Nyereségvágyból elkövetett emberölés miatt emelt vádat a Fővárosi Főügyészség Novozánszky Fanni feltételezett gyilkosa, B. László ellen. Bár a holttest soha sem lett meg, a főügyészség szerint minden bizonyíték arra utal, hogy B. László végzett VV Fannival.

Vádat emeltek VV Fanni feltételezett gyilkosa ellen

Novozánszki Fanni közel két évvel ezelőtt tűnt el, de a holtteste máig nem került elő.

A vádirat szerint a 35 éves férfi sem állandó munkahellyel, sem rendszeres jövedelemmel nem rendelkezett, viszont költekező életmódja fenntartásához pénzre volt szüksége, ezért elhatározta, hogy megkísérel rövid úton pénzt szerezni egy tévés valóságshow-szerepléssel ismertté vált nőtől. Hosszas próbálkozást követően 2017. november 20-ára meg is beszélt egy találkozót vele a lány lakásán.

Ezt követőn a lány halálába is belenyugodva bántalmazta a lányt. VV Fanni vérző sérülést szenvedett és magatehetetlen állapotba került. Ezt követően B. László több értéktárgyat magához vett, eltette a nő okmányait, illetve olyan dolgokat, amelyekkel azt a látszatot kelthette, hogy elutazott a lány. A férfi ezután a lakáshoz tartozó mélygarázsba parkolt, majd a még mindig magatehetetlen állapotban lévő lányt kézben levitte az autóhoz, annak hátsó ülésére tette, és elhajtott a Budapest XIII. kerület, Cserhalom utcáról nyíló, a Rákos patak mellett húzódó elhagyatott szervizúthoz.

Itt a férfi a korábbi bántalmazás következtében eddigre már életét vesztett sértett holttestét összekötözte és a gépkocsi csomagtartójába helyezte. B. László a járművel Siófokra utazott, ezt követően a holttesttel másnap a szalkszentmártoni bányatavakon keresztül a Duna bal partján lévő elhagyatott, használaton kívüli régi kompátkelőhöz hajtott, ahol a testet a Dunába helyezte. A férfi pár nappal később további értékeket hozott el a lány lakásából.

A Fővárosi Főügyészség a férfi ellen nyereségvágyból elkövetett emberölés bűntette miatt nyújtott be a mai napon vádiratot a Fővárosi Törvényszékre. A minősített emberölést a törvény tíztől húsz évig terjedő vagy életfogytig tartó szabadságvesztéssel fenyegeti.

A házi őrizetben lévő férfi mindezek ellenére is kitart amellett, hogy nem ölt meg senkit. Nagybátyján keresztül korábban azt mondta a Borsnak, hogy vállalja a következményeket a tetteiért.

(24.hu)

Cikk- és címlapkép: police.hu

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Elég ha azt tudjuk, hogy a feltételezett elkövető az MSZP színeiben indult egyszer egy önkormányzati választáson. Az ügy szempontjából ez kurvára lényeges információ! A rendőrség egyébként attól az esettől eltekintve hogy a tettes az áldozat felett áll egy füstölgő pisztollyal mi a faszt tud kinyomozni? Vicc ez az egész szervezet. Őrizzétek a kamu kerítést és traffipaxoljatok, üljetek át egy másik autóba télvíz idején! Az megy. Őrizzétek az ország egyik legnagyobb bűnözőjének Olajos Ragyás Sanya ügyiratát 85 évig és baszódjatok meg!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
maci0427
@papa.49: Egyszer valóban, de ez a pali nagyon benne van ebben az ügyben , az hogy fedez valakiket meg az ő baja ! Nem akar meghalni , így megy a börtönbe vagy a fegyházba ! Az sem jobb hely, mit a hullaház életfogytig !
maci0427
@papa.49: Minek ment bele a balhéba ez a szemét , muszáj volt neki ? Ha igen akkor viselje akár egyedül a következményeket ! Főleg ha nem akar kipakolni ! www.blikk.hu/aktualis/krimi/vizihullakra-keresett-ra-a-vv-fanni-ugy-gyanusitottja/dksjwmf
papa.49
@maci0427: Én csak egyet kérdezek tőled ezen a spinén kívül abban az időben legalább másik 3-4 ilyen prostival szemben elkövetett eset volt MÁR EGYIKBEN SE NYOMOZNAK, NA VAJON MIÉRT ???
maci0427
@papa.49: Kedves papa . valószínű, hogy ez egy valóban ismert nő volt sokaknak és ahogyan elnézem a képet valóban nagyon jól néz ki ,szeretnék én űgy kinézni, de én olyan macis vagyok . Na és azért nem lehet összehasonlítani egy nyóckeres vagy egy útszéli qúrvával , ő más volt minden szempontból gondolom ! De az utcaszélieknél is volt gyilkosság meg is találták őket !
papa.49
@maci0427: Volt azok között is ilyen mint ő...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.