A mohácsi csatáról csak az írhasson, aki részt vett benne! A Fidesz láthatóan 3 dologra építette fel kampányát az ellenzéki többségű fővárosban. 1. A fideszesek nem is fideszesek, Tarlós István meg Orbán Viktor legnagyobb ellenfele, aki képes megvédeni a kormánytól Budapest érdekeit. 2. Az előbbivel némileg ellentmondásban, olyanokat kell választani, akik képesek együttműködni a kormánnyal. És 3., specifikusan Tarlósra, ő a választók többsége szemében ALKALMASABBNAK TŰNIK Karácsony Gergelynél, ezért őt kell választani.

Forrás: b1.blog.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Hát, ezek aztán a nyomós érvek. :) De, mire is? Ja, hogy miért ne szavazzunk egy opportunista, unintelligens, tudatlan, ám tudálékoskodni igencsak szerető honfitársunkra, aki elbizakodottan szokott nyilatkozni kerület- és városvezetői tapasztalatairól, tevékenységének eredményességéről.
Amit én látok, az egy meggondolatlan, az egészet látni és átlátni nem képes, össze nem illő részletekben megjelenő városképpel dicsekvő, Budapest vagyonát az orbáni oligarchák kezére játszó, a környezetvédelmet mélyen lesajnáló, az egészség-, az oktatásügy iránt közömbös, felelőtlen idős ember, aki szervezetlen , káoszos közigazgatást, ellehetetlenült közegészségügyet, és az egyik leglátványosabb "eredményét", egy betonba és térkőbe öntött fővárost hagy maga után.

Szóval, ki is az alkalmatlan, Tarlós úr?
RonaGyuri
@Nyírfa: nos én azt hiszem, hogy ezt az alkalmatlanság dolgoz kicsit félreértettük. Valójában ők a saját szempontjaik szerint tekintik alkalmatlannak:
egyfelől nem olyan dilettáns, tolvaj, gerinctelen trógerok, mint az ő pártkatonáik
s az is alkalmatlan, hogy nekik így sok gondot okozhatnak! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: @RonaGyuri: Azt hiszem most értettem meg

nagyon úgy néz ki, hogy mi józan gondolkodású emberek teljese mértékben félreértettük Őfenesége retorikáját

Igen nagy valószínűséggel állíthatjuk, hogy ártunk és qurmányunk propagandája leggyakoribb jelzője az: alkalmatlan!!!
Az egyértelmű, hogy magukról, hogy miért jók, vagy mi tennének jót, arról egy nyekket sem. Na ebben az ellen sem más. A kommunikáció kimerül a gaz ellen mocskolásában. Ennek során a Fidesz-KDNP részéről az ellen standard eposzi jelzője az alkalmatlan.
Belegondolva tévedésnek tűnik, hogy ezt ők mocskolásból használják. Na jó nem dicséretnek, de csak tény megállapítás: nem felel meg annak amit ők elvárnak egy képviselőtől, polgitól vagy főpolhitól!
Ráadásul ugye az alkalmatlan szinonimái:
képtelen, azaz nem tudják őz elképzelni abban a posztban,
hasznavehetetlen, azaz nem tudják tőle elvárni, hogy nekik hozzon hasznot,
tehetetlen, ez ígéret, hogy mindent meg fognak tenni, hogy ellehetetlenítsék
ügyetlen, még lopni sem tud (© Tarlós Karácsonyról)
impotens, nem várható el tőle, hogy egy valamire való bulin végigkeféli a csajokat
élhetetlen, még arra sem képes, hogy az elvárt (náluk megszokott) szinten visszaéljen a hatalmával!
Nyírfa
@RonaGyuri: @RonaGyuri: Érvelésed logikájával eszemben sincs vitatkozni.:)
Az élet, mint tudjuk, relatív, minden igazságnak, így az i nélkülinek is, nem kevésbé az idiotizmusnak, joga van létezni, az egyetlen, ami némi derűlátásra ad okot, az a szabadság, így a döntés szabadsága is. Például., hogy együtt élünk-e a mások igazságaival, együtt tudunk-e élni, illetve képesek vagyunk-e olyan életet teremteni magunknak, amelyben a gazság és az elmeháborodottság nem veszélyezteti a mindenkori közösségek létét.
A fidesz szavazó, sajnos, i nem látnak tovább az orruk hegyénél, erről frissiben szereztem tapasztalatot ma délután a piacon, amely hely remekül szolgálja az információk adás-vételét is. Egy idősebb, kimondottan decens megjelenésű hölgy kapcsolódott bele egy, már nem is tudom hogyan kezdődött beszélgetésbe, amelyet egy kedves eladóval folytattunk, aztán egyre többen lettünk. Persze, hogy a politika, a választások adták a témát. A hölgy , akiről szó van, úgy nyilatkozott, hogy azért kell a fideszre szavazni, mert ez a párt nagyon odafigyel a családokra., Kikerekedett szemem volt a válasz, mire megerősítette, az ő gyermekei már annyi pénzt kaptak a kormánytól különböző családprojektekre, hogy ő csak hálával tartozhat.
Kérdésemre, hogy vajon a társadalom mely rétege juthat ily módon pénzhez a közösből, tömören csak annyit mondott, mindenki, aki dolgozik. Mielőtt belebonyolódtunk volna, gyorsan elköszönt.
A szűklátókörűség akadályozza a fidesztábor eszmélését.
Nyírfa
Nem elküldés után kell átolvasni a mondanivalónkat: szóval, helyesen a 3. bekezdésem:
A fidesz szavazói, sajnos, nem látnak tovább az orruk hegyénél stb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.