"Nevetséges, hogy az az alkalmatlan Karácsony beszél, aki tönkretette Zuglót és összeborult azokkal a Gyurcsányékkal" – mondta Böröcz László, a a Fidesz frakcióvezető-helyettese az ellenzéki főpolgármester-jelölt csütörtöki sajtótájékoztatójára reagálva.

Fidesz: "az alkalmatlan Karácsony beszél, aki tönkretette Zuglót"

Miközben Karácsony Gergely még egy kerület vezetésére is alkalmatlan, Tarlós Istvánt támadja – közölte.

A politikus azt mondta, hogy a közös ellenzéki főpolgármester-jelölt eladósította Zuglót, "összevissza beszél" az adósságállományról, titkolózik a valós pénzügyi helyzetről.

"Ő az, akinek vezetése alatt a zuglói parkolás napi egymillió forint veszteséget termel"

- tette hozzá.

Böröcz László azt hangoztatta, hogy Karácsony Gergely alkalmatlanságát még saját szövetségesei is elismerik.

"Gyurcsányné hiába áll mellé a kamerák kedvéért, Gyurcsányék is megmondták, hogy nem hisznek Karácsony győzelmében" – fogalmazott a fideszes politikus.

Gyurcsányék valójában át akarják venni az irányítást az önkormányzatok felett – tette hozzá.

A bevándorláspártiakkal együtt Brüsszelben azon dolgoznak, hogy elvegyék a magyar embereket megillető uniós támogatásokat, hogy azokat a migránsok betelepítését vállaló önkormányzatok között oszthassák szét – mondta Böröcz László.

(MTI)

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Fosnak a patkányok. Nagy pofál 20-30 évre rendezkedtek, ami alatt úgy is elévül minden lopásuk, de ha előbb kiderülnek a dolgaik, akkor bizony O1G egész nap guminő lesz a csillagban!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
Az alkalmatlan fidesz ugat, akik tönkretették az országot, ellopták a jövőt. Ilyenkor mondja egy talpig úriember: a kurva anyátokat.
cikicakk55
Olyan undorító már ez a kampány.Alig várom,hogy végre vasárnap legyen.Nálunk Hódmezővásárhelyen,már annyira dúrván nyomják a Fideszesek,hogy szinte semmitől sem riadnak már vissza.letépkedik a Polgármester ( Márky _ Zay Péter palkátjait és a saját jelöltjükét teszik a helyére. Elektromos rollerekkel száguldoztatják a fiatalokat a belvárosban és még fizetnek is nekik,csak azért,hogy a " szavazzatok Grezsa Istvánra" mellényt hordják. A legszemetebb az,hogy azzal a szöveggel kampányolnak amit Márky- Zay Péter talált ki még tavaly,hogy legyen végre béke, és szűnjön meg a győlölet a városban.Pont Ők írják ezt,és hajigálják teli a postaládánkat,akik a leg agresszívebb kampánytól sem riadnak vissza. Szerencsére itt ezzel pont maguk alatt vágják a fát.
SystemError
Fosnak a patkányok. Nagy pofál 20-30 évre rendezkedtek, ami alatt úgy is elévül minden lopásuk, de ha előbb kiderülnek a dolgaik, akkor bizony O1G egész nap guminő lesz a csillagban!
Borsodi
@cikicakk55: Márky Zay egy normális rendes ember azért akarják le váltani mert nem korrupt fideszes.örüljetek,hogy ilyen ember a polgár mesteretek.Bár sok hozzá hasonló lenne a fideszesek helyett.
Józsipapa
ez a böröcz gyerek még sokra viheti...
mint a többi seg...aló , akikre rá lehet bízni a hazugságok sulykolását a másik ember lejáratását sárba tiprását gyalázását...
ismerjük ezeket a senkiháziakat; így kezdte ilyen megmondó emberként : rogán - szíjjártó - cserpaló - ágh petike -
selmeczi gabika ; és ugye mi lett belőlük...
a folytatás a teljesség igénye nélkül : kocsis - rétvári - hídvégi - hollik - rezsi sziszi - halász - kovács zoli -
fhúj...fpúj...
cikicakk55
@Borsodi: Hidd el,szerencsére a Vásárhelyen élők legnagyobb része Örüli is neki,és nálunk még a cigányokat sem lehet megvenni.( legalább is nem sokat) Inkább azért drukkolunk most,hogy Péter mellé minél több általa javasolt képviselő kerüljön a közgyűlésbe. Eddig ugyan is tavaly február 25 óta kész cirkusz az itteni közgyűlés.Amit a Polgármester és az Alpolgármester szeretnének,azt a képviselő testület ( mind Fideszes Lázár csicskái) leszavazzák.nagyon jól tudják,hogy a városnak jó lenne amit javasolnak,de már csak azért se.Több száz milliótól esett el a város miattuk. Annyi feljelentést tettek eddig Péter ellen,hogy szerencsétlen egy héten 2-3x a bíróságra járt .Hátráltatták amiben csak tudták. Itt hagyták úgy a várost,hogy egy milliárd forint tartozása volt.Péter megcsinálta,hogy 1,5 év alatt letörlesztett a város 700.000 ft-ot és közben még fejlődött is.Minden fillérrel el tud számolni,mindent számlával igazol,bár ki,még egy takarítónő is megnézheti ha akarja. persze megszűnt a korrupció,most már nem az a 2-3 ember nyer el minden pályázatot,mint azelőtt.Most már több pályázó közül döntik el,ki nyer és a legjobbat választják.Nem Lázár csicskái nyernek,hanem az aki jó ajánlatot tesz. Na ez nem tetszik a Fidesz vezérkarnak és azt hiszik,hogy azért,mert a Dr.Grezsa név ismert itt a városban,majd megszavazzuk. Olyan aljas kampányt folytattak,hogy még a leg elvakultabb Fideszesek közül is sokan átálltak. Majd vasárnap este kiderül. Sokan vagyunk aktivisták,civil emberek és segítünk ahol tudunk.A mi kampányunkat nem a város fizeti,hanem úgy kalapozza össze a Polgármester.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.