Egy szombaton megjelent Facebook-posztban buzdít egy másik független jelölt támogatására.

Edelényben a Fidesz a hivatalosan függetlenként induló Molnár Oszkárt támogatja az önkormányzati választáson. A párt helyi elnöke, Loj Balázs azonban szombati Facebook-posztjában egy másik jelölt, Fischer Ferdinánd mellett állt ki.

Azt írja, a helyi Fidesz-tagsággal sokat vitatkoztak azon, hogy indítsanak-e saját jelöltet Molnárral szemben, és „nagy fejtörést okozott az a kérdés” is, hogy engedjék-e neki a Fidesz-logó használatát.

„Úgy döntöttünk, engedjük, abban bízva, hogy nem fog visszaélni vele, és nem borítja fel az együttműködést. Tévedtünk.”A levélben Molnár szemére veti, hogy alkukat kötött a baloldallal, például úgy, hogy a volt esztergomi polgármester, Tétényi Éva lett a város főépítésze, aki „heti, havi rendszerességgel az ATV-ben kritizálja a kormányt és a miniszterelnököt”. Egy másik, Loj által idézett példa szerint az MSZP korábbi helyi elnöke lett a helyi közszolgáltató nonprofit kft vezetője.

Címlapkép: Facebook/Molnár Oszkár

(hvg.hu)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Van még fideSS-kdnp Edelényben ? Ők még nem hajóztak el ?
Borsodi
Egyszer kicsinálta a fidesz mert igazat mert mondani a cigányok gyerek vállalásáról,ezért el ítélték holott igaz volt.Egy ilyen embernek szégyen lenne ha a fidesz kdnp mögötte állna.Nélkülük nagyobb az esélye.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.