Erős interjút adott a fideszes kampányfőnök.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Felcsúton például és az összes település csaknem egyharmadában, ahol egyetlen jelölt pályázik a polgármesteri címre nem lehet választani. Miskolc, Szeged, Győr vagy Budapest polgárai viszont elvileg választhatnak. Hát még nem tartunk ott, de jó úton haladunk afelé, hogy törvényben rögzítsék, magyar ember kire szavazhat és kire nem. Egyelőre még nem tartunk ott. Egyelőre még csak a jól bevált fenyegetőzéseknél tartunk.Most, hogy a kampány utolsó napjaiban a felcsúti morális fölényt is kiengedték a karmelita kolostorból és egyenesen Miskolcig szaladt, meg is van a magyarázat arra, hogy miért bujkált eddig. Azért, drága véreim, mert neki akkor kell egy kampányban részt vennie, ha országos kérdésekre akarják a figyelmet irányítani. „Itt most nem ez a helyzet”, hanem arra akarják ráirányítani az emberek figyelmét, hogy „fontos, hogy alkalmas jelölteket találjanak a városi testületekbe, és alkalmas polgármestert válasszanak”. „Nincs igény arra, hogy országjárásban legyek” mondta Orbán, aki állítása szerint azért ment el mégis, mert Miskolc fontos, „becsületbeli ügy”, hogy ott legyen. Mintha már hallottam volna ezt a becsületbeli ügyezést, akkor is pont ugyanolyan kínos volt, mint most. Neki a jogállamiság is becsületbeli ügy, meg az is becsületbeli ügy, hogy Miskolcon a helyi párttévében még ahhoz is gyáva és lusta volt, hogy legalább élő emberek közé menjen megfenyegesse a választókat, hogy hagyják a faszba az ellenzékieskedést, inkább maradjanak a nyerő oldalon. Mert ha ott maradnak, lesz pénz lóvéra, ha renitenskednének, akkor viszont megnézhetik magukat. a miniszterelnök nevű közjogi méltatlanság, a kétharmados kormányzása tizedik évében a saját szájával zsarolja és fenyegeti az ország lakóit, hogy fogják be az orrukat, ne nézzenek oda, és az esetleges más meggyőződésük ellenére is csak a fideszre szavazzanak. Mióta az Alkotmánybíróság kimondta, hogy választási kampányban megengedhető a nettó hazudozás is, úgy vélem, hogy a nyílt fenyegetőzéssel sem lehet semmi baj.
kereső
Hej, régi szép idők! amikor még a miniszteri szék várományosa belebukott abba a kijelentésébe, hogy " más a kampány, más a kormányzás". Ma már ez evidencia, és elfogadott tény. Ennyit süllyedt morálisan a politika -és vitte magával a lakosságot.
Gyurcsány belebukott a "hazudtunkba", most gyakorlatilag a fidess hazudik minden kilométer kőnél, mert ha a 9+ év alatt nem "jutott" pénz településfejlesztésre- akkor ezután még úgysem fog. Az unió kohéziós alapjai, támogatásai ( felzárkóztató!!!) fognak a következő költségvetési ciklusban a legjobban csökkeni. Mások lesznek az unió prioritásai. Amely ország eddig nem jól használta fel ezeket a forrásokat, az végletesen lemarad a többi tagországtól. A magyar kormány most arra készül, hogy az eu. prioritásként ! megnyiló pénzeket- oktatás, tudományos kutatás, innováció-és fejlesztés- a saját üzleti körének "családjának" átjátsza- az ország, a vidék ebből úgyszólván semmit sem fog profitálni. Indul a tudományos "térkő" projekt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.