Megkérdezték a csütörtöki Kormányinfón Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető minisztert a Borkai Zsoltról és társaságáról készült felvételekről.

Itt a kormány véleménye a győri polgármester szexvideóival kapcsolatban
Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter (j) és Hollik István kormányszóvivő a Kormányinfó sajtótájékoztatón a Miniszterelnöki Kabinetiroda Garibaldi utcai sajtótermében 2019. október 10-én. MTI/Soós Lajos

Az Index tudósítása szerint Gulyás

erkölcsi szempontból ugyan elítélhetőnek nevezte a győri polgármester, Borkai Zsolt viselkedését, de szerinte helytelenül foglalkozik az esettel kiemelten a sajtó, mert az nem a nyilvánosságra tartozik.

"Mindenki azzal tölti a szabadidejét, akivel csak akarja", mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszterelnök.

Gulyás szerint valószínűleg politikai okokból publikálták ezeket a videókat, de azt mondta, nem igaz, hogy a kormánynak vagy a Fidesznek korábban is tudomása lett volna ezekről a videókról.

Arra a kérdésre, hogy a kormány tervez-e lépéseket tenni a Borkai-ügyben, Gulyás azt felelte,

a kormánynak semmilyen feladata nincs az ügyben, mert semmi köze nincs hozzá.

Az adriai orgia semmilyen kapcsolatban nincs a kormány által hirdetett keresztény szabadsággal, tette hozzá.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
a kormánynak semmilyen feladata nincs az ügyben, mert semmi köze nincs hozzá., s csak a mocsok ellenzék veri nyálát - mondta lényegében a derék miniszter.
Amihez tegyük hozzá, hogy mikor az a mocsok Menyó (aki nem ME-ként lett gazdag ember) Kubába ment nyaralni a feleségével, ezért a Fidesz vizsgálóbizottságot kezdeményezett!!! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
Mit is mondhatna ez a szerencsétlen droid választások elött néhány nappal? Próbálják mosdatni a szerecsent, de attól az fekete marad. Esetünkben fekalias.
Bízom a gyoriek itelo kepessegeben.
Borsodi
@Jozefina: Gulyásra igaz amit Hofi mondott jó pénzért cserében szopok,nyalok gombot varrok.
( Keresztény vagyok most ha kell jó pénzért)
SystemError
Ha a retkes suttyó, gyógyszerfüggő nem hamis vádak alapján buzizza az ellenzékét a parlamentben, akkor sem mondhatna ilyet ez a műketesztény baszadék a példa értékű műkeresztény Borkaira. Persze az ügy valójában a milliátdos lopásaitokról szólnak, aminek csak morzsáiba van egy ilyen orgia...
Yoda69
gulyasgergely, keretik sarlos elvtarsat jol picsan rugni, mert az o allaspontja elter a kormanyetol. Akkor most hogy is van ez? Kettos beszelunk mar megint?
Eladott Ország
@Yoda69: Tahó Pityunak ez nem önálló gondolata volt, csak a fidesz álláspontját közli, ezzel hátha növelni tudja lankadt népszerűségét, mivel a fidesz kabinet a "Don" szerint, Borkai már elveszett a hon számára, a maffia/polip, csak a vereséget próbálja minimalizálni. Tahó Pityu a precíz mérnökember (fakocka szerelő) egy önálló gondolatra sem képes, ő csak egy szervilis seggnyaló, a feje állandóan a fidesz seggéből lóg ki!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.