Orbán Viktor miniszterelnök a Karmelita kolostorban fogadta az Amerikai-Magyar Üzleti Tanács (USHBC) elnökét, Eric Stewartot és az üzleti küldöttség résztvevőit – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár.

Orbán Viktor: a magyar-amerikai együttműködés sikertörténet
Orbán Viktor miniszterelnök (j4) fogadja Eric Stewartot, az Amerikai-Magyar Üzleti Tanács (USHBC) elnökét (b4) és az üzleti küldöttség résztvevőit a Karmelita kolostorban 2019. október 10-én. Jobbról Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter (j3) és Varga Mihály pénzügyminiszter (j5). MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Szecsődi Balázs

Immár negyedik alkalommal látogattak Budapestre a legnevesebb amerikai cégek felsővezetői az Amerikai-Magyar Üzleti Tanács szervezésében.

A mai tárgyaláson – amelyen Varga Mihály pénzügyminiszter és Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter is részt vett – elhangzott:

a magyar-amerikai együttműködés egyértelmű sikertörténet mind gazdasági, mind védelmi szempontból, Donald Trump hivatalba lépése óta pedig politikai vonatkozásban is.

Emlékeztettek: az Egyesült Államok az EU-n kívüli legnagyobb befektető Magyarországon, 1700 amerikai vállalat 106 ezer magyar embernek ad munkát; és magyar kormány 81 stratégiai partnere közül 14 amerikai.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Mindennél beszédesebb, hogy kurvára nem ment át a kétharmados fideszes parlamenten az az amerikai védelmi együttműködést célzó törvényjavaslat, amelyben szerepelt, hogy ha amerikai katonák bűncselekményt követnek el Magyarországon, akkor amerikai bíróság előtt felelhessenek ezért. Hogy a fenébe ment volna át, amikor két évvel ezelőtt Washington helyett Moszkvának adták ki azt a két orosz fegyverkereskedőt, akiket egy amerikai fedett akció keretében vettek őrizetbe Magyarországon? És miközben tolják a baromságot, hogy ők olyan országot akarnak mint Ausztria, azaz katonailag semlegeset (amely nem NATO-tagország), Orbán a NATO-n belül szórakozik és bomlaszt. Akárcsak az EU-ban. A klub tagjaként harcol az EU ellen a szuverenitásra hivatkozva, miközben pincsiként gazsulál Moszkvának és Pekingnek. Ja, és azok ott még csak most jöttek rá (pedig a CEU-t már megszopatta), hogy talán ezekben mégsem lehet megbízni. Hát jó reggelt!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kokopelli
@RonaGyuri: ...tudják azt az "amik" is? (;-))
RonaGyuri
@fideszes gyökér: @fideszes gyökér: pontosan erre IS céloztam! =))
tudode
Na azért ne essen túlzásokba, hasonlóan, mint a klf becenevű nemzethy fasza gyerekkel
.
------- Ki a faszagyerek? - Orbán Viktor
.
888.hu/big-pikcsor/orban-2017-a-lazadas-eve-lesz-4080376/
..
2016.12.15. 07:33

----- Beszélgetés Orbán Viktorral, Magyarország miniszterelnökével.
.
A Fidesz egy igazi self-made történet"
..
Büdi az öndícséret egy közjogilag vitatható, magamutogató, szakbarbár, ki tudja ki-, micsoda etetőjéből 30 évi ugri bugri után!!!
Eladott Ország
@fideszes gyökér: ma, 12:16; Ez még keményebb sztori!
Sámannus
Különösen akkor érdekes ez a hír, ha mindig a léc alatt veszitek az akadályokat. Ezt csak a simlis bunkók nem veszik észre.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.