Családvédelmi akcióterv, önkormányzati választások és botrányos kampány. Kormányinfó.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
,, Erkölcsi szempontból elítélhető Borkai viselkedése"
Megy ezerrel az elbagatellizálás. Ez konkrét, bűnszervezetben folytatólagosan elkövetett, különösen nagy értékű lopás, hatalommal visszaélés...
Ez pusztán erkölcsi kérdés lenne?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
ja te is így szoktál tivornyázni!!! =))
Aki Én
,, Erkölcsi szempontból elítélhető Borkai viselkedése"
Megy ezerrel az elbagatellizálás. Ez konkrét, bűnszervezetben folytatólagosan elkövetett, különösen nagy értékű lopás, hatalommal visszaélés...
Ez pusztán erkölcsi kérdés lenne?
kereső
Na itt a második kormány tag, aki semmi kivetnivalót nem talál kormánypártjuk egyik polgármesterének ocsmány viselkedéésében. Hé! Ti! Ott! Ti nagy keresztények! Ne paráználkodj!-nem igy szól az egyik?a 10-ből? Ne lopj- igy a másik!
Hogy is van ez akkor? Mitől is keresztény ez a kormány és pártja- és az ezeket képviselő emberek?, mert azt mondják magukról? Vagy átirásra került már ez is- és ez a "valódi keresztény szabadság"?
reagens
Borkai keményen helyt állt és csak köszönetet mondhatunk a roncsellenzéknek! Nem buzi, és nem impotens Borkai, így ha akarna sem lehetne ellenzéki! :-))))))))))))))))))))))))))))))
Józsipapa
Tökéletesen működik a NER rendszere a politikusok ( ogy.képviselők, polgármesterek ) közreműködésével.
Évek óta olvasni - hallani a kün
Józsipapa
folytatni akartam az előzőt, - megírtam, de nem engedte elküldeni a hozzászólást a rendszer...
kokopelli
@RonaGyuri: "..."! ..kevés véletlent látnak a felvételen..."! Én cca. 20 éve videózom,de még sohasem vettem
fel valamit véletlenül! (;-))
Aki Én
@reagens: ...viszont egy korrupt bűnöző, így ha akarna sem lehetne más, mint fideszes.
advocat
Véletlenül ritkán dugnak. Bár manapság???
papa.49
Azt mondja a lárvaarcú ,,kevés véletlent látni a felvételen,, közben arra gondol ,,véletlenül MIÉRT NEM VOLTAM OTT ÉN IS ,, !!!
CsipkeRózsa
Miért játssza a hülyét, hogy inkább mellébeszél, talán a milliárdok sorsával is foglalkozhatna, és a pénzek elhelyezéséről is beszélhetne. Igaz, ez a kormány és a fideszeseknél bevett szokás.

Bezzeg, amikor Simor András pénze miatt offshorozniuk kellett, ami saját, megdolgozott és nem ellopott tétel volt!

A videóval kapcsolatban Gulyás hol lát "nem véletlent"?
sokanvagyunk
@CsipkeRózsa: A gulyások dolga mindig is a terelés volt. :)
Eladott Ország
Becstelenség, aljasság, csak a fidesz. Ahogy elnézem a dolgok jelenlegi állását, nincs az a befogott orr, ami ellenállhatna a tömény választási fekália penetráns szagának. Vagyis magánügyekkel nem foglalkoznak, mert már Kósa Lajos is megmondta, hogy a magánügy azért magánügy, mert magánügy. Aha. De ha az ellenzék bármelyik veszélyesebb figurája elszellenti magát, akkor azonnal kitolják a függöny elé a hasbeszélő kommandót, vagy 83 közleményben forgatják a szemüket, hogy mindmeghalunk. Arról viszont nincs véleményük, hogy egy szilikonkeresztény polgármester közpénzekben is érintett prostituáltak társaságában luxushajókázik úgy, hogy az a bizonyos hajó egy hétre annyiba kerül, mint amennyit tavaly két hónap alatt keresett Borkai NER-társ.
kereső
És akkor még egy kis ügyészségi adalék. Nekem csak egy kérdésem volna Ibolya Tiborhoz- azokkal mi van, akiknek nincs mit visszafizetni? Mint a kamu Sukoró ügyben Tátrai, Császi? Ők ülnek. mert az államot "kár érte volna!!!"

bolya Tibor szerdán az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta, a IX. kerületi ügyészség több ügyben is kötelezte a terhelteket az általuk a költségvetésnek okozott vagyoni hátrány megtérítésére a vádemelés elhalasztása és feltételes ügyészi felfüggesztés keretében.

– A büntetőeljárásban kiemelt figyelmet kell fordítani a társadalmat érő anyagi kár megtéríttetésére is – hívta fel a figyelmet Ibolya Tibor. Hozzátette,

a főügyészség nagy számban alkalmazza az ezt lehetővé tevő jogintézményeket.

Példaként említette, hogy az egyik ügyben egy férfi 2017-ben a cégével költségvetési forrásból több mint húszmillió forint pályázati pénzt nyert új eszközök beszerzésére. Az elnyert összegből azonban több mint tízmillió forintot – a pályázati feltételektől eltérően – használt eszközre, egy ipari robotra fordította, és ezzel a költségvetésnek vagyoni hátrányt okozott. A kerületi ügyészség a férfi ellen korábban elhalasztotta a vádemelést, és előírta a 10,4 millió forint megtérítését. A gyanúsított az okozott vagyoni hátrányt megtérítette, ezért a kerületi ügyészség a büntetőeljárást megszüntette.
szaboria1
Lázár sem volt egy piskóta de a Gulyás már kenterbe is vágta a sok hülyeségével.
Nessy
Drága jó miniszter NERtárs! Coitálni a legritkább esetben sikerül véletlenül, pláne férfiak esetében! Vagy magánál csak véletlenül sikerül egy aktus? Keresse fel háziorvosát!
Józsipapa
Tökéletesen működik a NER rendszere a politikusok által.
Országgyűlési képviselők polgármesterek lopják szét az állami vagyont, a bejövő EU-s pénzeket.
Évek óta hallani - olvasni különböző ügyekről országos és helyi szinten.
A településeken ismertek a Mr. 20 % , Mr 30 % - os egyének.
Olcsón földhöz - lakásokhoz - épületekhez - ...stb...jutók, akik egy idő után borsos áron tovább adva jutnak
milliókhoz - milliárdokhoz.
Nem is akarom folytatni mert az itt lévők tudják miről beszélek.
Ajánlom a Magyar Bálinttal készült tegnapi interjút, aki elmondja, hogy működik a maffiakormány.
( persze ezt azért mi is tudjuk, látjuk )
Bízom benne, hogy ezek a NER lovagok Mengyi - Simonka - Boldog és a többiek, egyszer a nekik
megfelelő helyre kerülnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.