig csak az utoljára elhangottakra emlékszik. Hont ne,m foglakozott azzal, hogy Novák Katalin a magyar kormány ifjúsági-éés családügyi államtatkára, a fidess alelnöke NEM!! határolódott el borkaitól, sőt!!!. - igazi keresztény módjára még meg is védte a soksok mocsokságot. És megfejelte azzal a felháboritóval, hogy a kormánjy =fidess "több szabadságot"!!! akar adni az embereknek. Mintha a szabadság nem az emberiség alapjoga lenne, amit nem a fidess-től és magától orbán viktortól kapott, hanem önmagától ( Istentől). Ha ezek több szabadságot akarnak adni- akkor készülhhet az ország, mert ismételten valami szabadságjog korlátozására , elvételére készülnek. Na- ez valahogy kimaradt Hont A cikkéből. Pedig a nagyérdemű konzervativ közönségnek erre kéne inkább felhivni a nagyérdemű figyelmét- nem Glázer(dk) bénázásra. Amit talán még az is magyarázhat??, hogy ennek a mocsokságnak a szintjére csak a bayerek, a szentesi-zöldek képesek lemenni szóban-irásban.

-folyt-
kereső
Nem kivánom mentegetni az ellenzéket. DE! Jó érzésű ember, aki tiszteli az erkölcsi értékeket, a szerint éli az életét, és azok a hivők és nem hivők tiszteletben tartják a 10 parancsolatot, és életüket azok szellemében élik, csak köpni tud ha meghallja, hogy a fidess a "keresztény alapértékek őrzője, és védelmezője" Európában.
És akkor most köptem egyet- a fidess=orbánra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.