A választás előtt két nappal aktivizálta magát a korábban leginkább kormánypárti kampányeszközként funkcionáló egykori Amygdala Közvéleménykutató Intézet - nagyon szeretnék tudni, a Borkai-ügy hogyan hat ki a Fidesz országos teljesítményére.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
@reagens: Az bizony!:-)))))))))))))))))))))))
tudode
Minek méricskkélni, mivel a hazaárulást ha tabu, ha nem, nem lehet überelni, csak egy ideig viselni a billogot
.
4cdn.hu/kraken/image/upload/s--SkO2P7dN--/7MhCzJTGmHFd848As.jpeg
.
Mindenki saját sorsa kovácsa, de kevesen egy egész országé!!!
silber13
@reagens: Az bizony!:-)))))))))))))))))))))))
csak úgy....
@reagens: olyan vagy tibi,mint egy kamaszgyerek az elsö szerelmével! :)
elvakult,gondolkodásra képtel és rendszeresen onanizál.
jesz
Elolvastam Borkai önéletrajzát(nem ő írta)..ha azt nézem, hogy kisiskolás kora óta tornázik, lemaradt élete első olimpiájáról, mert bojkottálták Kádárék(is)...csoda, hogy azóta összeszorított fogakkal gyűlöli a komcsikat...
Amit a sportban(sportért)tett, az bizony szép...nos ő ennek tudatában pont leszarja a botrányt, megméretteti magát...ha bukta, akkor él mint milliárdos a felesége birtokán, ha nyer, akkor emlékezni fog, ki kivel is volt, és jön a bünti..

A sportmunkájáért nem szabadna elvonni az olimpiai sportjáradékot. Valószínű, hogy aki ezt kitalálta, az tornából fel volt mentve. Van más amiért meg lehetne szorongatni a zacsekot...de a múltja pont úgy védi, mint Demszkyt, Medgyessyt...érinthetetlenek.
csak úgy....
@jesz: klassz kis védöbeszéd,ha nem vóna pógármester és a lyányokat zsebböl finanszírozza,akkor az az ö dóga,de föltehetöleg nem így történt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.