Türelmetlenül várják a beígért szaftosabb anyagokat, de már nagyon szorít az idő.

Kifulladt a Borkai-féle szexbotrány? Csalódott olvasók rohanták meg a blogger új posztját

További leleplező anyagokat ígért a Borkai Zsolt győri polgármestert támadó blog, de az olvasóknak egyelőre annyival kell beérniük, hogy a szerző egy másik pornóoldalra újra feltöltötte a Pornhubról törölt szexvideókat.

A magát az ördög ügyvédjének nevező illető korábban azt ígérte, a hajós buli durvább részleteibe is betekintést mutat majd – konkrétan kokainozást emlegetett. Sokan követelnek rajta kézzel fogható bizonyítékokat, dokumentumokat a vélt közpénzlenyúlásokról is, de ezeket sem tárta fel eddig  a szerző.

Kifulladt a Borkai-féle szexbotrány? Csalódott olvasók rohanták meg a blogger új posztját

A polgármester botrányos ügyei miatt szombatra tüntetést szervez a győri ellenzék.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Józsipapa
A képen úgy néz ki Borkai, mint aki már túl van egy csíkon...( vagy egy meneten)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Józsipapa
A képen úgy néz ki Borkai, mint aki már túl van egy csíkon...( vagy egy meneten)
advocat
Ha "plebsznek" ez kevés, akkor megérdemeljük mindezt! Igaz, hogy jó keresztény módjára félre is dugott, de az kit érdekel? A fia semmiért kap havi 1 millát? A lány "ajándékba" egy vendéglőt? Mert ez tény. És? A kurvák uniós pénzen "vállalkoznak"? És. Azért van az unió? Nem, hogy támogassa a szegény magyar polgármestert. Neked nem jut belőle (még a nőkből sem) az meg magánügye a férfiaknak. A lányoktól az egyebeket irígylik. Az erre vágyó nők.
RedEye
Amíg ezt olvasod, méhszaros lölö keresett 18 milliót!
bencemacska
A magyar ügyészség viszont a "banda" helyett a "teregetőt" keresi.
A G.ci meg megy keresztény szabadságra!
SystemError
Mindenki a Viktor buktatót látja benne. Az a vicces, hogy alapvetően tudható dolgok összefüggéseire mutatott rá...Az apátia, amit Viktor tudatosan épített a legnagyobb ellenfél itt igazából...:)Ezekre már fel sem kapnánk a fejüket az, de ha így van csomagolva...:)
Egy valamiben biztos jó az ügyvéd, jó marketinges .. Persze én is várom a Viktorig érő szállakat, de a racioalítás, hogy Borkai egyik embere összeveszett vele, de nem Viktorral...vagy Feri megvette...:) Szóval emberek, ha 100 évbe fog kerülni a felismerés, hogy a saját szarunkat nekünk is kell eltakarítani, akkor 100 év...!
Yoda69
Eleg ranezni birkai pofazmanyara. Tutira be van love mint az allat.
Desischado
Ennyi nem elég ahhoz, hogy eltakarítsuk végre őket?! Mert nekem igen, még sok is!
RonaGyuri
@RonaGyuri: @RonaGyuri: Távol, nagyon távol Európától

Ismét egy igen jól érzékelhető bizonyíték arra, hogy a vasfüggöny a mentalitásban sajnos érintetlen

Miközben a derék matyar média már attól hangos, hogy a Borkai botrány igazából csak – ha egyáltalán – apró botlás. Talán a legkeményebb kritika az volt, hogy na és nem lehet mindig példamutató, amit ráadásul egy többgyermekes családanya tudott mondani, a magyar családok védőszentje. Sőt többen már arról cikkeznek, hogy kifulladt az ügy, s nem tart ki a vasárnapi választásokig.
Eközben itt a szomszédban a sógorék – igaz ők elmaradottak, nem értik igazán a keresztény szabadságot sem – „észrevettek némi hasonlóságot a saját országuk belpolitikai viszonyait átrendező Strache-botránnyal, bár az alkancellárt megbuktató videóban szex nem volt, csak vállalhatatlan kijelentések.”.
Pl. a Die Presse napilap azzal a címadással keretezte a Borkai-ügyet, hogy "Már Magyarországnak is megvan a maga Ibiza-botránya", és azt emelik ki, hogy a „Családapa, olimpikon, polgármester" szlogennel kampányoló Borkai három fiatal nővel szórakozott egy luxusjachton az Adrián, az egyikkel szexuális aktust is folytatott, annak ellenére, hogy a lány nem a felesége.”
Sőt a Kronen Zeitung NEM ÉRTI, HOGY MIÉRT NEM MOND MÉG LE. a „Sex-Skandal um Olympiasieger erschüttert Ungarn” című cikkében.
Nos itt van az a bizonyos eb elhantolva! =))
Yoda69
Itt van meg egy nagyon jo cikk, amit ismetelten nem enged be a propi:

pestibulvar.hu/2019/10/09/borkai-botranya-nemcsak-kozugy-de-orban-mocskos-magyarorszaganak-a-lenyege/

Meg szerencse, hogy a copy/paste mukodik :)
jesz
emléxünk, amikor Gyurcsány úton, útfélen azt ígérte, hogy nemsokára kompromittáló banki papirokat fog felmutatni Orbán banki vagyonáról?
...Közeledtek a választások...
Aztán mi lett belőle? 2/3.
Nos itt is az lesz...
reagens
A libsi roncsellenzék ennek puha pöccsel indult neki. Idő közben ez is lekókadt a nyomiknak! :-))))))))
Eladott Ország
Borkai lecuppant állapotban, a kokainozás és Kóté Lili menyasszonyi ruhakölcsönző és Csenge rendezvényszervező kezelése után.
youtu.be/WsGrHod4BmI
Na, most már tudjuk hogy bennetek kinek a faszát lehet tisztelni! Kemény meló ez a közbeszerzés...
Clavigo
Szerintem ennyi is elég kell,hogy legyen,,,,hogy a fitymasz bukjon Győrben,,Borkai meg eltünjön a süllyesztőben.. ( jó esetben). De meg lehetne még piszkálni pénzügyeit is ennek a fasznak...A végén majd kap egy lovagkeresztet,,oszt jó napot.
Clavigo
@reagens: Jó reggelt seggarc...a like véletlen volt.
human
@SystemError: ma 00:57-re :Teljesen egyetértek veled.
human
Kifulladt a történet??? A videón és a képeken egy polgármester jelöltet láttunk aki a család és a keresztény értékek fontosságával kampányol és ezzel nyer választást. Erre kiderül róla, hogy becsapta a választóit. Ha ez nem elég ahhoz, hogy elveszítse a választói bizalmát, akkor ott már nem a Borkaival van a gond, hanem a választóival.
reagens
Elvtársak. Kifulladt az ügy! Lehet máshol huhogni! :-)))))))))))))))))
Yoda69
@human: Egyetértek. Ha ezekutan a gyoriek megvalasztjak ezt a faszt akkor megérdemlik hogy a faszt rossz oldalán álljanak
Yoda69
@jesz: Nem egészen. Itt vannak már eddig fotók, videók és borkai beismero vallomása is. Már ennyinek is elegnek kellene lenni a buktahoz.
Aki Én
Azért ez vicces. Olyan mértékű korrupciós ügy -több mint- gyanúja merült fel, ami miatt a hatóságoknak hivatalból kötelességük lenne eljárni. Amit a blogger eddig bemutatott, az végül is évek óta tudható. Ami új, az a kurvázás, de az lószart sem jelent. Mit kéne még tennie? Ahol erre nem mozdul rá kormány, a hatóságok, ott bizonyított a legfelsőbb körökig érő elképesztő korrupció. Ezen csak az ilyen szellemi mélyszegény hazaáruló férgeknek nem egyértelmű, mint a félkegyelmű @reagens: Persze neki is csak hivatalból, mert az aljadék is tudja, hogy ez bizony sok-sok éves börtön.
Ugye nem kérdés, hogy ha ez egy ellenzéki polgármesterrel történt volna, mi lenne már a fidesz és a hatóságok részéről.
Ugyanakkor az sem kérdés, hogy ez nem történhetett volna orbán tudta nélkül. Különösen úgy, hogy már egy ideje lehetett tudni a felvételekről.
Teljesen egyértelmű, hogy a kormány és a hatóságok összejátszanak, próbálják elbagatellizálni, elhallgatni, és eszük ágában sincs lépni, ahogy egy valódi jogállamban ezt most tennék. És nem most, hanem már hosszú évekkel ezelőtt.
.
Jozefina
Simicska is többet ígért aztán mégsem lett belőle semmi, viszont maradandót alkotot az O1G-vel!!!
Aki Én
@durbincs: ...tényleg unalmas vagy már. Meg kéne újulnod, ez már így fárasztó. Volt, mikor értékeltem a humorod, de ez már sok(k)
fergeteg
Az ingyenélő senkiházi bloggerek miatt van az egész jajcihő. Szarrágó férgek ezek mind.
Az ember mívoltát többezer évre előre sem lehet megváltoztatni. A pináért háborúk dúltak,hadseregek,országok vesztek el.
Ha valaki ma is szeret baszni,akár mással is,az természetes.
De van egy pénzért,nyilvánosságért mindent megtevő szarrágó,akkor baj van.
Sziszifusz
@fergeteg: 10:39
Hát igen, nem probléma a keresztényi erkölcs(?) szerint élő, házas, családos, potentát drogos orgiája, aminek sok millióba kerülő finanszírozást ki tudja miből fedezte.
Az sem probléma, hogy a megalapozott gyanú szerint, különböző módszerrel több milliárd forintot lopott el, az Uniós támogatásokból, és az adófizetők pénzéből.
Az is természetes, hogy az ügyben sem etikai, sem büntető eljárást nem folytatnak a Fideszben illetve a magyar bűnüldöző szerveknél.
Az üggyel kapcsolatban csupán egy problémád van: AZ HOGY NYILVÁNOSSÁGRA KERÜLT
Az pedig dicsérendő, hogy Orbán Viktor meg sem szólal, nem foglal állást kedvenc potentátja viselt dolgaival kapcsolatban. A köztévé szót sem ejt a pártot negatívan érintő eseményről.
Képzeld el mi történne akkor, ha a sztori főszereplője, mondjuk Karácsony Gergely lenne. Nekem van elképzelésem.
A nagy nyilvánosság előtt sárba taposnák.
.
Yoda69
@Sziszifusz: Nagyon fajhat a naciknak hogy nyilvanossagra kerult az ugy nehany nappal a valasztasok elott. Ezert is hallgat a media, es kussolnak a fideSSesek. Nem akarnak olajat a tuzre, mert tudjak hogy birkai menthetetlen. Felrelepett, nem is akarhogyan, amit raadasul kozpenzbol fizetett. A kurva felvette a dugast a stricijenek az utasitasara, az pedig jo penzert kiarusitotta. Gondolom innen ered hogy 6 millio euroval kitomtek a kurvak vallalkozasait is.
Most hallgatnak orbanek mint szar a fuben, de a sztori itt nem fog megallni, mivel UNIOS penzeket korrumpaltak el.
reagens
@Aki Én: Hol láttál te itt korrupciót?
Aki Én
@reagens: ...épp anyád mögött álltam, mikor az M1-et nézte. Na, ott is erről beszéltek a szakértők.
reagens
@Aki Én: Ja, hogy megint paraszt hülye vagy? Bocsi! :-))))))))))))))))))
Aki Én
@reagens a hazaáruló: Te kihozod az emberből a legjobbat. Aljas hazaáruló!
advocat
@durbincs: Sajnos szerény IQ-mal nem értem az egészet. Mi a gondja? Mert egy értelmes mondatot nem leltem. Bennyem lehet a hiba? De IQ-m???
advocat
@durbincs: Csak ez a szöveg megy. Ez van beprogramozva, vagy a havi küldeményben? És így még gondolkodni sem kell(ene), he lenne mivel.
vukkocska
@Józsipapa: vagy mint aki alig várja, hogy hozzáférjen. Meredten nézi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.