A jegybank várakozása szerint alakulnak a fogyasztói árak – mondta Várhegyi Judit, a Magyar Nemzeti Bank főosztályvezetője csütörtök reggel az M1 aktuális csatornán. A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) jelentése szerint szeptemberben átlagosan 2,8 százalékkal voltak magasabbak a fogyasztói árak, mint egy évvel korábban.

Forrás: debmedia.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Havonta 10-15 ezer ft-tal költünk többet megélhetésre, mint tavaly. És ti ezt vártátok? A qrvanyátokat.
Nessy
Drága Főosztályvezető asszony! Legyen szíves címlistát küldeni azon üzletekről és piacokról, ahol ennyit emelkedtek csak az árak! Mert mi mezei bevásárlók általában két, néha három jegyű emelkedést tapasztalunk, különösen az élelmiszer, zöldség, gyümölcs áraknál. Valamint néha a patikában is! Ja, maguk ezt nem "figyelik", csak a tisztított mag inflációt, ott meg olcsóbb lett a toronydaru!
Tudja, az az apró probléma, hogy az önök, és nekünk mezei vásárlóknak egy hangyafülnyit eltérőek a jövedelmeink! Viszont, komoly megtakarítás a költségvetésnek, ha erre az inflációs adatra emelik a nyugdíjakat, és hivatkozhatnak a "vásárló érték megtakarításra"!
tudode
A jó pap is holtig tanul!
.
A kisemmizett állampolgárok megtanultak "milliárdul" számolni, követve, hogy hány froncsi vándorol illetéktelen, feneketlen hokizsebekbe!!!
.
A szidolozott fogyasztóárak miatt pedig szégyelljék magukat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.