A Momentum az Isten-haza-család és a közpénz-kokain-kurvák szóhármasokat plakátolja ki.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Nagyon helyesen. Tizen par eve a koteles elvtars okozta a fideSS bukasat. Lehet hogy ez most majd birkai elvtarsnak lesz koszonheto.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
advocat
Miért qvák? Pályázati anyagukban megígérték, hogy komplex szolgáltatást nyújtanak. Tosznak, szopnak, nyalnak! Valami kimaradt?
RonaGyuri
szó sincs kiterjesztésről! Bár még biztosan nincs minden momentuma egyben, de a már eddig kiderült részletek egyértelművé teszik, hogy az Orbán-i kleptokrácia eklatáns példájáról van szó! =))
simmering73
Ezek a kurva körösztényszájúak is nagyon hallgatnak. Csak nem ők is jártak ilyen szextúrákon?
Aki Én
-Drágám! A nőgyógyászom azt mondta, hogy két hétig nem szabad szexelni.
-Mhhh... szájsebészed mit mondott?
kereső
@simmering73: Kacsóhról pedig egyenesen azt írta tavaly a 24.hu, hogy ő, illetve a hozzá vezető luxemburgi szálak kötik össze Semjén Zsolt és Tiborcz István körét. Kacsóh intézte ugyanis a Semjén Zsolt skandináviai vadászatait finanszírozó Farkas József vállalkozó Luxemburgba bejegyzett családi cégének ügyeit. Olyannyira, hogy a lap szerint Farkas kérésére 2012-ben személyesen Kacsóh utalta át az abban az évben megtartott rénszarvasvadászat költségeit a szervezőknek.

Nos ez a Kacsóh a SR invest Logistic cég luxemburgi igazgatója, - SR= Somogyi János győri vállakozó, az R meg borkai ügyvédje. Ez a cég intézte az Audis föld eladást.
Akkor miért is kéne megszólalniuk, azoknak akik csak ugatják a kereszténységet semjénnel az élen?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.