Felkészül – ennyi kommenttel látta el azt a képet az Ördög Ügyvédjeként elhíresült szivárogtató ismeretlen, amin Rogán Antal miniszterelnöki kabinetirodát vezető miniszter szerepel.

A rajzon Rogán Antal három dolgot tart magánál:

- egy iratot „a belváros értékesítése” felirattal,

- egy másikat a letelepedési kötvényekről,

- valamint egy „Szentgyörgyvölgyi” feliratú tollat.

Utóbbi vélhetően Szentgyörgyvölgyi Péter V. kerületi polgármesterre utal, míg a letelepedési kötvényekkel hazánkba érkező külföldiek ismerten Rogán Antal munkásságának köszönhetik lehetőségeiket, a belváros értékesítése kapcsán pedig korábbi politikai kritikákban is ismert ügyekre célozhat, miszerint áron alul adtak el önkormányzati tulajdonú ingatlanokat Fidesz-közeli személyeknek.

Az Ördög Ügyvédje most Rogán Antalról posztolt egy képet

Az Ördög Ügyvédje korábban Borkai Zsolt győri polgármesterről közölt szexuális tartalmú videófelvételeket, ám kiléte máig ismeretlen a nyilvánosság előtt.

(Fotó: Varga György/MTI)

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Meglepődnék, ha rogánról szexuális tartalmú képe, felvételek lennének. Ahhoz puha pöcs. Ha lesz valami az max a luxusról, letelepedési kötvényről fog szólni.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
staro2
Tóni is eltünt a nyilvánosság elől.
Mondjuk egyáltalán nem hiányzik.
human
Meglepődnék, ha rogánról szexuális tartalmú képe, felvételek lennének. Ahhoz puha pöcs. Ha lesz valami az max a luxusról, letelepedési kötvényről fog szólni.
justhpeter
Lesz előjegyzés erre a folytatásos sorozatra ?
Béla333
Felkészül?
Mehet a fosás a Fideszeseknél...
azösszeskibanévfoglalt
@human: és ha cilike belerángatta egy kis mmf-be?
human
@azösszeskibanévfoglalt: Max, ha a középső "m" az a rogán.
human
@azösszeskibanévfoglalt: Egyébként a közölt rajzon ott vannak az utalások a témákra és nincs köztük korhatáros. Szóval biztos nem. Meglátjuk ez is hoz-e több százezres nézettésget egy-egy postnál, ha nincsenek didik.
kereső
@human: nono!" Molnár F. Árpád, a HírAréna és a Hírháttér főszerkesztője, jogvédő és tényfeltáró publicista azt mondta és megragadta az alkalmat, hogy Rogán ellen is – egyelőre szűkszavúan – tanúvallomást tegyen. Orbán Viktor egyetemi évek óta haverjáról Molnár F. Árpád elmondta, hogy Rogán Antal ahhoz a prostituálthoz járt, akit a Blaha Lujza tér mellett meggyilkoltak. A rendőrségi jegyzőkönyvben az is megfogalmazásra került, hogy a lány halála előtt néhány nappal egy transzvesztita is elmondta, hogy Rogán fizetett szeretője azzal fenyegette Orbán emberét, hogy ha nem fizet többet, kipakol a médiának. A jegyzőkönyvben az is szerepel, hogy Rogán pedig azzal fenyegette az ágyasát, és ezt megelőzően is azzal hencegett, hogy nekik milyen messzire elér a kezük, azt csinálnak, amit akarnak, és el tudják intézni, akit el kell intézni. Molnár F. Árpádnak sok éve a prostitúció és a szexrabszolgaság az egyik fő területe. Jogi és lelki tanácsért, panasszal vagy segítségért is gyakran fordulnak Molnár F. Árpádhoz női és férfi prostituáltak, valamint a szexbizniszben érdekelt egyéb személyek. Nagy Gábor Tamás Fidesz-vezetők elleni sortüze óta egyre-másra szivárognak a fideszes és KDNP-s szexbotrányok. Tegnap pl. Morvai Krisztina európai parlamenti képviselő egyik internetes felületére Hírháttér Multimédia nicknévvel helyezett el valaki olyan kommentárt, amelyben Rogán Antal péniszmérete, szexuális érdeklődési köre és perverziói is konkrétan szóba kerültek, valamint hogy a fideszesek és a KDNP-sek egy a médiából is ismert, szexi dominához járnak."
jesz
@human: a letelepedési kötvényből halálra kereste magát...milliárdokról van szó...
SystemError
Haha... Rogán intézte az egyik legnagyobb lopásukat (Letelepedési kötvények...) Az ingatlanok is nagy bukta, de az volumenben kismiska a kötvényes bulihoz képest. Talán a MET(gáz buli) is benne van. Az laza 150 milliárd évenete valakiknek...:)
Józsipapa
nagy sumák ez a Tóni;
évekkel ezelőtt már sok mindent kiderítettek az az V. ker. - ben zajló lakás eladásokról amelyekben
keményen benne volt, mint polgármester...
akkor sem vizsgálódott az ügyészség, mint a győri Audis telekvásárlásnál...
moareka
@kereső: A rohadt életbe, ezek a "hazáért végzett töménytelen meló mellett" képesek ember feletti szexuális "munkára"? Miből vannak az eftarsak? :)))
fahrenheit451
Rogán Antalról azért nem fog megjelenni szexvideó, mert ahhoz szexelni is kéne - legalább néha... egyszer egy hónapban.
A szegény parasztlegény szegény paraszt luvnyája szépen kikupálódott (persze nem mindenkinek ugyanaz a szép), de Rogán Antalt, a legkisebb parasztgyereket ez sem indítja be.
Rogán Antalt, a legkisebb parasztgyereket az indítja be, hogy segíthet a fasiszta diktátor Orbánnak tönkretenni a magyarokat, Magyarországot.
Ízlések, és pofonok...

Rogán (is) egyszer nagyon pofán lesz bakva, de kurvára!
csak úgy....
@Horizont: a cili seggéröl is tudsz valamit? tartanak a varratok?
csak úgy....
@human: 18:33, natyon rosszindulatú vagy! az apródfrizurás cilire gondósz,akibe a tóni eredetileg belehabarodott vagy a frissen operált,szilikonnal kitömött és föstött, helikopáteres cilire!?
Józsipapa
Akkor most nem biztos, hogy nyugodt éjszakája lesz.
Működik a zabszem effektus.
SystemError
Szerintem pont hogy adja, hogy Rogánról is van videó..A felesége közönséges nyomulásában is van valami fájdalom. Mármint egy kurva nagy fájdalom az egész nő..:), de szerintem nem egy tűskét hord az politikus feleségként magában, Tudjátok, ha van hellikopter meg tipitopi sarki kurvával, akkor ez a sok szar ami volt az nincs..:) Nem biztos egyáltalán, hogy mostantól szexvideók jönnek ám.. Én mostmár valami nagyobb embert, csoportot sejtek az ügy mögött. Mármint az Ördög ügyvédje szerintem oknyomozói anyagok és egy csomó valóban új bizonyíték gyűjtemény. Lassan, okosan, "piacot ismerő tapasztalt rókásan" csepegtetve. Ehhez sok pénz, tapasztalat, kapcsolatok, információ kell...

Személyes sértödés vagy belső ellenség nem indokolná, hogy rendszerszinten buktassa le a fideszt egy belsős. Ráadásúl ez talán szó szerint öngyilkosság is, ki tudja. Szóval értitek ha egy felszarvazott, idegbeteg férj lenne, akkor is csak Borkai vagy a másik ügyvéfd lenne a célpont. Ő túl megy ezen a rendszerszintű korrupció bemutatásával és most Rogánnal ki is lép teljesen az eredeti Győr-Borkai mederből...ha ezt teszi. Akárhogyan is, de zseniálisan olt "Felkészül"..:) Valahol belsős is lehet, mert tudja, hogy a Rogán esetén vékony a jég és most remegnek a párttitkárságon:)
RonaGyuri
Új szlogen született

az utóbbi napokban – na jó eddig is tudható volt, csak most beszélnek is róla – sorjáznak a dolgok, amiket aztán győzheti a szegény Polt elsikálni

Így aztán itt az ideje leporolni klasszikus szlogent:

NER-társ segítsd a lebukottakat! =))
Yoda69
@human: Ki tudja? Lehet hogy lesz olyan foto ahol roggyant tonyo a fasz rossz oldalan all :)

Egyre jobban tettszik ez az Ordog ugyvedje jatek. Barki is alljon a nev mogott nagyon jol csinalja.
karma1
@human: ne felejtsd el, hogy az elso szivarogtatasnal is csak a masodimk lepesben jott elo a csalad, a feleseg vagyona, ami majdnem akkora bukta, mint borkai szex ugye.
Lehet, hogy most rogantonyorol lehoz par kokemeny korrupcios ugyet (amit egyebkent mindenki tudott, de senki sem bizonyitott, na, most ez meg fog tortenni. Aztan ugy mellekesen szepen ki fog bovulni ez a dolog a cilike naccsocsos asszonyra, es annak a vegtelenul jolmeno bizniszeire, amik mar deklaraltan allami megrendelesek, vagyis korrupciogyanusak.
Ha a kettot osszeteszi az Ordog Ugyvedje, akkor meg egy uj oligarcha kivegezve. Ahogy elnezem, ez mar nem lehetett az allitolag amerikai kampanytanacsadojuk munkaja, mert borkait be lehetett aldozni, latvanyosan, de rogan azert a miniszterelnoki hivatal vezeto minisztere, tehat ha o bukik, akkor eleg sok erdekes kerdes fel fog merulni. Erdekes modon csak a magyar nemzetbiztonsagi tanacsot nem erdekli borkai ugye, hiaba Mirkoczki Adam osszehivo szava, de a pl. a horvatorszagi nemzetbiztonsagi tanacs mar osszeult borkai ugyeben. Ez azert eleg erdekes.
Macskaszem
Remélem a hal feje is sorra kerül valamikor, mert ugyi fejétől bűzlik a hal.
dr. prédikátor
Remélem az Ördög ügyvéde tud vigyázni magára!!!A fizyma csürhe NEM TUDJA KIDERÍTENI A KILÉTÉT!!! Mert akkor meg fogják öngyilkolni!!!Fityma módszer, mert volt már rá példa!!!
Lepényleső
@dr. prédikátor: Vélhetően a legelső epizódot követően ismerték kilétét,csak még a világban
nem tudják a pontos helyét? Ám ha egy "automatára" bízta az emberek ismertetését,léte vagy
nem léte nem tét.
SystemError
@karma1: Ez itt a kérdés, hogy lassú kivéreztetett dominó borítás jön vagy csak kihasználta a helyzetét és most blöffölt egyet Tónival..:)

Nem bánnék egy ilyet:

Borkai -> Rogán -> Habony/Tiborcz -> Orbán/Mészáros
karma1
@SystemError: Jo sorrend. En is igy kepzelem el. Radvanyi ur Amerikabol abban tevedett, hogy amerikai modszerrel dolgozna a fityesz kampanyfonoke. (Akinek a kilete teljesen ismeretlen - senki sem tudja, hogy kicsoda az?)
Szoval ha amcsi tipusu lenne a kampany, akkor EGY embert bealdoznak, nagy csinnadrattaval, - a tobbi meg vagy elmenekul, es/vagy gondoskodik a vagyona gyors elrejteserol.
De ha mar a masodikat is bealdozzak, akkor azok nem ok, es nem kampanytanacsadot kovetnek (En egyebkent sem tudom elkepzelni, hogy orban BARKIRE hallgatna. )
Majd meglatjuk.
Aki Én
@human: itt csakis az elképesztő korrupció érdekes, amiről egyébként IQ 30 felett az embernek nincs is kétsége. A sex itt totál jelentéktelen, még a fideszes családmodell, meg keresztény kúrtúra hazug hírdetése mellett is.
A fidesz-szekta véleményét látva, őket ez nem érdekli, egyfolytában magánügyröl pofáznak.
Erre tényleg nincs épeszű magyarázat.
Yoda69
@Macskaszem: Szerintem sorra kerul, o lesz az utolso. Addig csog idegeskedjen es orlodjon. hitlert is vegen akartak elkapni, csak persze inkabb a halalba menekult. Lehet hogy orban is ezt fogja valasztani. Ami bunt elkovetett a magyarsag ellen, mar sose jonne ki a bortonbol.
Józsipapa
Az is manipulálva van biztos, ahogy Halász elvtárs a fideSS frakció szóvivője egy hölgy lábai között matat
egy balatonfüredi bárban... ( fotók a neten )
human
@kereső: Molnár F. Árpád? HírAréna? Hírháttér?
Én azért fenntartással kezelném ezeket a forrásokat.
sokanvagyunk
Hátulról tóni... - az már Borkainál megvolt. :)
Eladott Ország
@Józsipapa: ma, 10:10; A fidesz szóvivője, a mindig nagyon kimért, kellőképpen képmutató Halász János leplezte le a kormánypárt konzervatív politikusainak valódi arcát. Halász, aki, ha lenne ilyen, az egész földkerekségen megnyerné a mesterkélt udvariasság versenyét, a balatonfüredi Cocomo nevű éjszakai bárban múlatta idejét, a képeket elnézve, feltehetően már nem túl szomjasan. Hiába. A polgári értékeket nem lehet elfojtani, mindig a felszínre törnek.
4cdn.hu/kraken/image/upload/s--ibSCYd87--/w_1160/73KSxC1hQu5sDkIKs.jpeg
4cdn.hu/kraken/image/upload/s--9f3JCL4n--/w_1160/73KXyAHK3THjDk9ws.jpeg
zsurpubi.hu/shared/hirek/belpol/BFA/augusztus/halasz_44402_LI.jpg
kereső
@human: Vannak fenntartásaim, de várjuk ki a végét. Több hirportál is irt akkor (Nancy halála kapcsán) rogán -és több más politikus érintettségéről.Magas rangú, nagy hatalmú fidesses politikust emlegettek ,egy a lány telefonján található beszélgetésre hivatkozva, akitől maga is félt.
Dr plágium
Nem is jelent meg a nyilvánosság előtt a választás alatt. Melegszik a helyzet? Eldugták mint a fő cigányt?
levarosbukta
@human: Tonyóra csak rá kell nézni és rögtön látni hogy Cilike csak alibi feleség!
JAJMÁR
Sajnos, hogy manapság csak 'álruhában" járkál az igazság! Különben letagadnák!
Eladott Ország
@fahrenheit451: október 13.,11:30; Rogán Antal ahhoz a prostituálthoz járt, akit a Blaha Lujza tér mellett meggyilkoltak. A rendőrségi jegyzőkönyvben az is megfogalmazásra került, hogy a lány halála előtt néhány nappal egy transzvesztita is elmondta, hogy Rogán fizetett szeretője azzal fenyegette Orbán emberét, hogy ha nem fizet többet, kipakol a médiának. A jegyzőkönyvben az is szerepel, hogy Rogán pedig azzal fenyegette az ágyasát, és ezt megelőzően is azzal hencegett, hogy nekik milyen messzire elér a kezük, azt csinálnak, amit akarnak, és el tudják intézni, akit el kell intézni.
olkt.hu/rogan-antal-es-a-luxusprosti-aki-furcsa-mod-elhunyt/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.