Az önkormányzati választásokon valódi esély kínálkozik a változásra, arra, hogy az ellenzék leváltsa a Fideszt – mondta újságíróknak a Magyar Szocialista Párt (MSZP) elnöke, miután vasárnap délelőtt leadta szavazatát az önkormányzati választáson Pécsen.

Tóth: itt az alkalom a Fidesz leváltására

Tóth Bertalan úgy fogalmazott, hogy az ellenzék Budapesten és a nagyvárosokban, valamint a megyei jogú városok zömében és kistelepüléseken "szövetségben, egymással összefogva küzd a Fidesz helytartóinak leváltásáért".

Az ellenzék olyan "szabad városok, települések megteremtéséért küzd", amelyek szolidárisak, képviselik a zöld politikát, beleszólást engednek az embereknek mindennapi életük folyamába, a környezetükkel kapcsolatos döntésekbe és "amelyek nem arról szólnak, miként hajtják végre helyben a központi utasítást" – fogalmazott.

Az ellenzéki politikus azt mondta, az emberek számára most van itt a lehetőség, hogy döntsenek életük megváltoztatásáról, teremtsék meg a szabad településeket. Ennek "az lesz a következő lépése, hogy Magyarország is szabaddá válik" – jelentette ki.

A reggeli részvételi adatokról szólva közölte: a korábbiaknál többen járulnak az urnákhoz, de azt nem tudja megjósolni, mindez a Fidesznek vagy az ellenzéknek kedvez, ő a "másodiknak szurkol"- mondta.

Kép és szöveg: MTI

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Igen!
.
Az állampolgárok csalódtak azokban a kivénhedt, volt fiatal demokraták közül azokban, akik levizsgáztak a nép szolgálatában elégtelenre, és olyan békétlenségben, szegénységre ítélték/tik a népet, amely hasonló a világégések utánira a XXI. században!!!
.
Igy indult a két vigéc:
.
www.youtube.com/watch?v=crRGp7aL3Ow&t=47s
.
Úgy elszemtelenedtek, hogy már a sajátjukat is karaktergyilkolják:
.
----- Simicska: Orbán hazaáruló
.
index.hu/belfold/2017/12/01/simicska_orban_hazaarulo/
.
Az RTL Klub teljes terjedelmében közzétette a Simicska Lajossal kedden készített interjút, amelyből részleteket már korábban is közöltek. Az egykor a Fidesz pénztárnokának, de a 2015-ös nagy összeveszés óta egyik főmumusának számító üzletember most beszél először részletesen a szakítás pillanatáról.
.
Gyász a politikai szélhámoSOKK miatt!!!
Csizmás Kond
Ez úgy butaság ahogy van. Ha most nyer is az ellenzék akkor sem tud semmit elérni ha a kormánnyal nem működik együtt...márpedig ha nem tud semmit csinálni akkor hitelét veszti.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.