Horvátországban is feljelentést tesz Borkai Zsolt győri polgármester ügyében a Jobbik – jelentette be szerdai budapesti sajtótájékoztatóján Szilágyi György országgyűlési képviselő, a párt szóvivője.

A Jobbik a horvát hatóságokhoz fordul a Borkai-ügy miatt
Fotó: Illyés Tibor/MTI

Közlése szerint azt kívánják tisztáztatni a szomszédos állam hatóságaival, hogy a nyaraláson, amelyről a napokban felvételek kerültek nyilvánosságra, sértettek-e kábítószerrel és prostitúcióval kapcsolatos szabályokat. Az ügyet a magyar politikatörténet legnagyobb korrupciós, drog- és szexbotrányának nevezte.

Borkai kínos botránya túlmutat a győri polgármester viselt dolgain, hiszen betekintést nyerhetünk a ner korrupciós mechanizmusába, a visszaosztási gyakorlatba, a kamu megbízásokba, a túlárazásba, a haveri körök helyzetbe hozásába, vagyis mindabba, ami egy maffiaállam sajátossága

- jelentette ki Szilágyi György.

Magyarországon Orbán Viktor vezetésével egy maffiaállam működik – folytatta, majd arra biztatott: vasárnap az ellenzéki jelöltekre szavazva kezdjék meg a választók a ner lebontását.

(MTI)

Nagyvilág - 2020. September 29., 21:05
Vörös listára tette az Európai Unió Magyarországot
Itthon - 2020. September 29., 22:11
Sok fertőzött van a magyar börtönökben

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szeparepa2
Nem csak a Borkait kell jelentgetni, hanem AZ EGÉSZ FIZESS MAFFIÁT!!! Pont a horvátok is érintettek amúgy a köcsög Mol-os főfasszopó gengszter miatt és látod, még Interpol kőrözést is hiába adtak ki, szarbángeci bevédi, ahogy a Gruevszki kollégája diktátort is és hosszú még a sor, de nem zavartatja magát a náci patkány féreg zsarnok haramia pszichopata anyabaszó geci szarláda hogy a fél ország hőzöng, a saját birkái nem is tudnak ezekről... a Borkai ügyet szerinted hazaáruló náci szarbángeci maffia által megszállt és bitorolt média bemutatta? Lófaszt...
namihami
Ez a Jobbikos csárdás. Égyet jobbra (kilépünk a Fidesz buktatásból), aztán egyet balra (mi vagyunk az igazkeresztény erkölcs és jog védelmezői).
Lassan már az a "" Mi Hazánk"" mozgalomban is több a hitelesség. Azok is fajtatiszta hungaristák
namihami
Bocs:
...hungaristák, de legalább nem is próbálják tagadni. Megmaradnak annak, amik. Ez az új Jobbik úgy akar qrva lenni, hogy közbe azért szűz maradjon.
Borsodi
@Szeparepa2: Ha bemutatnák is mártír ként mutatnák be. csúnya húzás az ellenzék részéről ezt a talpig rendes keresztény család apát így hírbe hozni aki mindent megtesz, a városáért . .
Szeparepa2
@Borsodi: Most néztem a reakciókat, agyhalott iqbajnok posztkomcsi illetve komcsisérült vén idiótákat nem különösebben hatja meg ez az ügy ők akkor is fitymázni akarnak, de nem baj, nyerjen csak, annál nagyobb és vadabb lesz a polgárháború...
Borsodi
@Szeparepa2: Bármelyikük a tükörbe nézhet egyikük se különb, ezért nem is ítélik el.Sőt inkább vérszemet kapnak,
www.youtube.com/watch?v=QUaptbg1_4o

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.