Vesztegetés-gyanú merült fel a VIII. kerületben. 

Pikó András emberei ötezer forintért próbáltak szavazatot vásárolni

– írja a HírTV online felülete, mely szerint az ellenzéki Pikó András és csapata 5000 forintért vesztegeti az utcán járkáló embereket. A portálnak egy helyi lakos azt mondta, egy zebránál állították meg azzal a mondattal,

Ha Pikó úrra szavazok, az 5 ezer forintot ér nekem.

Az asszony visszautasította a vesztegetést, amint pedig hazaért, élményeit Pikó András Facebook-oldalán osztotta meg. A nőt elmondása szerint pillanatokon belül megfenyegették kommentje miatt.

Percekkel később megjelent egy bejegyzés az ellenzéki polgármesterjelölt Facebook-oldalán, mely arra hívja fel a figyelmet, hogy a szavazatvásárlás súlyos bűncselekmény.

Aktivistáink kint vannak Józsefváros utcáin egész nap. Saját szemükkel látják, ahogy folyik a fideszes szavazatvásárlás. Természetesen a rendőrségnél megtettük a szükséges bejelentéseket. Amellett, hogy a hatóságokhoz fordulunk, a mi eszközünk a nyilvánosság, de főleg az, hogy minél többen elmegyünk szavazni ma este hét óráig, éppen azért, hogy megtisztítsuk Józsefvárost ezektől az alattomos eszközöktől és emberektől. Vegyük vissza a kerületet az emberségnek és a tiszteletnek!

– írja Pikó a Facebookon.

Címlapkép: Facebook/ Pikó András polgármesterjelölt

(blikk.hu, hirtv.hu)

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
meggyőződésem hogy aki Pikó nevében ígért 5000 Ft-ot Fideszes aktivista volt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok